1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sanja

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Agneta,
Kolbäck

+
Ägarens bemötande och personlighet
-
Wi-fi fungerade inte så bra i våran lägenhet

Bekräftad gäst: 2019-07-28


10 av 10

Karina,
Stockholm

+
Personligt välkomnande av familjen som äger hotellet! Vi upplevde att man fick det där lilla extra som betyder så mycket! Det kunde vara en flaska vin eller hembakade kakor som stod i vårt kök när vi kom hem från stranden! Varm och personlig service utan att vara påträngande! Lägenheten var toppen och hade precis allt man behövde! Kommer definitivt att besöka Kroatien och hotel Sanja igen!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


10 av 10

Mike,
Stockholm

+
Väninnan och lokationen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Helene,
Skara

+
Att det var stort och rymligt och att den stora sängen var skön att sova i.
-
Mer köksutrustning. Bättre köksfläkt. Skönare bäddsoffa. En skylt på hotellet med namnet SANJA på nu fanns inte den skylten så det var svårt att hitta hotellet. Det står i informationen att det är 50 meter till havet, det är mer!

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Ulf,
Trelleborg

+
Det är inget hotel, det är en lägenhet.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Julia,
Skövde

+
Ägarna
-
Ingenting

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

,

+
Skuggigt läge. Trevlig värdinna
-
Att man vet om MSN väljer lägenhet med eller utan havsutsikt. Vi blev först besvikna när bi hamnade på första våning. I värmen var det sedan skönt.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


1 av 10

Karin,

+
Mycket trevliga och vänliga ägare. Vi fick stanna i lägenheten hela dagen vid avresa och vi behövde inte lämna förrän bussen gick till flygplatsen. Vi fick även hjälp med väskorna både när vi kom och åkte hem samt att vi fick förfriskningar och frukt som ställdes in till oss under veckan.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


10 av 10

Ulrica,
Hallstahammar

+
Mycket bättre än förväntat
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


10 av 10

,

+
Trevliga värdar , rent och snyggt
-
Lite mer information av värdarna när man kommer Vad som finns att göra i området, utflykter mm Ingen reception finns, synd

Bekräftad gäst: 2018-07-29


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.