Rumstyper på Katarina

Enrumslägenheter

Fina enrumslägenheter med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong. Vissa balkonger har poolutsikt och vissa vetter mot havet men har inte havsutsikt (havet skymtas mellan/över husen). Markterrasserna har poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25-32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Mindre tvårumslägenheter

Mindre tvårumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt ett litet separat sovrum med en dubbelsäng. Fåtölj och mindre soffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Större enrumslägenheter

Större enrumslägenheter med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Rymliga tvårumslägenheter kombinerat vardagsrum och minikök samt sovrum med dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar för två personer i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markterrass. Vissa balkonger har poolutsikt och vissa vetter mot havet men har inte havsutsikt (havet skymtas mellan/över husen). Markterrasserna har poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.