1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amfora Hvar Grand Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 13 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Emma,
Nacka

+
Läget, poolområdet, frukosten.
-
Inkluderade solbäddar vid havet för hotellgäster.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


8 av 10

Jenny,
Stockholm

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


8 av 10

Emmelie,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


5 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-22


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

2528 omdömen
Utmärkt
 
846
Väldigt bra
 
883
Bra
 
492
Mindre bra
 
172
Underkänt
 
135

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av Jonas A Göteborg, Sverige

Inte prisvärt

Hotellet har snygg yta och personalen är glad och trevlig. Men vi tyckte inte att det höll måttet. Sängarna var extremt hårda och gick knappt att sova i. Vi hade myggor på uteterrassen så där kunde vi inte sitta. Wi-fi var ett skämt, det gick fortare att surfa på mobilens 3G-nät. Inga mörkläggningsgardiner vilket gjorde att det var ljust redan vid 5 på morgonen. Ett sånt fint hotell och inte bättre standard! Gymmet var väldigt dåligt och hade trasiga maskiner och få vikter. Man säger att man har en dresscode men den följdes inte. Flugor surrade i och omkring middagsbuffén - ofräscht!! Inga badleksaker i poolen var tråkigt för vår nioåring. Överhuvud taget är detta inte något barnvänligt hotell. ​

 
2018-08-01

Inlägg av petrawallin Hvar Island, Kroatien

Amfora

Stort hotell med poolanläggning Rent o snyggt Väldigt trevlig personal , helt ok rum dock väldigt små En enorm frukostmatsal med väldigt hög volym . Nästa gång väljer vi ett mindre hotell med mer personlig toutch

 
2018-06-19

Inlägg av Pär B

Väldigt bra men dyrt

Trevligt rum, men med väldigt dålig utsikt. fantastiska vatten och väldigt rent och städat, vi hade rummet längst bort och fick gå i väldigt långa korridorer för att komma till rummet. Bra frukost. trevlig stad, men väldigt dyrt.

 
2018-05-28

Inlägg av thomas19572015 Borås, Sverige

Härlig miljö och allt du behöver på en Beach Resort

Fantastiskt Hotel på gångavstånd till Hvar, 10 min på strandpromenaden och du är i Centrum av Hvar. Hotellet har alla faciliteter och ett fint poolområde, även möjlighet till bad i havet alldeles intill. Personalen mycket trevlig och hjälpsam

 
2017-09-21

Inlägg av Tottemalm Halmstad, Sverige

Perfekt

Mycket bra läge utmed strandpromenaden! Rent och snyggt överallt. Rummen komfortabla med sköna sängar. Mycket bra frukost i en stor matsal, kändes aldrig trångt. Ligger ca 15 minuters promenad från gamla staden med alla restauranger. Stort pool område. Rekommenderas!