Kundomdömen om California

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 52 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Agnete Elisabeth,
Kungsör

+
Ligger precis vid stranden. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Super mat på deras restaurang! Lugn och trevlig Miljö och så vackert! Rekommenderas på det varmaste!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Anne,
Uppsala

+
Mitt rum med stor balkong och solstol. Trevlig personal, lugnt område, nära till starnden, litet hotell
-
Gymmet

Bekräftad gäst: 2019-09-29


6 av 10

Carina,
Göteborg

+
-
Frukosten som vi betalade för. Var gammalt bröd som var torrt och hårt,grönsakerna var samma flera dagar såg man på utseendet. Lite snålt tilltaget,dålig variation (samma bricka varje jag, variationen var stekt ägg el omelett )

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

berit,
Uppsala

+
Rent. Mycket vänlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

inger,
Uppsala

+
Personalen var mycket trevliga.
-
Duschdraperi på spa-avdelningen vore bra.Det blev väldigt öppet.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Jim Kristoffer,
Skärhamn

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Lise-Lotte,
Mariestad

+
Personalen nere i restaurangen, utsikten och närheten till havet.
-
Upprepar det jag har skrivit i hur många år som helst: man kan inte sova bara på en säng utan madrass, bad om detta men fick då bara ett madrasskydd som är 0,5 cm tjock, får bädda in 2 filtar varje kväll:( Ägarna kan inte språket så man får be killarna i restaurangen om tolkhjäp! Det är fortfarande dåligt med matlagningssaker, osthyvel,potatisskalare,smörkniv,äggkoppar! Blev glada för att det verkade vara en bättre kaffebryggare i denna lägenhet( 2rums) men jag höll på att tända eld på lägenheten när jag satte i kontakten för det visade sig att trots att jag inte hade tryckt på strömknappen så var den på så efter ett tag när vi kom in ifrån balkongen så kände vi att det luktade konstigt då var bryggaren på och hade varit det länge:( Vi hörde av andra resenärer att de tycker att det är jobbigt att komma fram mitt i natten utan att det finns en reception som kan visa dom in utan taxin följer dom upp å visar var de ska bo, alltså ingen info om något! Det står att det är städ 7g/v men det är städfritt på söndagar och det bryr vi oss inte om men bra om ni ändrar det i infon, tycker oxå att det byts handdukar och lakan för ofta då tänker jag miljömässigt! Vill man ha byte av handdukar lägg dom på golvet, likadant med lakan de byttes 2g på 14 dagar, behöver inte bytas alls på 14 dagar! Usch så mkt gnäll trots att vi återkommer varje år men jag tycker att det ligger på er APOLLO att samtala om dessa saker med familjen/ Borgmästaren så att vi som kunder trivs, hade det varit ett svensk hotell så hade jag påpekat detta själv!

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Birgit,
Uppsala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Anna,
Stockholm

+
"Maten
-
bemötandet av de två män som jobbade i restaurangen samt läget och storleken på balkongen",Bättre luftkonditionering i badrummen. Mindre knarriga sängar

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Eva,
Värmdö

+
Det är litet så det blir familjärt
-
""

Bekräftad gäst: 2019-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

22 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
12
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-11-29

Inlägg av Eva-Lena J

Podgora Kroatien

Fick uppleva alla sorters väder, förutom snö, annars var allt helt okej. God mat, stranden låg nära och ett helt okej hotell. Det lilla tuff-tuff-tåget var kanonbra att ta när man var lite trött i benen då hotellet låg en bra bit från centrum.

 
2017-07-17

Inlägg av Reine B

Åter igen

En härlig återkomst till samma mysiga Caklje och äntligen sitta och titta ut över denna ljuvliga bukt. Ypperlig service samt god mat och dryck;) Denna del av podgora är så avkopplande för både kropp och själđŸ€— Rekommenderas starkt. Hälsningar fam Bengtsson & Ericsson.

 
2017-07-16

Inlägg av ylvastavstensudde Trelleborg, Sverige

Middag med familjen

Vi bodde inte där men äter alltid minst en middag där på hotellets restaurang, som ligger i Calkje, strax söder om Podgora. Chateau Briand för två tar vi alltid. Rikligt, smakligt, mört. I konceptet ingår "free shuttle". Den här gången åkte vi taxi dit och tog lilla "turisttåget" hem. Tåget hölls kvar tills vi kunde gå ombord. Trevligt mottagande! Prisvärt.

 
2016-06-27

Inlägg av pa2hjul Borås, Sverige

Mysigt hotell i lugn miljö

Vi trivdes mycket gott i denna lugna by. Hotellet är litet och lugnt. Bodde en trappa upp med en härlig terass och havsutsikt. Stranden rakt nedanför. Lagom promenad in till Podgora, tog ca 20 min i lugn takt. Litet välutrustat supermarket nära. Trevlig och hjälpsam personal som sköter både hotell o restaurang. Hit återkommer vi gärna

 
2015-09-26

Inlägg av Eva H Kristianstad

Vi gillade Kroatien och kommer att utforska fler områden. Podgora erbjöd härliga bad och mäktiga berg.

Bra boende, stor balkong med plats för både bord+stolar och 2 solsängar. Utsikt över hamn och hav. Enda minuset var madrasserna, stenhårda, sömnen blev därefter. Caklje och Podgora var en trevlig bekantskap.