1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Ban

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
6,3 / 10
Service
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
3,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Barbro,
Kungsbacka

+
Det sämsta med hotellet var att det låg vägg i vägg med en "bussterminal" p g a att det låg ett jättehotell bredvid där bussar ankom vilken tid på dygnet som helst och lät motorn stå på gör fullt för att hålla AC igång på bussen De kunde komma 2el 3 el5 på natten och det var inte bara 1 buss. Annars var Villa BAN trevlig, mem n läget tveksamt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Yana ,
Skövde

+
Balkong
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

Anette,
Alingsås

+
Att det var två balkonger till lägenheten.
-
Mjukare sängar och mindre mjukare kuddar.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Thomas,
Asker

+
Hyggelig og nær strand
-

Bekräftad gäst: 2019-07-24


5 av 10

,

+
Skygge på balkongen. Veldig hyggelige eiere.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-24


6 av 10

,

+
-
Hadde ikke rengjøring, kun bytte av håndduk et par ganger og skifte av sengetøy etter to dager. De var innom annenhver dag. Dette avviker fra Apollos beskrivelse.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


8 av 10

,

+
Hyggelig eier ga et godt førsteinntrykk ved ankomst. To balkonger på toromsleilighet med skygge fra store trær på ettermiddag/kveld. Rikelig med kjøkkenutstyr.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-10


7 av 10

Kjell ,
Tingvoll

+
Nærheten til strand/ butikk/ resturantene
-

Bekräftad gäst: 2019-07-03


7 av 10

Bente ,
Arendal

+
Store, luftige rom. To toaletter. Stillbare sprosser på alle rom. Kunne lukke døren og få luft samtidig. Kaffetrakter og vannkoker. Rolig område._ Fikk beholde rom til avreise. Veldig fornøyd med det.
-
Den lange trappa ned til stranden. Ikke å anbefale for folk med dårlig kondis eller dårlige ben. Den var det største minuset. - at det var vannkoker, var ikke nevnt i beskrivelse, så jeg hadde med. Unødvendig.- To bad var heller ikke nevnt.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


7 av 10

Sveinung,
Kleppe

+
Det var jo ikke dyrt hotel, så utfra det var det helt OK.
-
Dobbel seng madrass var meget hard, og ikke god til å ligge på.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

2 omdömen
Utmärkt
 
0
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-08-14

Inlägg av Zzz2015 Norge

Flott villa, et godt stykke oppi lia

Flott villa med store leiligheter. Ligger et godt stykke oppi lia, like nedenfor kirka i gamle Podgora. NØDVENDIG med BIL hvis man skal bo her! Rent og ryddig. Ingen butikker i nærheten. Tar ca 15 minutter å gå ned og 30-40 minutter oppover, etter veien. Det finnes snarveier, men disse er litt gjengrodd.

 
2016-07-25

Inlägg av 906tigerb Paris, Frankrike

De passage à Podgora

Appartement d'une chambre avec un séjour dans une résidence avec piscine sur les hauteurs de Podgora Nous y sommes restés une nuit et c'était plutôt bien Accueil sympathique par Maria qui nous a fait faire le tour du propriétaire L'équipement de la cuisine pourrait être meilleur avec un peu plus d'ustensiles et de vaisselle