1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Laurentum

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anna,
Nykvarn

+
Rummet.
-
Frukt och grönsaker vid frukost kan helt klart förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Göran,
Örnsköldsvik

+
Bra läge, nära till det man behövde
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Marie,
Höganäs

+
Rent och snyggt. Mycket trevlig och hjälpsam personal.
-
Behövs inga!

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Sölve,
Göteborg

+
-
varför får vi inte våra rum när vi anländer utan skall behöva vänta i flera timmar?

Bekräftad gäst: 2018-09-12


10 av 10

Christina,
Göteborg

+
Läget+ Facilliter + Service
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

Robert,
Kumla

+
Jättetrevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


10 av 10

Ulla,
Östhammar

+
Läget bra service fina rum
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Solveig,
Sandviken

+
Trevligt, rent och snyggt. God service och nära havet!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Riitta,
Åkers Styckebruk

+
Väldigt trevlig personal. Tillgång till strand- och poolhanddukar. Att vi kunde duscha och fräscha till oss på hotellet efter en heldag på stranden efter utcheckning, då vårt flyg gick hem sent på kvällen. AC på rummet.
-
Mer färska grönsaker till frukosten, visst kunde man be om det, men det känns konstigt att man ska behöva säga till. Tråkigt med heltäckningsmatta på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-08-02


10 av 10

Ingela,
Uppsala

+
De lånade ut strandhanddukar.Frukosten supergod?nåt för alla.Supertrevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

87 omdömen
Utmärkt
 
62
Väldigt bra
 
21
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-15

Inlägg av EKristin Stockholm, Sverige

Litet familjärt hotell

Trevligt hotell med trevlig och serviceinriktad personal. Fina och rena rum (minus med heltäckningsmatta). Tyvärr sprutade de någon form av doftspray överallt i hotellet vilket jag som är känslig mot lukter fick hosta och huvudvärk av. Sa till om det i receptionen så de slutade att spraya i vårat rum. Härlig balkong (saknade någon ställe att torka kläder på) Fräsch och god frukost. Åt även middag på hotellet vid två tillfällen och var nöjda. Mysigt och lugnt poolområde. Ligger centralt till både restauranger och stranden.

 
2013-06-30

Inlägg av Martin E Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Familjär semester

Efter sju nätter på detta hotell i Kroatien är vi förvånade över hur familjär och vänskaplig en hotellvistelse kan vara. Personalen på Laurentum och i synnerhet Ivo i receptionen och Tonci i restaurangen gör ett bra hotell till ett toppenhotell. I övrigt ligger hotellet centralt beläget och mycket bra placerat i Tucepi med närhet till både stranden och restauranger. Vi kan varmt rekommendera Live musiken på hotellet vissa av kvällarna och missa inte att avnjuta en middag även på hotellets egen restaurang - den var suverän.

 
2018-10-31

Inlägg av AnnetteSM Olympia, Washington

Wonderful place

We spent a week at this lovely hotel. It was very clean! The staff was friendly and the location was perfect. The food in the hotel was quite good as well. There was a sweet young lady that kept everything clean - including the area below the palm tree where the pigeons went to roost at night. The reception staff spoke English & German very well. We fell in love with Croatia & this hotel added to our wonderful experience.

 
2018-09-19

Inlägg av car0linewilkes Salisbury, Storbritannien

Average hotel redeemed by its friendly staff

The location of the hotel is excellent overlooking the attractive marina. We knew that our room would only have a side sea view but that was a generous interpretation of the amount sea we saw! The hotel is scrupulously clean but the decor & furniture is dated. The breakfasts very much cater for the German clientele and fresh coffee & fresh orange juice would be a welcome addition. However the staff were most welcoming & friendly hence my "Very Good" rather than "Average" rating

 
2018-06-20

Inlägg av Envys T London, Storbritannien

A Great Hotel

We stayed at this hotel in June 17 and enjoyed it so much we booked again for June 2018. We have stayed in a suite and a sea view room and both were excellent. The staff were the most friendly we have encountered during our years travelling nothing too much trouble. Suggestions were made for places to eat and taxis booked if necessary We booked Bed and Breakfast as there are a number of restaurants in Tucepi but when we did eat dinner in the hotel the food was very good. There is a good choice at the buffet breakfast. Everything is very clean. Hotel in good position in middle of promenade. We hope return again and noticed other returning guests, always ago sign.