Kundomdömen om Milna Osam

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 355 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Pia,
Kungsbacka

+
Allt var bra!
-
Frukosten var perfekt men lite tråkig mat på restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Roberts,
Vällingby

+
Läget mot vattnet
-
Hissar

Bekräftad gäst: 2019-10-02


10 av 10

Mari,
Linköping

+
Läget
-
Kall pool ingen stege på bryggan

Bekräftad gäst: 2019-10-02


7 av 10

Maarit,
Gävle

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


5 av 10

Marie-louise,
Saltsjöbaden

+
-
Flexiblare

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

Sven Everth Patrik,
Segeltorp

+
Personalen och frukosten.
-
Ta bort båtbensin stationen. tråkigt när det är bensin där man skall bada.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


5 av 10

Jennie,
Stockholm

+
Fräscha och fina rum, trevlig personal och god mat.
-
Svårt att förändra/förbättra hotellets läge, men Apollo MÅSTE ge en mer rättvisande bild och beskrivning av det. Hotellet ligger precis bredvid en bensinmack och olja flyter på ytan vid anvisad badplats. Solstolar står bara 20 meter ifrån dessa bensintankar och fartyg/färjor står på kö och puttrar intill för att tanka. Inte alls trevligt att bada i detta förorenade vatten nedanför hotellet! Avståndet till bad är därför inte 50 meter, utan snarast 2 kilometer (promenad 2100 meter på en asfalterad bilväg till badvikar eller Hotell Gava). Stranden ligger också helt i skugga, liksom hotellets pool/poolområde. Hotellbyggnaderna och träd skuggar både strand, pool och området där solstolarna står placerade under större delen av dagen (åtminstone i september). Poolen saknar uppvärmning. Jag fick också (i ett mejlsvar från Apollo före avresa) informationen att hotellet skulle erbjuda strandhanddukar mot deposition, men väl på plats visar det sig vara en avgift på 2,5 euro/dag. Halvpension gällde inte heller sista dagen, utan endast för 6 dagar.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Kerstin Elisabeth,
Gnesta

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


3 av 10

Birgitta,
Stockholm

+
utsikten
-
pris på drycker

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

Lennart,
Mölndal

+
Maten, servicen och städningen. Samt SPA/massagen. .
-
Poolen car inte uppvärmd, det borde den vara! Bara 18 gr nu...

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

78 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
21
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-04

Inlägg av Janne F Göteborg, Sverige

Fantastisk vecka på Hotel Osam

Ett sånt härligt paradis. Vi var så otroligt nöjda med vårt rum, stort, tyst, sköna sängar och en AC som höll temperaturen precis som vi ville ha den. Maten var riktigt god och servicen var proffsig, glad och trevlig. Utsikten över den lilla viken var vacker och det var härligt att sitta och titta på alla båtar som åkte in och ut ur hamnen. Receptionen hjälpte oss att boka utflykter och vi var väldigt nöjda med deras rekommendationer. Tack för en härlig vecka, vi kommer tillbaka!

 
2019-06-05

Inlägg av glasse44 Askim, Sverige

Trevlig prisvärd måltid

Vi åt lunch på denna fint belägna hotell och restaurant. Restaurangen låg högt upp med utsikt över hamninloppet. Vi åt flera olika rätter. Bäst var nog bläckfisken. Hamburgarna var också goda med karamelliserad lök

 
2018-07-18

Inlägg av stefanonthesea Sundbyberg, Sverige

Mysigt hotell med bra läge

Mycket välskött hotell med väldigt bra service. Enkla men fina rum, relativt stort badrum. Bra frukost och trevlig bar. Härligt att sola på bryggan mot havet. Det som kunde vara bättre är buffé för middagen. Men man har olika smak.. Var beredd på att det är en del nivåskillnader med trappor och inbland doft från närliggande bensinstation, men inget stort problem. Hotellet rekommenderas och Milna är ett mysigt ställe!

 
2019-10-23

Inlägg av Ian B

Quiet well positioned hotel. Good views of the boats saling back and forth

The Hotel staff were friendly and helpful, speaking perfect English and they dealt with questions very quickly. We had a suite at the top of the hotel, it had double glazing and we could hear no noise at all from the harbour. The spa was excellent, my wife enjoyed it. The room was clean and had a good view over the inlet. The breakfast was good, a buffet mixing hot and cold. We did not eat in the restaurant, as we had B&B only. You have access to the pools at the other Osam Hotel and my only regret is that we did not visit that hotel until the last day. It had a better pools and they are accessible with a 30 minute walk. Staying in Milna is the best option as it is quieter, and using the other hotel facilities if you want a larger pool.

 
2019-10-09

Inlägg av maarikav

Good hotel

Stayed one week in this hotel. The location in Milna was perfect for me. If you love sailing, yahting Milna is the place for you. The hotel has a lot of stairs so take this into account. There is a small beach and possibility to swim. For sunbathing this is not the best place as there're a lot of trees blocking the sun. You can find other places from the island where to sunbath. Rooms were really clean and updated. They were cleaned every day. Breakfast had a lot of varieties including a lot of fruits and the food was good in general. Service and personnel overall were really helpful and polite. I recommend this hotel for your stay.