1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Mirjam

  • Nybyggt hotell
  • Nära stranden
  • Takterrass med pool

Hotell Mirjam ligger i lugna omgivningar i Makarskas utkant. Uppe på taket finns ett poolområde som bjuder på härlig utsikt över havet. Närmaste strand ligger bara en kort bit från hotellet och härifrån går också strandpromenaden som leder ända in till hamnen och centrum.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum, direkt havsutsikt för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mirijam är ett helt nybyggt hotell med boutique-känsla med bästa tänkbara läge vid stranden i norra delen av Makarska. På hotellets tak finns en takterrass med pool och poolbar. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition. Till klapperstensstranden är det ca 150 meter. På hotellet finns en buffé- och à la carte-restaurang samt juice- och vinbar.

Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Vill du träna finns ett gratis gym och i närheten ligger ett tenniscenter (inte i hotellets regi). Spa med bastu, jacuzzi, massage och olika behandlingar mot avgift. Parkering mot avgift. Till Makarska centrum är det ca 1,2 kilometer. Transferbussen stannar ca 30 meter från hotellet, bagage transporteras inte.

Måltider

Frukost. Halvpension mot tillägg.