1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Waterman Beach Village Bungalow

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
6,2 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

carina,
örnsköldsvik

+
roligt att bo i "villavagn" bra med utrymme. Och personalen helt underbara
-
skriv sanningen i informationen om städningen så man vet

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Katarina,
Åstorp

+
Detta hotellboende var långt över våra förväntningar! Rent, rymligt, lugnt, nära till stan. Det bästa var området och villavagnen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Viveka,
Väröbacka

+
Mycket trevligt boende. Trevlig personal
-
Byte av sängar. Den svajade i sidled varje gång man vände sig i sängen så det blev dåligt med sömnen

Bekräftad gäst: 2018-09-15


5 av 10

Laila,
Trelleborg

+
-
Att städpersonalen även diskar upp i samband med städning.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Kajsa,
Stockholm

+
Lugnt o avskilt läge, nära strand o hyfsat nära centrum
-
Större pool! Städning

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Patrik,
Gävle

+
Mycket trevlig personal, fina bungalows, rent och snyggt, lugnt och fint läge.
-
Solstolar på beachen skulle kunna ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2018-08-29


10 av 10

Marianne,
Stockholm

+
Fin miljö. Lugnt område.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Anna,
Mölndal

+
Läget, lugnet, personalen
-
Ev. nån lättare lunch att kunna köpa under lunchtid

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Amneriz,
Landskrona

+
Rent och lugnt och fint område
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Susanne,
Stockholm

+
Bra läge, lugnt o h trevligt. Personalen i receptionen. Var mycket hjälpsamma och trevliga.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

90 omdömen
Utmärkt
 
60
Väldigt bra
 
27
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-06-24

Inlägg av Anita E

Boende

Trevlig och tillmötesgående personal.Helt ok boende.Rent och snyggt kring poolområdet som var litet men helt ok. Saknade dock byte av handukar och städning en gång/vecka trots att det stod så i informationen.

 
2018-05-18

Inlägg av fonzie91

Semester

Vilket toppenställe! Rent och snyggt nära till allt! Fanns allt på området! Pool nära till havet minigolf.. i matsalen kunde du köpa till både middag och frukost vi prövade både och det var toppen! En härlig Strandväg ner till staden ca 1,5 km! Och sen vilken personal, bästa servicen man kan önska sig dom var helt otroliga all heder till dom!

 
2017-07-27

Inlägg av JennyKlara Göteborg, Sverige

Toppen alternativ om du inte vill bo mitt i stan!

Fräscha och bra planerade hus med två badrum och enkelt kök. Barnpooler, minigolf som ligger på området men en fantastisk utsikt över havet och nära till stranden. Relativt nära till mataffärerna samt hamnen med stort utbud utav restauranger. Fri tillgång till Waterman Resort som har mycket att erbjuda och ligger ca 2km från boendet. Bra alternativ om man vill ha det lite lugnare runt om sig på semestern.

 
2016-07-26

Inlägg av Roseljohard Stockholm, Sverige

Toppen budget alternativ

Barnvänligt och trevligt. Personalen var tillmötesgående. Nära stranden och med pool på campingområdet. Kort gångavstånd till staden och hamnen. Vill man ha ett bra budgetalternativ är detta ett toppenval! Middagen var en buffé som var ok, men inte speciellt kul. Frukosten var bra. Stugorna är små men välplanerade, rena och fina.

 
2016-06-28

Inlägg av Pernilla G

Superfint och fräscht!

Nya, fina små bungalows i toppskick. Vi bodde 4 personer, 2vuxna och 2 13-åringar och det var helt perfekt. Pool, hav, restauranger och shopping nära till hands. En bit att gå om man vill nyttja Waterman beach resorts faciliteter, men helt ok. Gångavstånd från färjan. Det enda som drar ner betyget är restaurangen på campingområdet, men det finns restauranger inom rimligt gångavstånd. Trevlig och hjälpsam personal.