Rumstyper på Stipe

Större enrumslägenheter

Större enrumslägenheter med ljus och modern inredning. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Kök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Trä- eller stengolv. Rymliga badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumslägenheter

Ljusa och rymliga trerumslägenheter som består av vardagsrum och två sovrum. Extrabäddar i bäddsoffa. Köken är utrustade med kylskåp, frys, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Lägenheterna har antingen trä- eller stengolv. Rymliga badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter

Rymliga tvårumslägenheter med ljus och modern inredning. Lägenheterna har kombinerat vardagsrum och kök samt ett sovrum. Extrabäddar är möjliga i bäddsoffa. Köken är utrustade med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Trä- eller stengolv. Rymliga badrum med dusch och wc. Balkong, markterrass eller delad uteplats. En av lägenheterna ligger vid en liten trädgård med olivträd, och har en markterrass som kan användas av andra hotellgäster som gångväg. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.