Kundomdömen om Bluesun Afrodita

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Ewa Brittmarie,
Munkedal

+
Närheten till havet och poolen
-
Att inte lägga 75 åriga damer högst upp utan hiss. Jag gruvade mig för att flera gånger varje dag gå dessa 94 tunga stentrappesteg. Stannade då på rummet, och det var ju inte meningen med resan, som för övrigt var en 75-årspresent från mina barn

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Petter,
Uddevalla

+
Ligger väldigt bra vid havet
-
Uppvärmda pooler, bättre mat, mysigare matsal då man alltid kör full belysning,

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Henrik,
Umeå

+
Läget och ingen brist på solstolar. Även bra pool.
-
Lite lägre volym på vattengympan. Pingisbordet kan gärna stå framme jämt.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Carina Bauren,
Tullinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Peter,
Mjölby

+
läget var mycket bra nära till allt trevlig atmosfär
-
inga

Bekräftad gäst: 2019-07-24


8 av 10

Tommy,
Kalix

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-26


7 av 10

Kerstin,
Skellefteå

+
Poolområdet
-
Lägg gärna ut bilder på de olika rummen, rummet som visas på Apollos hemsida motsvarar inte det vi fick.

Bekräftad gäst: 2019-06-26


8 av 10

Minna Anette,
Tomelilla

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

247 omdömen
Utmärkt
 
128
Väldigt bra
 
94
Bra
 
13
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-08-04

Inlägg av SteGun Ljungby, Sverige

Utmärkt hotell vid havet.

Det är andra gången som vi bor på detta hotell eftersom vi var så nöjda förra året och närheten till havet är ett stort plus så kom vi tillbaka i år igen. Visst är det en del trappor men det är samtidigt skönt att få röra sig efter en dag i solstolen. Bra service och trevlig personal. Rent och snyggt på rummet. Vi ger det 5 solar i år igen.

 
2019-08-03

Inlägg av henrical2015

Är så nöjd!

Vi var här en vecka. Jag och min sambo. Fantastiskt hotell! Fräscht, mycket trevlig personal. Poolen var stor och ren. Alla får plats runt poolen. Bara några steg ner är havet. Där behöver man vara ute i god tid för att få plats. Strandremsan är kort och fylls fort. Mycket sten så badskor är bra! Finns billiga att köpa. Frukost bra! Svalt, mycket att välja mellan och så fin personal. Även gästerna var ”fina”. Bra klass om jag får uttrycka mig så. Åker gärna tillbaka till Tucepi och Afrodita! Ta en tur till Makarska!

 
2018-07-31

Inlägg av rogera185 Mullsjö, Sverige

Mycket bra hotell

Allt var bra på detta hotell med en underbar personal. Bra läge vid havet och promenadstråk. Finns en del trappor men inget som blir ett problem för en familj. Hit åker vi gärna igen. Rum 565 till 560 ligger fint.

 
2018-07-21

Inlägg av thomasn695 Vallentuna, Sverige

Väldigt bra läge 👍

Fint hotell vid strandpromenad och nära strand. Hotellet är barnvänligt och är fräscht, väldigt rent, stor pool. Stor och fin frukostbuffe, mycket att välja på. Hjälpsam och väldigt trevlig personal. Hotellet ligger väldigt vacker med Medelhavet åt ena hållet och den fantastiska bergkedja åt det andra. Längs strandpromenaden (ca 4km) ligger många restauranger och barer. Tupeci är lite mindre och ganska lugnt, vill man ha lite mer nöje ligger inte Makarska långt bort. Tucepi har fina vandringsleder upp på berget. Hyr cykel och trampa till Makarska. Vattnet är kristallklart, glöm inte badskor. Vi hade turen att få uppleva VM-finalen i fotboll på plats vilket var en upplevelse i sig

 
2018-07-19

Inlägg av 867mattiasn Mölndal, Sverige

Bra familjeställe

Bra hotell för barnfamilj. Gott om solstolar - även om många ”paxas” så fanns det alltid så det räckte. Helt ok frukost med mkt att välja på. Stor och rejält uppvärmd pool, och hotellet ligger mkt nära stranden om man vill växla till bad i havet. Klapperstenstrand med mkt klart och fint vatten. Luftmadrass eller annat att ligga på är bra att ha. Vi bodde i ett beach front familjerum - utmärkt för 4 personer. Lite avskiljt med ”bungalowkänsla” - kan rekommenderas. Hotellet är mkt rent och fräscht - och ger ett bra intryck - städning på rummet är bra. Middagsbuffée på kvällen är helt ok