1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Adrijana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 42 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Jan-Olof,
Lysekil

+
Trevliga ägare
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Christer,
Varberg

+
Rent, fräscht och praktiskt. Bra med utrustning.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-09-29


5 av 10

Bo,
Landskrona

+
Bra utrustad lägenhet. Man kunde själv hämta handdukar och toa rullar m.m. vid behov.
-
Städning och byte av lakan mer än 3 gånger/2 veckor. Utsikten från balkongen på 2:a vån. under all kritik! En jättehög mur framför.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Ingrid,
Sundsvall

+
Att det var Vila Adrijana, inte något annat!! Dessutom, det fanns ingen mat på hotellet, därav 1:an, men ni borde ha ett alternativ med "Fanns inte" eller liknande?
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Sabina,
Uppsala

+
Läget, renligheten, servicen, safetybox på rummet, AC.
-
Bäddmadrasser till sängarna.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


8 av 10

Sven,
Stockholm

+
Välutrustat kök. Det mesta man behövde fanns. Stabilt Wi-Fi. Stor terrass. Lugnt läge. Trevlig ägare.
-
Durkslag till köket. Ingen bild på TV:n, men vem åker till Kroatien för att titta på TV? Lägenhetsdörren skallrade varje gång någon gick i en annan dörr på samma våningsplan, vilket var en aning irriterande. Städning var bara 2 ggr, mot uppgivet 3 ggr på Apollos hemsida.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Caroline,
Lindome

+
Hotellägaren var väldigt trevlig och serviceminded. Lugnt lägenhetshotell och lugnt område med närhet till allt.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

,

+
Trevlig personal, utsikten, läget
-
Sängarna knarrande en del.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Eva,
Stockholm

+
Trevlig värd
-
AC i sovrummet inte bara i allrummet

Bekräftad gäst: 2018-07-22


10 av 10

Kristin,
Göteborg

+
Trevlig värd! Rent! Magisk havsutsikt! Nära bageri och supermarket. 10min gång till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
7
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-11

Inlägg av tanjakristensson Göteborg, Sverige

Good place to stay!

Baska voda is a nice town but very busy during high season. However if you only walk 10 minutes away from the crowded beach you will find a lot less people. The hotel was perfect located in center but in a calm place. We rented good bikes several days at the hotel which was a perfect way to explore the area. We had everything we needed at the hotel and enjoyed our stay! The owner is very nice and helpful! Thanks!

 
2019-08-09

Inlägg av larsd631

Fantastic service

A really nice clean hotel with a fantastic view and the greatest service in the world. If you should explain service and hospitality just say Vila Adriana. We are more than satisfied and we definately gonna come back. They helped us with every booking and gave us tips. We had one of our best vacations ever much thanks to the owners.

 
2017-12-14

Inlägg av jobe6969 Espoo, Finland

Nice and clean

Location is just fine. Near the beach that is long and peaceful. Everyone can find a relaxing spot for themselves. While swimming you can enjoy amazing view to the mountains. So beautiful. Host in the hotel is kind and helpful. Market near. Recommended for a quiet stay. No breakfast.

 
2017-06-24

Inlägg av jac0m0s

Unbelievable

I stayed there in Vila Adrijana with my family in summer 2016. Place was okay, so we booked this place again for next year via happyrooms.com (4.7 - 16.7.2017) right after the end of vacation 2016. Few days before date (this season 2017) I chcecked with Vila Adrijana if everything is okay with reservation..?! I received SMS: "No, it has been canceled long time ago..." Unbelievable few days before our arrival.. Vila Adrijana wrote that price from happyrooms.com was unreal, happyrooms.com wrote that my credit card were invalid.. so Vila Adrijana and happyrooms.com could have same reason at least.. be careful!!!

 
2016-09-30

Inlägg av oscar919 Göteborg, Sverige

Swedish family, two parents and one baby

Wonderful late season week in Baska Voda thanks to great weather and excellent service at Villa Adrijana. We arrived late at night and immediatley felt well taken care of. A baby crib was quickly brought up to the room for our tired baby. The room was excellent apart from a squeeky bed. Beautiful view from the balcony. Great location just above the town center (5 minute walk). Able to borrow inflatable pool, sunbed cushions and parasol to bring to the beach. Again a wonderful experience!