1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Dzamonja

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Ligger perfekt och super service!
-
Större lakan då de tenderade till att kana upp så man bara låg på madrassen, inte så fräscht.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Inge,
Uppsala

+
Läget och mycket trevlig personal.
-
Behov av hatthylla eller krokar innanför ytterdörren

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Marianne,
Torsby

+
Bra service trevlig personal daglig byte av handdukar städning rent.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Helen ,
Söderköping

+
Litet familjehotell med personlig och hög servicenivå. Bra och lugnt läge nära till både centrum och strand
-
Ej så handikappvänligt på grund av att hotellet har byggts ut och det blivit olika etage och man ej kommer hela vägen med hissen.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Kent,
Strängnäs

+
Stora rum
-
Poolhandukar tar slut. Frukosten lite spartansk

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Sirpa,
Pajala

+
Läget. Åtgärdade de fel vi påpekade.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Håkan,
Gävle

+
Trevlig middagspersonal
-
Frukosten drar ner betyget om mat rejält! Den var inget vidare!!! Kaffet smakade varmvatten och det var väldigt återhållsamt utbud! Transfern var hemsk! Inte humant att ha buss, båt och buss igen som tar sammanlagt nästan 3 timmar!!! Flyget tog kortare tid än transfern!!! Chauffören mellan båt o hotell körde den otroligt kurviga vägen i väldigt hög hastighet! Glad att vi lever! Skulle inte rekommendera någon denna transfer! Bol är fint men om det blir fler gånger åker vi själva med båt direkt från Split! Det borde även informeras att det är lågsäsong så att trafik mellan öar är begränsad! Självklart ska väl Apollovärden medverka i transfertransporten vilket de inte gjorde!

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

,
Kristinehamn

+
Läget .rent och trevligt lagom litet och familjärt
-
Bäddmadrass på madrassen så det går att bädda om lakanet och så sängen hålls fräsch nu vakna man av att lakanet åkt bort del is så att man låg på madrassen vilket inte är skönt och fräscht och sängen blir ju även mjukare och skönare

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Gianna,
Stockholm

+
Personal, bemötande, läge
-
2 st bäddlakan/täcken i dubbelsängen glas i samma storlek översyn att beslag sitter fast (vår toalettpappershållare var inte fastskruvad och trillade av hela tiden)

Bekräftad gäst: 2019-06-02


9 av 10

Annika,
Tidaholm

+
Läget och lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

70 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
19
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-12-15

Inlägg av Peter L Örebro, Sverige

Bra läge

Vi bodde i ett rum med uteplats mot poolen, helt ok. Lite "trött "personal i receptionen, påminde 2-3 gånger om trasig lampa i badrummet. Vad jag kommer ihåg så blev det aldrig fixat. Hotellets restaurang på andra sida gatan var väldigt bra, bra mat och fantastiskt personal. Tack för bra service!

 
2018-10-05

Inlägg av Håkan R Örebro, Sverige

Så nöjda att vi tog en tvåa med havsutsikt.

Kände att vi behövde en sista minuten och vi aldrig varit i Kroatien. Så vi bokade Brac, Bol och Villa Dzamonja, vi brukar aldrig gradera upp oss men denna gången gjorde vi det. Kan inte fått bättre utsikt och läge i Bol. Vet att detta rum kostar ganska mycket på sommaren, men för det vi betalade i oktober så finns det verkligen inget att klaga på. Bra personal och städning. Vi fick städat och diskat varje dag. Nära att gå till centrum och den fina gångvägen till Zlatni Rat...

 
2018-08-23

Inlägg av Pernille S

Fantastisk sjöutsikt och nära till allt

Jag var inte så imponerat när vi kom till hotellet måste jag erkänna. Det kändes lite väl enkelt. Rummet var dock väldigt rymligt men kunde behöva en förnyelse av både möbler och förvaring. I synnerhet på badrummet saknade jag hyllor och lukten där var inte så fräsch. Men balkongen hade en fantastisk utsikt och jag älskade att sitta där och titta ut över havets båttrafik och byns röda tak. Personalen på hotellet var vänliga och tillmötesgående och hjälpte oss med en bra extra säng. Vi sov förvånansvärt bra med tanke på att hotellet ligger så nära centrum, men här var ganska tyst och sängarna väl godkända. Området kring poolen funkade bra för oss och tavernan på andra sidan gatan hängde vi på dagligen; här fick vi bra mat till rimliga pengar och fin service. En avslappnat atmosfär och nära till både centrum och strand.

 
2018-06-01

Inlägg av Dick H

Grymt hotel, om man bokat sjöutsikt.....

Trevlig personal, och grymt kök utanför på ”trekanten” som servera pizza i världsklass. Glöm inte att ta den där ”GT”, tro det eller ej, men godaste på hela ön😀 Funkar även att ta en pasta och sallad, serveras till lite old musik som säkert passar alla efter eller under en GT

 
2018-06-01

Inlägg av camilam919 Stockholm, Sverige

Bästa pizzan i stan!

Super vänlig personal som serverar stans bästa pizza ända in på småtimmarna. Deras Gin tonic är 2 die for! Självklart finns det flera rätter att välja på som är super goda. Vinerna är absolut prisvärda, rekommenderar att välja något lokalt. Absolut värt ett besök!