1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Orka

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lola Olga,
Solna

+
Rent stort fint
-
Inget på mitt

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Bengt,
Falkenberg

+
Enkelt och fräscht. Otroligt nära stranden.
-
Mat fanns inte!

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Carina,
Karlstad

+
Läget nära stranden Rent och fräscht
-
Bäddmadrass saknas i sängarna som var stenhårda Hylla/ avställningsyta inne i duschkabin, fanns inget att lägga / ställa tvål , shampo m m Wi-fi som ej fungerade under flera dgr Dock fixade hotellägaren detta relativt snabbt Onödigt med en micro som tar plats

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

Christina,
Göteborg

+
Läget och ägaren till hotellet, mycket hjälpsam
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Therese,
Farsta

+
5 meter till Adriatiska havet och förstås Hotellägaren! Jättetrevlig och tillmötesgående, vi fick en fin avskedspresent när vi skulle åka hem!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Kerstin,
Mockfjärd

+
Närheten till havet. Rent och snyggt.
-
Sätt en lapp i er pärm som talar om att värdinnan kommer med info när man checkar ut, så man slipper fundera över detta med väskor etc.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Anna,
Hudiksvall

+
Läget Rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

0% av resenärerna rekommenderar

6 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
3
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-13

Inlägg av jonathansC5949UM Västerås, Sverige

Bra service och fräscha rum!

Bodde här i en vecka under semestern. Möttes sent på kvällen med en charkbricka, vilket var mycket trevligt. Personalen fanns alltid till hands för våra frågor och var mycket flexibla. Rekommenderar starkt detta boende! Tips: Spendera de extra slantarna på ett rum med sjöutsikt, vi snålade vid bokningen och fick en balkong in mot en innergård vilket vi ångrade lite i efterhand.

 
2018-06-25

Inlägg av Jeanette L

Excellent service

We had a great time at this cozy apartment! Everyday we found our room in perfect condition, all dishes done and clean sheets. We even got a small gift from the owners, very friendly! The apartment has great wifi that works well at the beach as well.

 
2018-06-15

Inlägg av D826CCkenneths Rhodos stad, Grekland

Superb location by the beach

Nice place with friendly and service minded staff. Perfect location only 5 meters from the waterfront. Clean and nice room with good housekeeping. The owner arranged with rental bicycles delivered on the door. All in all we recommend apartment Orka to other trawlers.

 
2018-08-09

Inlägg av Nina U

Overveldende positivt!

Stor, lys, moderne leilighet med idyllisk markterasse og havutsikt. Ingen resepsjon, men det var det ikke behov for med en sånn flott velkomst med tapas og vin. Renholdet var av ypperste klasse hver dag. Eieren og hans kone ga en skikkelig ekstraservice da vi ba om råd for utflukt. Han kjørte oss til og med inn til Makarska og ordnet båtbilletter for oss. Siste dag lå det en liten gave til oss på senga. De kan "det lille ekstra"! Vi er strålende fornøyd.

 
2018-08-01

Inlägg av Jahn-Otto F Bodo, Norge

Flott service og beliggenhet

Vi var 14 d på Orka. Ligger veldig godt til nede v strandkanten med matbutikk, restaurant og bankautomat kun få meter unna Leiligheten var nyoppusset og flott med flis i alle rom, liten balkong og lyse fine farger. Servicen var upåklagelig selv om der ikke var noen resepsjon. Ble ønsket velkommen med matfat med diverse lokale matvarer midt på natten. Lå gave på sengen siste dagen😊 alltid rent og oppvasken tatt når vi kom hjem fra stranden. Litt lite lydisolert mellom rommene, men ingen støy utenfra. Vi kommer tilbake😊