1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Olea

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 67 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Caroline,
Lysekil

+
Fräscht, bra städning, nära till strand, lugnt
-
Bestämda tider då receptionen är bemannad, bättre knivar i lägenheten

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

,

+
Erbjudande om att duscha och låna handdukar på avresedagen.
-
Inte ha AC precis bredvid sängarna.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Karin ,
Skellefteå

+
Bra utrymme i lägenheten, såväl badrum som balkonger. AC i både sovrumrum och vardagsrum. Torkställning på balkongen. Lugnt område, nära havet. Bra städning. Och att man kan dricka kranvattnet. Stort plus.
-
Köket är påkostat med både ugn och diskmaskin, men opraktiskt. Inga avställningsytor, vilket gör att porslinet står så högt att jag inte nådde upp utan att ställa mig på en stol. Gärna köksstege.

Bekräftad gäst: 2019-06-19


10 av 10

Frida,
Göteborg

+
Fräscht, bra läge, hög standard!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Viktoria,
Umeå

+
Mycket bra Wifi och AC. Nära till stranden.
-
Fler vattenglas och muggar vore bra i köket. Ytterligare någon skärbräda hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2019-06-12


10 av 10

per-olof,
helsingborg

+
Lugn och trivsam miljö Smidig städpersonal. Ac i både sov och vardagsrum
-
Kaffebryggare,sax

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Renée,
Stockholm

+
Nytt och fräscht i en lugn miljö. Fin lägenhet
-
Det var lyhört så tex möbeltasssar på stolarna så att man slipper höra alla grannar dra ut stolarna plus att man själv knappt vågade dra ut stolarna få det lät så mycket. Dvs med enkla knep försöka få bort ljud som anses störande

Bekräftad gäst: 2018-08-02


9 av 10

Eva ,
Borlänge

+
Fräscht, nytt, rent, hög standard, prisvärt. Nära till strand, restauranger och mataffärer. Trevlig och uppmärksam personal i receptionen. Möjlighet till dusch och ombyte efter utcheckning.
-
Kanske möjlighet att köpa något att äta i receptionen vid sen ankomst, typ mineralvatten och bröd (från Pekara). Två läsk fanns dock i kylskåpet , bättre med en läsk och en vatten.

Bekräftad gäst: 2018-07-01


8 av 10

Magnus,
Göteborg

+
Nytt och fräscht. Välutrustat kök.
-
Hade önskat mer info tillgänglig om lokala sevärdheter med mera. Kanske att varje lägenhet får sin egen pärm med förslag på sevärdheter och upplevelser i närområdet.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

Barbro,
BÄLINGE

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


Something went wrong when loading reviews.