1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Dalmacija

  • Bra läge vid stranden
  • Promenadavstånd till centrum
  • Hotellunderhållning och aktiviteter

Med sitt läge mitt på strandpromenaden gillas hotell Dalmacija för just läget och vyn över havet. Hotellet har ett familjevänligt poolområde och närhet till både hav och centrum. Här kan du börja dagen med att välja från den populära, och generösa, frukostbuffén på terrassen. Och vill du kan du köpa till antingen halvpension eller helpension.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer. Större dubbelrum för 2-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 334 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Dalmacija är ett av Makarskas äldsta och största hotell, beläget direkt vid strandpromenaden. Poolområdet har pool med en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller samt en poolbar.

Bufférestaurang och bar. Gratis  fräscht och fint gym. Skönhetssalong och massage mot avgift. Aktivitetsprogram varje dag utom lördagar med gratis aktiviteter som vattengympa, olika träningsklasser och vinprovning. Vissa aktiviteter sker kvällstid. Underhållning, exempelvis dansshower och livemusik (med engelsktalande hotellpersonal), flera dagar i veckan. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Gratis deponering i receptionen.  Gratis wifi i lobbyn. Inomhusparkering mot avgift. Souvenirbutik. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé. Hel- eller halvpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider i perioderna 24/9-8/10 2017 samt 1/3-19/5 och 22/9-30/11 2018 äter barnen för endast en krona.