Kundomdömen om Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 142 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fräscht, stora rum, bra faciliteter, superbra läge och mycket hjälpsam personal som dessutom tog virushotet på största allvar. Väldigt bra frukost :-)
-
Med tanke på klimatet så skulle en ismaskin på varje våningsplan vara mycket, mycket ba att ha. Hissarna levde sitt eget liv och var inte så "smarta". De skulle behöva konfigureras om så att de inte passerar förbi hela tiden, och så våre det bra att kunna styra om man vill ner eller upp......

Bekräftad gäst: 2020-08-08


9 av 10

+
Rent och snyggt och renoverat, centralt,
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Ligger perfekt vid strandpromenaden. Renligheten på hotellet Stort utbud på frukostbuffen
-
Har inget svar

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

+
LÄGET vid gågatan i MAKARSKA alldeles intill stranden och havet! Fantastiskt fint rum; Park rum #510. Fantastisk frukost. Snabb och bra städning. Rent och snyggt överallt. Vänlig och tillmötesgående personal; proffsiga. Hanteringen av de blå badhanddukarna vid poolen (gick bra att byta ut, om för våta t ex)
-
Intet!

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

+
Läget, städning i allmänna utrymmen och bra frukost.
-
Det är inte rimligt att behöva lämna rummet vid 11:00 och sedan bli upphämtade kl 15:00. Flera Hotel kan idag (mot ersättning) utöka utcheckningen närmare till avhämtningstiden. Vi frågade om detta var möjligt men det var inte ens förhandlingsbart här. Städningen på rummets balkong.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
Personal, läge
-
Bort med heltäckningsmatta, toalett spolar dåligt

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Läget, personalen, servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

321 omdömen
Utmärkt
 
191
Väldigt bra
 
97
Bra
 
25
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2020-02-12

Inlägg av Th L Österbotten

Bra ställe att semestra på

Bra ställe att semestra på. Trevlig personal på hotellet, snyggt och rent på hotellet. Hotellet beläget på ett lugnt och fint ställe, promenad avstånd till centrum. Fina aktiviteter i centrum av staden på kvällarna.

 
2019-08-09

Inlägg av fam-mji Helsingborg, Sverige

Bra hotel med närhet till allt

Vi bodde på Hotel Park under v.29 Bra rum med fint badrum och badkar. Hade vår dotter på 1,5år med oss. Vi hade dessvärre råkat boka ett rum som endast rymde dubbelsäng och ingen barnsäng. Funkade fint ändå men ytan kändes lite väl trångt i emellanåt. Sängarna var ganska hårda - men vi överlevde :) Bra frukost med bra variation, där fanns något för oss alla! Fräscht litet poolområde. Stolarna ockuperades direkt på morgonen av andra hotellgäster.. Stranden ligger precis nedanför hotellet så vi gick ner och la handdukarna där istället. Blir ”dyrt” om man ska ha solstolar på stranden varje dag. Vi gick ner och gjorde plats mellan några stolar på morgonen. Det blir inte fullt på stranden direkt då solen inte kommer dit fören vid 13-tiden. Men man ska inte vänta för länge.. Vi gick ner innan frukost. Under högsäsong är där vääääldigt mycket folk och det blir trångt på stranden men det var inget som störde oss. OBS! Badskor är att föredra. Det var perfekt för oss att kunna springa upp på rummet och hämta saker om man glömt/behövde något (ex. Barnvagnen) även om vi var på stranden. Vi åt/köpte en del mat/glass på Oliva (restaurangen som ligger direkt i anslutning till hotellet och stranden). God mat och bra service. Det lilla kebab-stället precis bredvid glassbarer har sååå god kebab! Hit åker vi gärna igen då vi hade gångavstånd till ALLT - stranden, centrum, hamnen, gamla stan. Gott om restauranger, mysigt ställe att strida runt på och där fanns mycket för både barn och vuxna. Ett stort plus: Hade mejlkontakt med hotellet efter bokningen var gjord och fick svar direkt!

 
2019-07-13

Inlägg av fridagabrielsson Linköping, Sverige

Väldigt fräscht hotell med underbar frukost

Vi stannade här i två nätter och jag önskar att vi kunde stanna längre. Fräscha rum, en underbar fräsch frukost med stort utbud. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma. På nedervåningen finns det spaanläggning som är toppen. Värt ett besök!

 
2017-08-08

Inlägg av Cutemisen Stockholm, Sverige

Mycket bra hotell, lite ont om platser vid poolen

Vi bodde här en vecka i början av augusti (4 vuxna) och är mycket nöjda med val av hotell. Hotell Park är rent och fräscht, modernt, med bra frukost och bra faciliteter av alla dess slag. Första veckan i augusti var det extremt mycket folk i Makarska och det var därför många, inklusive vi, som tyckte det var trångt och svårt (omöjligt?) att få solstolar på stranden och vid poolen. Om man vill åka till ett hotell där det finns lediga solstolar vid poolen ska man inte åka till Hotel Park. Paxande av solstolar togs till en helt ny nivå (folk satt och väntade på att stolarna skulle ställas ut kl 07:15) och hotellet hjälpte inte till med att flytta på paxande saker/handdukar som legat orörda flera timmar osv. Vi tycker även att hotellgäster bör ha fått företräde till hotellets solstolar på stranden vilket inte var fallet. Utöver detta med solstolar var det ett mycket bra hotell! :) Rekommenderas! Men inte första och andra semesterveckan i Augusti då det var trångt på stranden ;)

 
2017-07-29

Inlägg av Y5668NFrobinh

Fantastiskt!

Fint välskött hotel med bra ytor på både rum och övriga ytor. Proffsigt och trevligt bemöttande av personalen och en ständigt genuin service vilket jag saknar hemma i Sverige. Mitt i Makarskas stadsliv utan att känna sig inklämd utan helt enkelt ett gediget bra hotel.