Flora

  • Bra läge mitt i Tucepi
  • Omtyckt lägenhetshotell

Välkommen till lägenhetshotellet Flora som ligger nära Tucepis vackra klapperstensstrand. Här väntar lugna dagar i en avslappnad, och lite mer vuxen, atmosfär. På hotellet finns en mindre pool, en frukostservering och en liten konoba där du kan prova kroatiska viner. Längs Makarska rivieran ligger flera fina små stränder som du enkelt kan ta dig till med hotellets cyklar.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Jättefin lägenhet och frukost
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 31 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 85 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Flora har ett härligt läge vid strandpromenaden i Tucepi. Här finns en mycket liten pool (utan solstolar). Den fina klapperstenstranden, med kristallklart vatten, ligger endast en kort bit bort. På hotellet finns en frukostrestaurang och en snackbar. Hotellets ägare har en egen vingård som vunnit flera priser och på hotellet finns en liten kroatisk konoba (taverna) som erbjuder vinprovning med viner från hotellägarens vingård 1-2 gånger/vecka.

Vill du upptäcka omgivningarna finns det cyklar att hyra i receptionen på hotellet. Gratis wifi på hela hotellet. Trafik från huvudgatan kan uppfattas som störande. Hotellet eftersträvar en lugn atmosfär och vänder sig främst till en vuxen publik, men  barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman.

Måltider

Inga. Frukostbuffé mot tillägg.

När vuxna köper till frukostbuffé äter barn 2-11 år gratis.

Bra att veta

Transferbussen stannar ca 100 meter från hotellet, bagaget transporteras inte.