1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Milna Osam

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 321 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Karina,
Sävar

+
Mkt bättre än på apollos hemsida !!
-
----

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

Pia Maria,
Gävle

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Bader,
Upplands-väsby

+
Besättning
-
Manger måste lära sig att vara ödmjuk

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Mats,
Lidköping

+
Att det inte var några skrikande barn i närheten. Fram för fler hotell med det upplägget.
-
Relativt få platser för solning. Platsen för solstolarna ligger i skugga stor del av dagen. Om man gallrar lite bland träden som står i vägen så skulle det göra stor nytta.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Peter,
Ulricehamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Eeva,
Huddinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


9 av 10

Mikaela,
Älta

+
Det fina läget och hotellets standard. Personalen var också mycket trevlig och hjälpsam.
-
I stort sett ingenting, men personalen i restaurangen var ibland lite ouppmärksam och det tog ibland lång tid innan man fick service.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

Amelie,
Vännäs

+
SÅ fräschs rum, hjälpsam personal och jättegod frukost
-
Platser att sola på då de flesta solstolar låg i skugga

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

Linda,
Farsta

+
Bra läge, mysigt med alla båtar som passerade, otroligt trevligt personal. Hotellet överträffade bilderna i verkligen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

Olivér Enzo Zamorano,
Umeå

+
Läget. Personalen.
-
Middagen.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

75 omdömen
Utmärkt
 
49
Väldigt bra
 
19
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-04

Inlägg av Janne F Göteborg, Sverige

Fantastisk vecka på Hotel Osam

Ett sånt härligt paradis. Vi var så otroligt nöjda med vårt rum, stort, tyst, sköna sängar och en AC som höll temperaturen precis som vi ville ha den. Maten var riktigt god och servicen var proffsig, glad och trevlig. Utsikten över den lilla viken var vacker och det var härligt att sitta och titta på alla båtar som åkte in och ut ur hamnen. Receptionen hjälpte oss att boka utflykter och vi var väldigt nöjda med deras rekommendationer. Tack för en härlig vecka, vi kommer tillbaka!

 
2019-06-05

Inlägg av glasse44 Askim, Sverige

Trevlig prisvärd måltid

Vi åt lunch på denna fint belägna hotell och restaurant. Restaurangen låg högt upp med utsikt över hamninloppet. Vi åt flera olika rätter. Bäst var nog bläckfisken. Hamburgarna var också goda med karamelliserad lök

 
2018-07-18

Inlägg av stefanonthesea Sundbyberg, Sverige

Mysigt hotell med bra läge

Mycket välskött hotell med väldigt bra service. Enkla men fina rum, relativt stort badrum. Bra frukost och trevlig bar. Härligt att sola på bryggan mot havet. Det som kunde vara bättre är buffé för middagen. Men man har olika smak.. Var beredd på att det är en del nivåskillnader med trappor och inbland doft från närliggande bensinstation, men inget stort problem. Hotellet rekommenderas och Milna är ett mysigt ställe!

 
2019-09-06

Inlägg av Emmules

Our Stay

This is a peaceful, adults only , visually stunning hotel and settings, Being on the other side of Brac means that this area is perfect for a quiet get away to recharge the batteries. The staff are all very friendly and helpful.. Which I found everywhere we went to be.... Feeling very safe traveling as two females. If you aren't renting a boat to get around.. Then be aware that there is one boat leaving for Split at 6.25 am, returning at 2.30pm.. And 8am leaving for Dubrovnik.. Dropping in at 3 other islands for potential days out. I would advise getting bus and ferry times once you arrive in Split..or Superstar. ( They're all available online). Superstar have regular ferries leaving to and from Split..if you're planning a day out inland at the waterfalls like we did. (You'll maybe need a taxi returning from Supetar to Milna as buses stop at 5pm). Also download Get your guide... Brilliant for booking trips.. along with the local company's around the harbour for Island hoping tours. This hotel was beautiful and very peaceful..I would definitely recommend staying here, and would love to come back again in the future. Great selection of food, and staff are happy to work around dietary needs. I sincerely hope it never changes as the beauty of this area and hotel, is that it's tucked away.

 
2019-09-05

Inlägg av ianbebbingt0n

Fabulous

Very relaxing. Room excellent. Limited food choice for half board but what was offered was tasty - especially the cheesecake !!! Milna is quiet and off the beaten track however there are a few llittle bars to fulfil your cocktail needs. If you are going on holiday to relax then this is a perfect place and hotel to do it.