1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Primordia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Mikael ,
Stockholm

+
Läget
-
Etage lgh var trappan livsfarlig. Höga trappsteg, brant och 30 cm bred..

Bekräftad gäst: 2018-10-03


7 av 10

Tarja,
Umeå

+
läget
-
kan en del av framförvarande stranden röjas då stenarna gör ett hinder för barn/ rörelsehindrare att gå vattnet. Gör "stenfria stigar" ett par stycken i havet!

Bekräftad gäst: 2018-10-03


10 av 10

Benita,
Jakobstad Finland

+
läget och personalen städningen rent o styggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-03


8 av 10

Marie,
Stockholm

+
Läget o persnalen
-
Lite läskig trappa upp till sovrummet

Bekräftad gäst: 2018-10-03


10 av 10

Ann,

+
Trevliga rum med bra städning och en härlig utsikt över havet när man åt frukost på balkongen
-
Vore bra att få kunna behålla rummet när man inte åker hem förrän kvällen

Bekräftad gäst: 2018-10-03


10 av 10

,

+
Läget och lägenheten stor och rymlig bra sängar
-
Bättre utrustning i köksdörren. Svårt att laga mat annat än koka ägg och göra omelett. Flera eluttag,

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Ros-Marie,

+
Läget
-
Komplett

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Siv,
Mora

+
Läget, havsutsikten!! Balkong utan insyn (men det var olika på olika våningar) Tyst o ostört, men ändå folkliv på strandpromenaden. Sängarna ok
-
Städningen (av golven t.ex) Sängkläder och handdukar byttes väldigt/onödigt ofta, ej helt bra ur miljösynpunkt.. Lite knapert med köksutrustning.. Solskydd kan behövas på vissa balkonger.. Bättre mörkläggning av sovrummen..

Bekräftad gäst: 2018-09-19


9 av 10

Rose,
Norrsundet

+
Läget
-
Bätter köksutrustning. En mindre kastrull än 5 liter!

Bekräftad gäst: 2018-09-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

50 omdömen
Utmärkt
 
17
Väldigt bra
 
21
Bra
 
10
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-06-24

Inlägg av Soflou11

Oslagbar utsikt!

Trevligt hotell precis vid stranden. Rent, snyggt och tillmötesgående personal. Rummen enkla men komfortabla. Mycket sköna sängar. Det bästa är ändå balkongen! Så gott som alla rum har havsutsikt. Frukost på balkongen och ett glas vin innan sänggåendet med vågornas ljud; magiskt!

 
2016-12-30

Inlägg av Pär I

Bra läge...

....men slitet hotell!!!! Ha inga högre förväntningar om standard, ni blir då besvikna. Tänk 2-3 stjärnigt i london och ni får en bra referens. Men läget är odiskutabelt kanon och Podgora är bra och ger en bra variation under en veckas vistelse. Vi kommer dock inte tillbaks, då det finns mera och bättre att uppleva i Kroatien!! Detta var 5:e destinationen i Kroatien, so far Ett land vi har kommit att älska 💕

 
2016-10-02

Inlägg av Maria S Sollentuna, Sverige

Perfekt läge !

Ett trevligt, lite mindre, hotell. Vi hade bokat lägenhet högst upp. Kom mitt i natten och såg därför först på morgonen vilken fantastik utsikt vi hade från balkongen ut över havet ! Magiska solnedgångar ! Vi bodde bara två st i denna lägenhet, så vi hade gott om plats och den lilla balkongen räckte gott och väl till för våra behov, men om man bor 5 st (som det finns sängplats till ) så blir det nog lite trångt. Sovrum med dubbelsäng samt mindre rum med bäddfåtölj låg en trappa upp. En mycket smal trappa ledde dit upp. Det finns även en liten extrabalkong högst upp mot baksidan, men den saknar möbler. På nedre plan finns toa med dusch, matbord och stolar, två bäddsoffor, balkong, samt litet pentry med kylskåp och frysfack, vattenkokare, spisplattor och lite enkla köksredskap (stor kastrull och en stekpanna som brände fast) men det gick att fixa enkel frukost. Dubbelsängen var ganska hård och obekväm. Städning varje dag. Rent och fint. Ett eluttag satt lite löst, med det fixades direkt dagen efter vi sagt till. Rummen på första och andra våningen har större balkonger än etagelägenheterna. Gratis wi-fi som räckte ända ner på stranden. Strandpromenaden utanför dörren och sen bara några steg ner till stranden. Vi åt oftast på Konoba Borak som låg precis bredvid hotellet, och vi var jättenöjda både med maten, servicen och priserna där. Mycket behagligt väder när vi var i Podgora vecka 37. Lugnt och trivsamt ställe. Promenadvänligt längs strandpromenaderna åt båda håll. Det finns två mindre matbutiker ganska nära, samt bagerier med nybakat bröd. Kan rekommendera detta ställe om man vill koppla av. Kristallklart vatten och mycket rent överallt. Såg knappt ett skräp på hela veckan och till och med i småbåtshamnen var det så rent i vattnet att man hade kunnat bada även där.

 
2015-09-14

Inlägg av LeifW1955 Hurghada, Egypten

Mycket okej

Läget. Kan ej bli mycket bättre. Trevlig personal. God mat. Fantastisk utsikt från balkongen. Rent och städat överallt. Kristallklart vatten . Stranden bara någon meter från hotellet. Hyra bil ganska dyrt. Ta en tripp till Dubrovnik, Speciellt Gamla Stan. Leta rätt på restauranger inne i Gamla Stan inte utanför. Knöligt med parkeringsplatser, Sheraton hotel har parkeringsplatser. Din bil får åka hiss om plan 1 är upptaget. Rätt så dyrt men värt att ha bilen där. Mostar bron måste du se. Obs! Ta med pass till Mostar och Dubrovnik. Du åker in och ut i Bosnien-Hersegovina. Prisläge något billigare än hemma. En öl från 15 Kuna ca 20 Sek.

 
2015-07-09

Inlägg av ylvastavstensudde Trelleborg, Sverige

Badsemester med familjemedlemmar

Perfekt läge med havet nedanför balkongen, som hade havsutsikt. Litet hotell med charmig design typ 1920. Fräscht och välstädat. Trevlig personal med god service. En minut till strand och restaurang i hotellet. Enda restaurang med salladsbuffé.