Kundomdömen om Villa Adrijana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Felicia,
Piteå

+
Bra ägare och service. Mycket bra städade rum. Rummen var lagomt stora och bra standard i förhållande till hotellets stjärnor.
-
Det finns ingenting ätbart på hotellet. När vi anlände kl 23.00 hade vi inte ätit på 6 timmar. Det hade varit bra om det fanns något snacks eller liknande att köpa. Vi bodde också på bottenplan med markterass, det var som att bo i en gränd och man ville inte sitta ute. Hade säkert varit en bättre upplevelse om vi hade ett rum på någon av våningarna med balkong.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Ann,
Timrå

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

46 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
8
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-11

Inlägg av Erik S

Bra för 2 stjärnigt hotell

Trevlig personal, litet, mysigt och på en lugn gata. Vi hyrde cyklar en dag för 100kn och kunde ta oss genom hela rivieran. Uppskattat att ha det utbudet. Hotellet är litet men allt man behöver i ett lägenhetshotell. Vi fick med markterass så fanns ingen utsikt så rekommenderar att försöka få balkong. AC på rummet. Helt klart godkänt.

 
2019-08-11

Inlägg av tanjakristensson Göteborg, Sverige

Good place to stay!

Baska voda is a nice town but very busy during high season. However if you only walk 10 minutes away from the crowded beach you will find a lot less people. The hotel was perfect located in center but in a calm place. We rented good bikes several days at the hotel which was a perfect way to explore the area. We had everything we needed at the hotel and enjoyed our stay! The owner is very nice and helpful! Thanks!

 
2019-08-09

Inlägg av larsd631

Fantastic service

A really nice clean hotel with a fantastic view and the greatest service in the world. If you should explain service and hospitality just say Vila Adriana. We are more than satisfied and we definately gonna come back. They helped us with every booking and gave us tips. We had one of our best vacations ever much thanks to the owners.

 
2017-12-14

Inlägg av jobe6969 Espoo, Finland

Nice and clean

Location is just fine. Near the beach that is long and peaceful. Everyone can find a relaxing spot for themselves. While swimming you can enjoy amazing view to the mountains. So beautiful. Host in the hotel is kind and helpful. Market near. Recommended for a quiet stay. No breakfast.

 
2017-06-24

Inlägg av jac0m0s

Unbelievable

I stayed there in Vila Adrijana with my family in summer 2016. Place was okay, so we booked this place again for next year via happyrooms.com (4.7 - 16.7.2017) right after the end of vacation 2016. Few days before date (this season 2017) I chcecked with Vila Adrijana if everything is okay with reservation..?! I received SMS: "No, it has been canceled long time ago..." Unbelievable few days before our arrival.. Vila Adrijana wrote that price from happyrooms.com was unreal, happyrooms.com wrote that my credit card were invalid.. so Vila Adrijana and happyrooms.com could have same reason at least.. be careful!!!