Kundomdömen om Croatia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 79 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Tanel,
Årsta

+
Mycket vänlig och service inriktad personal
-
Fläktarna på gästernas toaletter låter ganska mycket! Man borde ha safe box på respektive rum. Högljudda gäster nattetid borde stoppas av personalen i ett tidigt skede.

Bekräftad gäst: 2019-07-31


5 av 10

Lina Marie,
Trångsund

+
Det låg bra, nära till havet, supermarket och stad
-

Bekräftad gäst: 2019-07-17


10 av 10

Jörgen,
Trollhättan

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Björn,
Trollhättan

+
Läget Bra frukost Trevlig omgivning
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


6 av 10

Kristoffer,
Sandviken

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

Fredrik,
Solna

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-28


9 av 10

Tanel,
Årsta

+
Platsen, AC, bra frukost
-
Att man ordnar med deposity box på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


8 av 10

Helene Angelica Josefina,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-28


6 av 10

Charlotta,
Dalarö

+
Ligger nära havet och stranden. Väldigt fin trädgård och uteplats.
-
Renovering av rum/badrum. Bättre sängar och bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


8 av 10

Anna Else-marie,
Forsa

+
Läget i trädgården. Lugnet. Maten. Bemötandet av hovmästaren.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

228 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
100
Bra
 
41
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2017-08-12

Inlägg av viktorb855 Bjärred, Sverige

Strandnära

Ett trevligt hotel med lagom avstånd från stranden. Personalen är supertrevlig och hjälpsam. Gymet är i minsta laget men fräst i alla fall. Det fin AC vilket var ett måste med höga temperaturer. Restaurangen är trevlig med god mat. Kan verkligen rekommenderar hotellet

 
2016-07-22

Inlägg av ElisabetLO Stockholm, Sverige

Vackert hotell med utmärkt läge

Ett vackert och charmerande hotell med bra läge strax utanför stan. Underbar utsikt och vacker park. Det var suveränt att bara ha en minut till stranden och den vackra promenaden. Personalen är hjälpsam och vänlig. Om man kontaktar hotellet kan de ordna med transport från busstorget/färjan. Vi bodde i rum 214 som har en fantastisk terass med solstolar. Terassen delas med grannrummet, det fungerade väl och är särskilt bra om man reser fler och kan boka rummen intill varandra. Atmosfären är stillsam och gav en känsla av lugn och semester. Frukostbuffén är varierad. Enda minuset är musiken från baren Hula hula som ligger nära vid strandpromenaden men inte hör till hotellet. Musiken startar sen eftermiddag och håller på inpå kvällen men inte sent på natten. Utan den skulle totala omdömet vara utmärkt. Vill ändå varmt rekommendera hotellet och jag skulle gärna bo där igen.

 
2019-09-03

Inlägg av christian_clauss Split, Kroatien

Great hotel with absolutely terrible music!!!

We stayed a few nights here and it is a great hotel if you get a seaview room. The area can be a bit crowded in the evening but we were alone when we did our early morning swims. The food was OK and the breakfast as well but the thing that absolutely ruined our stay here was the supersappy Muzak that played in the lobby, dining room and terrasse. I have never hear so many truly painful tunes played one after the other! We asked them to please turn it down but the results were less than satisfactory. I can only recommend this hotel if you are hard of hearing.

 
2019-09-01

Inlägg av Željka Č Split, Kroatien

Nice stay

Beautiful location, near the beach. Only 10 min to center. Clean and tidy. Food ok, breakfast could be a little richer, missing fruit in offer. Staff wonderful, friendly, helpful, smiling and professional. Recommended.

 
2019-08-31

Inlägg av 80z Sylvania Waters, Australien

Nice couples location

Great location just outside from the noisy and packed part of Hvar, around 10 minutes walk along the coast. Beautiful views and short stroll down to the beach. The hotel is great given the 3 star rating with nice breakfast included. Would recommend.