1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Gava Waterman Resort Milna

Dubbelrum

Fina dubbelrum, belägna i huvudbyggnaden. Antingen dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för ett barn. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Fina dubbelrum belägna i bungalower. Antingen dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till två extrabäddar. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjesviter

Fina familjesviter som består av ett sovrum och vardagsrum, belägna i bungalower. Dubbelsäng eller två enkelsängar i sovrummet samt möjlighet till extrabäddar i vardagsrummet. I vardagsrummet finns en ho med varmt och kallt vatten, litet kylskåp, vattenkokare och mikrovågsugn, dock ingen köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer.

Island bungalow

Fina bungalower som består av ett sovrum med en dubbelsäng och vardagsrum med minikök. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markbalkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Gava Waterman Resort Milna, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Större dubbelrum

Större dubbelrum, belägna i huvudbyggnaden, med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum i bungalow

Fina superiorrum som ligger på översta våningen i bungalower. Antingen dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till extrabäddar. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumssviter för 4 ord. bäddar

Fina tvårumssviter om ligger i huvudbyggnaden, med två separata sovrum samt ett vardagsrum. Ett sovrum med dubbelsäng. Ett sovrum har ett draperi som gränsar till vardagsrummet och har våningssäng. Möjlighet till två extrabäddar i vardagsrummet. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.