1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Waterman Beach Village Bungalow

Välkommen till en riktigt bekväm och prisvärd semester i Supetar på Brač. På Waterman Beach Village Bungalow bor du i enkla men fina campingbungalower, alla med egen uteplats och med en mängd faciliteter utanför dörren.


Rumstyper

Trerumslägenheter i campingbungalower för 2-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Allt! Läget, personal, pool, havet, boendet, närheten till Supetar, strandpromenaden, bemötandet, ja allt var bra!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 99 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Waterman Beach Village Bungalow ligger i fina, grönskande omgivningar i utkanten av Supertar på Brac. På området hittar du pool, separat barnpool, solstolar och parasoller. På fem minuters promenad är du nere på den fina klapperstensstranden med kristallklart vatten. Vid stranden finns solstolar mot avgift.

Bufférestaurangen Sunset Point ligger mitt i campingbyn och erbjuder frukost och middag. Restaurangen, som erbjuder en ljuvlig utsikt från sin terrass serverar traditionell hemlagad kroatisk mat och annat gott. Möjlighet till pizza mot avhämtning. Liten lekplats i anslutning till restaurangen.

Waterman Beach Village Bungalow är en välfungerande kroatisk camping vid havet på ön Brac. Som många av Sydeuropas campingar är den välskött med bra campingbungalower för upp till sex personer.

Tvättstuga som är gratis för campingens gäster att använda. (tvättmedel får man köpa själv.) Ca 150 meter utanför campingen ligger en LIDL-butik. Den fina hamnstaden Supetar ligger ca 650 meter från campingen.

Vid entrén till campingen hittar du Mika's Park som är ett kul aktivitetsområde för hela familjen med bland annat bordtennis, minigolf och boccia.

Måltider

Inga. Frukost eller halvpension mot tillägg.