1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Villa Dzamonja

Enrumslägenheter

Trevliga enrumslägenheter som består av ett sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. Vissa lägenheter har möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Vissa rum har snedtak (låg takhöjd). Alla lägenheter har kokskåp, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, markbalkong, terrass eller markterrass. I lägenheter med markbalkong måste tredje person vara barn. Vissa uteplatser har hel eller begränsad havsutsikt. En del uteplatser har poolutsikt. Lägenheter med markterrass har utsikt mot ett litet skogsparti. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 19-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenheter i äldre del

Trevliga enrumslägenheter som ligger i en äldre del av hotellet. Lägenheterna består av ett sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Vissa rum har snedtak (låg takhöjd). Alla lägenheter har kokskåp, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 19-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med separat sovrum med mindre dubbelsäng samt kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Vissa tvårumslägenheter har vardagsrum med snedtak och låg takhöjd. Alla lägenheter har kokskåp, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt eller markbalkong med poolutsikt. Utsikten kan skymmas av räcke när man sitter ner. I vissa av lägenheterna med balkong, balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt, samt i lägenheterna med markbalkong med poolutsikt måste fjärde person vara barn. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter i äldre del

Tvårumslägenheter som ligger i en äldre del av hotellet. Separat sovrum med en mindre dubbelsäng samt kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Vissa tvårumslägenheter har vardagsrum med snedtak och låg takhöjd. Alla lägenheter har kokskåp, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.