Miramare

  • Omtyckt lägenhetshotell
  • Promenadavstånd till centrum

Nära halvön Sveti Petar ligger lägenhetshotellet Miramare med en fantastisk utsikt över Makarskas hamn. På några minuters promenad från hotellet når du det mesta – strandpromenaden Riva, de trånga kullerstensgatorna och en av Dalmatiens vackraste stränder.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter för 1-4personer/1-5 personer. Familjerum för 2-5 personer. Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Väldigt hög standard,rent fint trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 115 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Miramare ligger i utkanten av Makarskas hamn, och har en fin liten pool och en solterrass med gratis solstolar och parasoller. Inomhuspool med integrerad jacuzzi samt gym, ångbastu och bastu.

Här finns en trevlig à la carte-restaurang som erbjuder på vacker utsikt över hamnen och staden. Hotellet har även en bar. Skönhetscenter mot avgift. Tvättservice mot avgift. Room service. Vid ankomst/avresa stannar transferbussen ca 100 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte.

Måltider

Frukostbuffé. Halv- eller helpension mot tillägg.

Måltiderna serveras normalt i form av en buffé, men kan i undantagsfall förekomma i form av à la carte eller en fast meny.

Säsongsinformation

Sommar 2019 går det inte att boka familjerum.