1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Premiumresa Skärgårdskryssning Med Captain Bota

Nyhet! Följ med på en social premiumresa längs Kroatiens skärgård med kryssningen M/S Captain Bota. Checka in på båten och ta del av ett härligt kryssningsäventyr där du får uppleva den vackra naturen och kulturen som Kroatien är känt för.

Livet ombord på M/S Captain Bota

Ombord på M/S Captain Bota råder en familjär atmosfär. Skeppet har plats för upp till 36 passagerare och består av tre däck samt ett soldäck med solstolar och jacuzzi. Här är det enkelt att njuta av lata dagar i solen medan båten sakta sveper förbi de vykortsvackra öarna i skärgården. Captain Bota har även en egen liten restaurang, och i baren kan du alltid köpa något svalkande som kan avnjutas i den sköna sittgruppen ombord. I restaurangen finns det luftkonditionering och ombord hittar du även gratis wifi och tv.

Kryssningen håller en hög standard och varje morgon serveras det färsk bröd till frukost och till lunch njuter du av välsmakande rätter från Medelhavet. Varje eftermiddag lägger båten till i en ny hamn och det finns gott om tid att utforska det nya området. I akteränden finns även en badplattform som bjuder in till svalkande dopp i havet under badstoppet på väg till nästa hamn.

Livet i land

Även på land bjuder kryssningen på riktigt häftiga upplevelser. I fyra av hamnarna möts vi av duktiga engelsktalande lokalguider som till fots tar oss runt och visar sevärdheterna i centrum. Vill du utforska området ytterligare finns det möjlighet att låna cyklar. Oavsett kan du utnyttja tiden så som du själv önskar; med sol och bad, shopping, naturupplevelser eller kulinariska upptäckter. Även solnedgången är en vacker upplevelse ute på öarna. Första kvällen ombord hälsar kaptenen sina gäster välkomna med en middag. Den resterande delen av veckan ger reseledarna ombord tips på restauranger i de områden som besöks och arrangerar gärna gemensamma restaurangbesök för de som önskar. En härlig fördel med att bo på en skärgårdskryssning är möjligheten att lägga till i hamnarna och välja och vraka mellan alla sevärdheter och upplevelser som oftast ligger nära till hands. Det blir som att bo på ett modernt hotell med bästa läge. Bara med en ny och vacker utsikt varje dag.

Hytterna

Båten har 18 bekväma hytter på ca 10-15 kvadratmeter med en smakfull inredning, samt en dubbelsäng eller två separata sängar. Alla hytterna har en egen dusch och wc, luftkonditionering vid behov samt tv med satellitkanaler. Hytterna på det första däcket är utsideshytter och på däck 2-3 går man in till hytten från däcket, fönster finns i dörren.

Rutt

Split – Brač/Bol – Hvar – Korčula – Dubrovnik - Mljet – Makarska – Brač/Pučisča – Split