Kundomdömen om Miramare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 83 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Rolf Erik,
Trelleborg

+
Läget
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Carina,
Örebro

+
Trevlig personal i receptionen. God frukost
-
Någon Markis på balkongen, Lampa till kvällen, gick knappt att se något. Ställning/krokar att hänga blöta kläder på. Buffén var smaklös.

Bekräftad gäst: 2019-09-18


8 av 10

Ann-Margret,
Fågelmara

+
-
Utomhuspoolen gillade vi inte

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Thomas,
Falkenberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Christian,
Kalmar

+
Väldigt hög standard,rent fint trevlig personal
-
Trappan upp till entrén,tungt med väskorna upp för trappan

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Gunvor,
Sätila

+
Rummet och frukosten
-
Poolen var liten, få solstolar

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Ingrid Margareta,
Brunflo

+
Trevlig personal o tillmötesgående! Läget var jättebra o vackert vid hamnen samt nära också till stranden o till gamla delen av Makarska med torget.
-
Kanske möjligen lite mer påfyllt på middagsbuff'en kvällen mellan 19-21 då det vid ngr tillfällen tog slut o man inte fyllde på mer mat som dock var god. Då hade personalen fullt upp med att serva på terrassen där det var alla carte meny..

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Richard,
Gagnef

+
Personalen, servicen, maten, läget och renligheten
-
Större poolområde med mer solsängar

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

Jenny Maria,
Halmstad

+
Läget var fantastiskt, bra frukost, sköna sängar Jättefin utsikt från poolen
-
Sänk belysningen inne i matsalen på kvällen, kändes inte mysigt att sitta inne och äta vilket man var tvungen till om man hade halvpension. Dryckesmenyer på bordet till kvällsbuffen, fick be om det varje gång även om drycken inte ingick.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Fredrik,
Kattarp

+
Rent o fräscht, hjälpsam personal. Bra frukostbuffé. Bra läge till strand och centrum.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

118 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
37
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-09-28

Inlägg av JNY90 Piteå, Sverige

Underbart läge mitt i hamnen

Går nog inte att ha ett bättre läge om man bor i makarska. Hotellet ligger i hamnen och är bara ett stenkast från stranden. Fint promenadstråk precis bakom hotellet med fina vyer över makarska stad. Hotellet är rent och fräscht och städningen sköts otroligt bra. Rummet betydligt större än väntat. Vi rymdes utan tvekan tre vuxna i rummet utan att trängas. Extrasängen även den mycket större än vad som annonserats. Däremot var inte sängarna speciellt sköna vilket är ett litet minus. Vi hade ett rum med balkong mot hamnen. Otroligt fin utsikt. Bra frukost med ett okej urval. Man kan utan tvekan äta sig mätt på morgonen. Kommer absolut att återvända :)

 
2019-09-11

Inlägg av YvonneL1782

Hane

Fint hotell nära till stranden o staden. Rent o fint trevlig personal. Bra frukost men lite tråkig middag /halvpension. Bastu,/spa i källaren, utomhuspool. Gratis badhandukar. Kylskåp och vattenkokare på rummet. Aircondition.

 
2019-08-14

Inlägg av Anna W

Hög standard, fantastiskt läge och trevlig personal

Miramare är ett riktigt bra hotell, fräscht hela vägen igenom, rummen är trevliga, välstädade och fräscha. Läget kan inte bli bättre i Makarska. Vi hade ett fantastiskt rum med stor balkong och härlig utsikt över hamnen. Supernöjda och vi kommer tillbaka!

 
2019-07-19

Inlägg av SannaOthilia Makarska, Kroatien

Perfekt läge, okej för barn.

Perfekt läge för den som gillar stranden och mycket folk i rörelse på kvällen. Ligger precis vid en park med oändligt med affärer och några karuseller för barnen, nära även till lekpark. Nära till stranden som dock är överbefolkad. Hotellets pool är helt okej. Spa-avdelningen är också okej. Bodde i ett stort rum på 5:e våningen och hade balkong. Frukosten var helt okej. Ett bra hotell som jag gärna besöker igen om jag har vägarna förbi. Reste med sambo och barn på 3 år.

 
2018-08-28

Inlägg av Maria H

Så fräscht!

Väldigt bra hotel med utmärkt frukost! Fanns allt från pannkakor till frukot och nån slags nutella :-) Bra service! Städade varje dag och bäddade fint! Fick tips i receptioenen om restaurangen Panorama i bergen, såå gott och fin utsikt! De hämtade o lämnade oss i taxi gratis, service! Bra pool och jättebra inomhuspool!