1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tara

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,7 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Andreas,
Umeå

+
Mycket bra beläget hotell! Konsum rakt över vägen och en kort promenad (ca 1-2 min) ned till stranden. Servicen på hotellet var bland det bästa jag varit med om! De fanns för kontakt 24/7 och kom direkt om det fanns funderingar. Hotellet i sig var nyrenoverat och fräscht, med alla bekvämligheter man kan tänka sig (t.o.m. disk- och tvättmaskin).
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Ingemar och Elsa,

+
Rymlig och fräsch lägenhet, fullt utrustad. Bra service och en mycket trevlig värd.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Alf,
Gävle

+
Standarden och läget.
-
Flytta AC, kunde knappast använda den då placeringen var precis ovanför sängen.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Annica,
Luleå

+
Solterassen med makalös vy mot bergen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-12


10 av 10

Roger,
Sollentuna

+
Fräscht, välutrustat inne och ute med alla de faciliteter vi behövde, bra utrymme. Mycket trevlig och serviceinriktad värd. Avstånd och väg till stranden helt ok.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-19


10 av 10

Erling ,
Ljusne

+
Jättebra sängar, lugnt och tyst
-

Bekräftad gäst: 2018-09-19


10 av 10

Stig,
Västerås

+
Allt . Hotellvärden fantastiskt trevlig, tillgänglig och tillmötesgående. Hög standard , fullt utrustad med det man behöver. Läget, utsikten . Rent fräscht har inte nog med superlativ
-
-------

Bekräftad gäst: 2018-09-12


10 av 10

Jeanette,
Umeå

+
Mycket fräscht och mycket servicevänlig värd. Rummet i absolut toppskick. Bonus med tvättmaskin och diskmaskin.
-
Kanske lite mer uppdaterade hushållsdetaljer.

Bekräftad gäst: 2018-09-12


10 av 10

Birgitta,
Stockholm

+
Otroligt smakfullt inredd Välutrustat i ALLA köksskåp Hotellägaren var MYCKET tillmötesgående och trevlig Läget på hotellet var perfekt, lugnt men ändå allt i närheten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-05


8 av 10

Åza,
Vaxholm

+
Service, rent och fräscht
-
Upphämtning vid hotellet vid hemresan ocskå!

Bekräftad gäst: 2018-08-29


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.