Kundomdömen om Gadja

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 73 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anders,
Ockelbo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Catrine,
Pålsboda

+
Helheten med läget och servicen bortsett från städningen.
-
Städa rummen och byt handdukar och sängkläder.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Mats,
Ödeshög

+
Läget och personalen
-
Vattenkokare, lite större kylskåp, lyhört mellan garderober borde varit isolerade så man slapp höra grannarna.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


4 av 10

Ann-louise,
Jordbro

+
Den trevliga personalen och frukosten.
-
Städningen var allt annat än bra de fyra dagar vi fick städat. Mögelfläckar på kaklet i duschen och väldigt mycket damm på ventilationsgallret. ACn lät otroligt mycket vilket var lite störande nattetid.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

ylva,
Västerås

+
Supertrevlig personal
-
Dålig städning, måste ha sandaler på sig på hotellrummet pga smutsiga golv. Så var det hela veckan.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

Christina,
Östhammar

+
Personalen är jättetrevlig!
-
Gadja ligger vid en trafikerad gata med brant backe, det borde ni förtydliga i er beskrivning

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Karin,
Johanneshov

+
Rent
-
Man måste kunna beställa separata sängar, när man bokar hotell på Apollo, annars är det som att köpa grisen i säcken. När man bokar hotell själv kan man välja om man vill ha dubbelsäng eller separata sängar.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


5 av 10

Marlene Blüme,
Karlstad

+
När någonting var fel ordnades detta. Dock enbart av en av personalen och det va den långa smala killen som jobbade nästan alla dygnets timmar. Hans kvinnliga kollega hade dålig attityd och bristande respekt för gäster. Mycket tråkigt att få höra att hon på morgonen säger att vår AC skall vara fungerande till 16 på eftermiddagen men när vi återvände till hotellet hade hon inte ens informerat sin kollega (den långa smala killen) att den inte fungerade. Hon hade alltså inte lyft ett finger för att den skulle bli reparerad. Annars var det bästa lokalisationen.
-
Det finns mycket hotellet skulle kunna göra för att höja standarden och ge gästerna en trevlig upplevelse utan att nödvändigtvis behöva investera stora pengar. - Byt städerska. Det är inte välstädat på något av rummen (vi hade tre olika rum under vår vecka). Det va hår efter andra gäster när vi fick rummen, smutsiga lister, smutsigt bakom sängen, smutsigt i badrumsskåpen, kaklet i duschen har nog aldrig blivit skurat, lister va bruna. Första rummet vi fick ville jag inte ta av mig skorna i då det kändes att rummet inte var rent. Dagliga ”städningen” bestod av delvis rengöring av toaletten (inte hela toaletten som man kan anse är normalt) samt ihopvik av täcket. De städar ej golvet under veckan och står det flaskor så står dom kvar tills man går och pantar eller slänger dom själv. De hade behövt köra en krovrengöring av samtliga rum minst en gång i månaden och städa ordentligt, eller öht under veckorna. Städade själv av badrumsskåpet i badrummet för att det låg hår, damm och smuts i. - Trapphusen måste också svabbas varje vecka och ytterligare vid behov. Samma fläckar som fanns vid ankomst fanns kvar när vi åkte. - I receptionen anser jag att man inte sitter med mobilen så att man som gäst inte behöver vänta på att personen i receptionen skall göra klart på mobilen eller att man stör när man ska fråga något eller hämta nyckeln. - Personalen rökte väldigt mycket och det är inget fel i sig Men de behöver tänka efter när och hur dom gör det. En dag satt dom på uteplatsen som är i anslutning till frukostmatsalen och dörren var öppen så det luktade rök där vi satt och åt. Det har även en hygienisk faktor, man behöver tvätta händerna när man varit ute och rökt och sedan skall in och arbeta med frukostbuffén. — Första dagen tog nästan allt slut för att de inte fyllde på i tid. Resterande dagar gick vi upp tidigt för att säkerställa att få tillgång till allt som skulle serveras. — Dukarna behöver bytas eller skakas av varje dag. Vissa dagar låg det smulor kvar frå

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Svea Karin Maria,
Skellefteå

+
Bästa rummet med en fantastisk utsikt över havet och bergen, nr 45
-
Bättre kontroll med att fylla på vad som saknas/tagit slut vid frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-06-12


8 av 10

Johan,
Trollhättan

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

25 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
9
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-19

Inlägg av Vanja B Stockholms län, Sverige

Medelmåttig

Super trevlig personal. God mat i restaurangen, Stora portioner :) och Prisvärt. Frukosten var standard med olika sortes bröd, pålägg och Ägg och olika Korvar. Städningen var lite si och så. Men om det var något problem så fixade personalen det. Bemanning dygnet runt. AC på rummet vilket var behövligt. Minus var väl: Inget parasoll på balkongen vilket gjorde att det inte kunde nyttjas förens solen gick ner. Ingen fön :) Inget litet kylskåp på rummet så man kan inte förvänta sig att kunna ha kalla drycker på rummet. Stenhårda sängar då det inte är en bäddmadrass på madrassen. Men helt okey boende om man inte har allt för höga förväntningar. Lugn och trevlig omgivning om man ej bor mot gatan.

 
2018-07-07

Inlägg av eelajjas Mora, Sverige

Prisvärt

Rent och fräscht hotell beläget 150 meter från stranden. Väldigt trevlig personal, bra mat på hotellet. Frukosten var helt okej. Baska Voda är väldigt litet så allt låg inom 5 minuters gångavstånd, passar perfekt till alla typer utav resenärer.

 
2018-06-18

Inlägg av YvonneL1782

Handläggare

Lugnt och trevligt hotell dock enkel frukost. Rent och väldigt trevlig personal. God mat i restaurangen. Ett minus bad om en extra kudde första dagen men fick aldrig någon.Lagom promenad till stranden o restauranger o butiker.

 
2018-05-20

Inlägg av sandbergthorsson Varberg, Sverige

Härligt hotell

Mycket prisvärt. Inte högsta standard, men, rent och snyggt Trevlig personal som alltid gör sitt bästa för oss! God frukost med lagom utbud, både kallt och varmt. Hotellet väl placerat, nära till både strand och restauranger. Hotellet har även en egen restaurang med ett bra utbud och med bra priser! Kan varmt rekommenderas!! Fin balkong med underbar utsikt i väster! Tredje gången vi är i Baska Voda men första gången på detta hotell. Hit återvänder vi gärna! VH Catharina och Mikael

 
2017-09-17

Inlägg av Samlinkov

Gammalt / katastrof frukost

Rent och trevlig personal, men möblerna är från 80 talet. Frukost är inget att ha alls. Torr bröd, yoghurt är utspädd med vatten "äckligt". Kaffemaskin, troligt och sött om man ta med mjölk. Juice är inget att ha. Frukt och pålägg är gamla och torra, misstänker att de hämtar gamla rester från andre fina hotel. Kolla frukt bilden, så ser frukten ut på den bästa dag.