1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Dzamonja

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Eva,
Ängelholm

+
Läget !! Centralt ! Nära fin strandpromenad bort till udden. Nära affär, hamn och restauranger. Flera olika ställen att bada i havet. Fint vatten.
-
Man bör ju vara beredd på att resan tar tid.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Kata,
Stockholm

+
Nära till allt, fint rum, bekväm säng. Fin utsikt. Välkomnande atmosfär & personal. Rent & snyggt. Bra frukost.
-
Onödigt att byta alla handdukar varje dag. Det saknades krokar att hänga saker på. Rum, sov, 52 var helt feldisponerat - dörren slog i sängen & gick ej att öppna helt, garderob med speglar precis vid sängen - svårt att spegla sig. Underdimensionerat väskställ. Föreslår bänk/bord att ställa väskan på - finns gott om utrymme i stort rum. Wifi behöver förstärkare - fungerade dåligt & endast på vissa platser i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2018-10-03


9 av 10

Gunilla,
Kolsva

+
Sängarna, sällan sköna sängar på charterhotell, men här var det det. Fast som vanligt inga bäddmadrasser vilket är ohygieniskt. Perfekt läge! Städningen. Fräscht hotell överhuvudtaget. Prisvärt.
-
Bäddmadrasser i sängarna. AC som fungerar. Lite bättre köksutrustning. Engelskspråkig personal.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


7 av 10

Ingela,
Göteborg

+
Läget var perfekt. Nära till allt. Mycket bra städning med byte av handdukar varje dag.
-
Saknade torkställning till badkläder och handdukar. Lite mer porslin.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Inger ,
Göteborg

+
Läget , fin utsikt , rent ,
-
Bättre o gärna större säng med bäddmadrass . Madrassskydd fanns ej , underlakan för litet . Kuddar för tjocka . Kaffebryggare fanns men det gick ej att köpa kaffefilter i ngn affär på ön !!! Som tur va hade vi med oss nga. Nga fler krokar att hönga upp sina saker på . Torklina till balkong ,

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Elaine,
Åkers styckebruk

+
Närheten, lugnet, restaurangen, litet familjehotell med bra service
-
Det luktade avlopp i vårat badrum, man skulle nog behöva rensa lite avlopp, glödlampan utanför vår entrédörr behöver bytas,

Bekräftad gäst: 2018-09-12


9 av 10

,

+
Familjärt och lugnt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-12


10 av 10

Bosse,
Hedemora

+
Balkongen och närhet till det mästa
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


6 av 10

Lena,
Kungsbacka

+
Läget och utsikten
-
Bättre luftkonditionering. Bättre utrustning i köket glas, djupa tallrikar osv. Borde finnas disktrasor och diskmedel när man kommer.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Irene,
Gustavsberg

+
läget i Bol som är en underbar ort, städningen
-
införande av att man får behålla handduk flera dagar om man inte slängt den på golvet. Av miljöskäl. Vatten har de väl inte överskott på på ön Brac heller.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

68 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
19
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-12-15

Inlägg av Peter L Örebro, Sverige

Bra läge

Vi bodde i ett rum med uteplats mot poolen, helt ok. Lite "trött "personal i receptionen, påminde 2-3 gånger om trasig lampa i badrummet. Vad jag kommer ihåg så blev det aldrig fixat. Hotellets restaurang på andra sida gatan var väldigt bra, bra mat och fantastiskt personal. Tack för bra service!

 
2018-10-05

Inlägg av Håkan R Örebro, Sverige

Så nöjda att vi tog en tvåa med havsutsikt.

Kände att vi behövde en sista minuten och vi aldrig varit i Kroatien. Så vi bokade Brac, Bol och Villa Dzamonja, vi brukar aldrig gradera upp oss men denna gången gjorde vi det. Kan inte fått bättre utsikt och läge i Bol. Vet att detta rum kostar ganska mycket på sommaren, men för det vi betalade i oktober så finns det verkligen inget att klaga på. Bra personal och städning. Vi fick städat och diskat varje dag. Nära att gå till centrum och den fina gångvägen till Zlatni Rat...

 
2018-08-23

Inlägg av Pernille S

Fantastisk sjöutsikt och nära till allt

Jag var inte så imponerat när vi kom till hotellet måste jag erkänna. Det kändes lite väl enkelt. Rummet var dock väldigt rymligt men kunde behöva en förnyelse av både möbler och förvaring. I synnerhet på badrummet saknade jag hyllor och lukten där var inte så fräsch. Men balkongen hade en fantastisk utsikt och jag älskade att sitta där och titta ut över havets båttrafik och byns röda tak. Personalen på hotellet var vänliga och tillmötesgående och hjälpte oss med en bra extra säng. Vi sov förvånansvärt bra med tanke på att hotellet ligger så nära centrum, men här var ganska tyst och sängarna väl godkända. Området kring poolen funkade bra för oss och tavernan på andra sidan gatan hängde vi på dagligen; här fick vi bra mat till rimliga pengar och fin service. En avslappnat atmosfär och nära till både centrum och strand.

 
2018-06-01

Inlägg av Dick H

Grymt hotel, om man bokat sjöutsikt.....

Trevlig personal, och grymt kök utanför på ”trekanten” som servera pizza i världsklass. Glöm inte att ta den där ”GT”, tro det eller ej, men godaste på hela ön😀 Funkar även att ta en pasta och sallad, serveras till lite old musik som säkert passar alla efter eller under en GT

 
2018-06-01

Inlägg av camilam919 Stockholm, Sverige

Bästa pizzan i stan!

Super vänlig personal som serverar stans bästa pizza ända in på småtimmarna. Deras Gin tonic är 2 die for! Självklart finns det flera rätter att välja på som är super goda. Vinerna är absolut prisvärda, rekommenderar att välja något lokalt. Absolut värt ett besök!