Katarina

  • Modernt lägenhetshotell
  • Lugnt läge

Katarina är ett modernt lägenhetshotellet som lockar med fint litet poolområde. Lägenheterna är rymliga och har det mesta för att du ska kunna rå dig själv. Vill du in till centrum ligger det på promenadavstånd och har gott om mysiga tavernor nere i hamnen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Större enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Mindre tvårumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Låg nära stranden , värdinnan Ana var så trevlig och gav bästa servicen. Lugnt och trevligt på hotellet.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 180 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Katarina har ett trevligt poolområde gratis solstolar och parasoller samt handduksservice. Pool med barnsektion. På den närbelägna klapperstensstranden finns solstolar och parasoller att hyra. Där erbjuds också olika vattensporter mot avgift.

Receptionen som är bemannad delar av dagen, men hotellpersonalen kan dygnet runt nås via telefon. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis parkering. Lugnt läge och med gångavstånd till lokala restauranger och tavernor, liksom nattlivet i centrum av Makarska. Lokal trafik. Vid ankomst/avresa stannar transferbussen ca 400 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte.

Måltider

Inga.