Kundomdömen om Villa Marinero

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 41 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Sköna sängar,trevlig värdinna och bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2020-08-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

+
Plats, två badrum, fungerande nät och AC
-
Microvågdugn skulle kunna införskaffas

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

+
Rent och fräscht. Stora rum och komplett kök. Fina balkonger. Diskret städning. Vi hade inte mat på hotellet i h därmed kan jag inte svara på den frågan.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

+
Närheten till stranden, affären och centrum. Fantastiskt trevlig och hjälpsam ägarinna som bodde i samma hus. Som att bo "hemma" i gene lgh
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

+
Läget samt de stora balkongerna och att det var så nytt och fräscht. Jättetrevlig ägarinna som var väldigt hjälpsam och mån om sina kunder.
-
När man bor i lägenhet och måste checka ut kl 11 men bli hämtad först kl 18.00 ställer det självklart till det. Vi fick nu mot en avgift behålla rummet tills bussen hämtade upp oss. Jag kan ju tycka att det är Apollos skyldighet att lösa så att man behålla rummet fram till bussens avgång alt ta fram ett alternativ som erbjuder dusch. Som tur var var ägarinnan mycket förstående och hjälpsam och självklart ska hon ha extra betalt då hon behöver betala sin personal att städa även kvällstid. Men jag kan ju tycka att Apollo borde stå för kostnaden.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

+
fräscht, bra köksutrustning
-
Tydligare information om hur man ska checka ut, möjlighet till engelsktalande personal. Möjlighet till senare utcheckning. Apollo bör erbjuda en plats att förvara väskor och kunna duscha när utcheckning är kl 11 och flyget går på kvällen.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

+
Nära till allt o lugnt o fint med bra lägenhetshotell med moderna rum o wc.
-
Att det finns en brödrost o vinglas o lite kallare kyl o kökshandduk. Annars jättebra. Trevlig hotellägare med bra service. Förslag om förbättring är att när man flyger på kvällen att man borde få ha rummet längre än kl 11:00 eftersom det blir lång väntan. Ni som Researrangör måste se till detta. Oftast kommer nästa gäst sent på kvällen o då står lägenheten många timmar tom o städning tar ca en timme. Vi betalade hotellchefen 200 kn för att få ha det lite längre men ni som researrangör borde se till detta eftersom vi som kund betalar rätt mycket för resa o boende. Detta kunde förbättras. Alla nöjda då.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Something went wrong when loading reviews.