1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Primordia

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter av varierande storlek med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong av varierande storlek med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter av varierande utseende, med separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. I vissa tvårumslägenheter förekommer trappsteg. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass i varierande storlekar, vissa balkonger med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage med sovrum en trappa upp. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa på nedre plan. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Små balkonger med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer, varav 1 barn.