1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Croatia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Björn,
Trollhättan

+
Läget Bra frukost Trevlig omgivning
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Tanel,
Årsta

+
Platsen, AC, bra frukost
-
Att man ordnar med deposity box på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


6 av 10

Lotta,
Dalarö

+
Ligger nära havet och stranden. Väldigt fin trädgård och uteplats.
-
Renovering av rum/badrum. Bättre sängar och bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


8 av 10

Anna,
Hudiksvall

+
Läget i trädgården. Lugnet. Maten. Bemötandet av hovmästaren.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


8 av 10

Stefan,
Kungsbacka

+
Frukosten läget
-
Maten vid halvpension,

Bekräftad gäst: 2018-06-02


9 av 10

Christine,
Lund

+
Lugn miljö med lagom frukostbuffe!
-

Bekräftad gäst: 2017-10-01


10 av 10

Camilla ,
Stockholm

+
Rent och modernt.
-
Fler krokar på väggen för att hänga saker.

Bekräftad gäst: 2017-08-27


2 av 10

Elin,
Täby

+
Nära till stranden
-
Bättre städning där man faktiskt dammsuger golven och byter till rena lakan i sängarna. Att kylskåpet på rummet håller rätt temperatur. Mer serviceinriktad personal i receptionen dagtid.

Bekräftad gäst: 2017-08-20


9 av 10

,

+
atmosfæren og beliggenheten
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Linda,
Bergen

+
Hyggelig og imøtekommende betjening både i resepsjon ,frokost og restauranten.
-
At hotellet har zero i brusvariant. Tilby strandhåndkle, og opppussing av badet.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

212 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
94
Bra
 
38
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2017-08-12

Inlägg av viktorb855 Bjärred, Sverige

Strandnära

Ett trevligt hotel med lagom avstånd från stranden. Personalen är supertrevlig och hjälpsam. Gymet är i minsta laget men fräst i alla fall. Det fin AC vilket var ett måste med höga temperaturer. Restaurangen är trevlig med god mat. Kan verkligen rekommenderar hotellet

 
2016-07-22

Inlägg av ElisabetLO Stockholm, Sverige

Vackert hotell med utmärkt läge

Ett vackert och charmerande hotell med bra läge strax utanför stan. Underbar utsikt och vacker park. Det var suveränt att bara ha en minut till stranden och den vackra promenaden. Personalen är hjälpsam och vänlig. Om man kontaktar hotellet kan de ordna med transport från busstorget/färjan. Vi bodde i rum 214 som har en fantastisk terass med solstolar. Terassen delas med grannrummet, det fungerade väl och är särskilt bra om man reser fler och kan boka rummen intill varandra. Atmosfären är stillsam och gav en känsla av lugn och semester. Frukostbuffén är varierad. Enda minuset är musiken från baren Hula hula som ligger nära vid strandpromenaden men inte hör till hotellet. Musiken startar sen eftermiddag och håller på inpå kvällen men inte sent på natten. Utan den skulle totala omdömet vara utmärkt. Vill ändå varmt rekommendera hotellet och jag skulle gärna bo där igen.

 
2018-10-03

Inlägg av lyne59 salzburg

Charming old hotel on a wonderful spot

We enjoyed the flair at this hotel-- rather small, great located in a wonderful parc, old-styled but freshed up rooms, It is just few steps walking through the quiet garden with old plants to the rocky beach. We know several Hotels in Hvar. The "Croatia" is one we highly recommend.

 
2018-09-23

Inlägg av louraedude New York

NIce location and nice hotel

Stayed on four islands in September with Hvar being one. This hotel was very nice. I somehow ended up with a huge two room suite right behind the registration on the first floor. Nice view of grounds and the sea. You can walk down 100 yds to the typical Croatia coast with rocks but nice platforms where you can buy a chair and umbrella spot. Has an upscale feel. Breakfast was self serve buffet and very sufficient but need a second coffee machine. No need to wait on line when on vacation. Walk to town is about 15 minutes and safe even at night along the sea on a walk. Staff was helpful. We arranged for a car rental one day at the desk and the drive around the island and to Milna beach was well worth it.

 
2018-09-21

Inlägg av Kimmy C

Beautiful spot, perfect location

We loved our stay here! I wouldn't say this was off the beaten path by any means, but it was a bit quieter than the rest of the island, which was much appreciated! Beautiful hotel with lovely outdoor terrace and hot tube! Great views, just a really special feeling! We loved it!