Kundomdömen om Villa Dzamonja

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 1047 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Eva,
Saltsjö-boo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Karl Roland,
Västerås

+
Läget i den lilla staden Bol. Underbar utsikt från vår balkong över poolen, stranden och havet. Väldigt trevlig och serviceinriktad personal. Underbara pizzor på restaurangen tillhörande hotellet- Väldigt trevlig miljö i hela hotellet.
-
Vet ej.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Claes-göran,
Kvänum

+
Litet och lugnt.
-
Behålla den lugna atmosfären

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Åsa Katarina,
Burträsk

+
Snyggt och rent . Fräscht och elegant. Poolen troligen liten sliten efter en hel turistsäsong. Använd gärna deras taverna på andra sidan gatan.
-
Onödigt med byte av handdukar varje dag!

Bekräftad gäst: 2019-09-11


7 av 10

Annika,
Vällingby

+
Rummet var trevligt och motsvarade våra förväntningar, d v s tämligen enkelt men funktionellt. Bra AC och bra badrum.
-
För mig är det viktigt att kunna sitta och njuta på balkongen. Jag väljer hotell efter hela intrycket. Hade det framgått att rummen med havsutsikt (som man betalar extra för) var klart störda av genomfartstrafik hade jag aldrig bokat det här hotellet. Poolen blev också helt ointressant. Det är dock inte hotellets fel, utan Apollos beskrivning.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Ingela Lundgren,
Frösön

+
Allt
-
Att man blir info om, ifall man väljer halvpension, att middag serveras tvärs över gatan på en jättebra restaurang, så det känns som man ”går ut” och äter, inte bara hotell.... hade valt halvpension om jag vetat detta!

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Britt-marie,
Nossebro

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


1 av 10

Bo,
Umeå

+
Inget
-
Allt

Bekräftad gäst: 2019-09-04


8 av 10

Ulf,
Stenhamra

+
Service
-
Mysigare miljö på rummet

Bekräftad gäst: 2019-09-01


7 av 10

Ulrika,
Partille

+
Läget
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2019-08-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

71 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
19
Bra
 
11
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-12-15

Inlägg av Peter L Örebro, Sverige

Bra läge

Vi bodde i ett rum med uteplats mot poolen, helt ok. Lite "trött "personal i receptionen, påminde 2-3 gånger om trasig lampa i badrummet. Vad jag kommer ihåg så blev det aldrig fixat. Hotellets restaurang på andra sida gatan var väldigt bra, bra mat och fantastiskt personal. Tack för bra service!

 
2018-10-05

Inlägg av Håkan R Örebro, Sverige

Så nöjda att vi tog en tvåa med havsutsikt.

Kände att vi behövde en sista minuten och vi aldrig varit i Kroatien. Så vi bokade Brac, Bol och Villa Dzamonja, vi brukar aldrig gradera upp oss men denna gången gjorde vi det. Kan inte fått bättre utsikt och läge i Bol. Vet att detta rum kostar ganska mycket på sommaren, men för det vi betalade i oktober så finns det verkligen inget att klaga på. Bra personal och städning. Vi fick städat och diskat varje dag. Nära att gå till centrum och den fina gångvägen till Zlatni Rat...

 
2018-08-23

Inlägg av Pernille S

Fantastisk sjöutsikt och nära till allt

Jag var inte så imponerat när vi kom till hotellet måste jag erkänna. Det kändes lite väl enkelt. Rummet var dock väldigt rymligt men kunde behöva en förnyelse av både möbler och förvaring. I synnerhet på badrummet saknade jag hyllor och lukten där var inte så fräsch. Men balkongen hade en fantastisk utsikt och jag älskade att sitta där och titta ut över havets båttrafik och byns röda tak. Personalen på hotellet var vänliga och tillmötesgående och hjälpte oss med en bra extra säng. Vi sov förvånansvärt bra med tanke på att hotellet ligger så nära centrum, men här var ganska tyst och sängarna väl godkända. Området kring poolen funkade bra för oss och tavernan på andra sidan gatan hängde vi på dagligen; här fick vi bra mat till rimliga pengar och fin service. En avslappnat atmosfär och nära till både centrum och strand.

 
2018-06-01

Inlägg av Dick H

Grymt hotel, om man bokat sjöutsikt.....

Trevlig personal, och grymt kök utanför på ”trekanten” som servera pizza i världsklass. Glöm inte att ta den där ”GT”, tro det eller ej, men godaste på hela ön😀 Funkar även att ta en pasta och sallad, serveras till lite old musik som säkert passar alla efter eller under en GT

 
2018-06-01

Inlägg av camilam919 Stockholm, Sverige

Bästa pizzan i stan!

Super vänlig personal som serverar stans bästa pizza ända in på småtimmarna. Deras Gin tonic är 2 die for! Självklart finns det flera rätter att välja på som är super goda. Vinerna är absolut prisvärda, rekommenderar att välja något lokalt. Absolut värt ett besök!