Kundomdömen om Mirjam

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 173 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Jättefina rum, nytt och fräscht. Bra frukost – och extra plus för supertrevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Trevlig personal som var serviceinriktad. Fick behålla rummet hemresedagen då en av oss blev magsjuk eftersom hemresan gick 18 och vi skulle ha checkat ut 10.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
Nybyggt maj 2019. Personalen mycket serviceinriktade. Mycket lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Allt var rent och fräscht. Underbara sängar jättefrächt badrum och ett underbart poolområde. Personalen slog nästan knut på sig själv för att få en att trivas. Mycket fräsch och varierande frukostbuffé. Vi är jättenöjda med bemötandet, personalen var lättförståelig och bra på engelska. Pricken över i var att de dukade upp hela frukostbuffén på hemresedagen kl halv 6.
-
Ingenting

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
rent snyggt
-
bättre reklam för matsalens utbud

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

+
Nybyggt.
-
Ha öppettider som stämmer i barerna, lite mera personal i restaurangen. Inte serverera dålig buffé till middag.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

+
Frukosten tillmötesgående personsal Nytt och fint
-
Mer personal

Bekräftad gäst: 2019-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

15 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-03

Inlägg av carolineaamira Stockholm, Sverige

Kanon bra!

Fantastiskt fint hotell beläget centralt nog till stranden! Precis nedanför backen har du hela hela stranden och ett promenadstråk som tar dig igenom mängder med restauranger och små butiker. Rummen i sig var väldigt fräsch, hela hotellet är nytt och det märks! Frukosten var kanon, både varma och kalla rätter med ett stort utbud. På taket har de en pool samt flertalet solstolar där vi spenderade stor del av tiden! Väldigt tillmötesgående och trevlig personal som gjorde allt för att underlätta vår vistelse. Hotellet får 5/5! ☺️ ett minus är att Wi-fi inte fungerade lika bra på rummet.

 
2019-11-28

Inlägg av joeegg wigan

Disappointing

2 couples We travelled on a TUI holiday Package in October having been advised by a travel agent that it was a very lively place. Met at the airport by the rep and transported by minibus to the hotel arriving at 9pm. The driver pulled up in a very dark street next to a building site and asked a passer by where was the hotel. he then opened the doors dumped the suit cases on the pavement and pointed down a dark driveway at the side of the hotel. We entered from what we thought was the rear of the hotel however it turned out to be the main entrance. we checked in went to the room, which if fact was very nice with a big balcony. we asked if food was still being served and went to the dining room to find 4 dishes 2 with a bit of veg and 2 with meat I think under hot lamps but food was cold no other person eating. I asked if they could warm the food and they produced a bowl of freshly cooked chips so we grab some cold food and had this with the chips. it was 10pm and wanted a drink so asked were the bar was, we were told it closed at 10pm in October (because its end of season), so we said we would walk to the local bars but then we were advised that all local bars closed at 10pm. Cutting the storey short we had naff food all week always only 4 dishes 2 vegs 2 meats or fish a sald bar and 2 desserts, no ice cream. We were on half board. If we had known we would have booked B & B and ate earlier away from the hotel. Would not return this Hotel or resort.

 
2019-10-25

Inlägg av TatjanaFzg

Beautiful hotel

Hotel Mirjam is a beautiful, very nicely designed hotel. The congress hall is well equipped with modern technology and very comfortable armchairs. The rooms are beautiful, large and with beautiful sea views. The rooftop space provides excellent facilities for a poolside party. The staff is very friendly and helpful and we look forward to returning to the Mirjam Hotel

 
2019-09-25

Inlägg av Ivana Š

Miriam

Everything was above expected, beautiful new hotel with great service and location! Beach is a minute of walk from the hotel. Center also few minutes of walking trough the breathtaking coast side. Clean and spacious rooms, big balcony with a good wiew! See you next year

 
2019-08-03

Inlägg av catlinae Stockholms län, Sverige

Makarska

Loved the modern hotel room and the swimming pool at the roof top with the bar. It was very close to the beach. The staff is very service minded and friendly, speaks very well English for those who can’t speak Croatian. The downsides is that the WiFi didn’t worked ATM in our hotel room, which isn’t a dealbreaker however. Hvala Lepo, Mirjam!