1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kornati

  • Tillhör Ilirija Resort
  • Precis vid marinan

Hotell Kornati ligger i lummiga omgivningar med närhet till både kristallklart badvatten och skuggande pinjeträd. Hotellet bildar tillsammans med grannhotellen en större resort med många aktiviteter för hela familjen. Välkommen!


Rumstyper

Dubbelrum för 2 person/2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Frukosten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 104 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Kornati är en del av Ilirija Resort och ligger längs hamnpromenaden utmed Biograds riviera. På hotellet finns en restaurang samt en bar. Dagaktiviteter vid poolen samt kvällsunderhållning. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception som är öppen dygnet runt. Lekplats. Parkering.

Ilirija Resort
Hotellbyn Ilirija Resort består av hotellen Adriatic, Ilirija och Kornati, och ligger i lummiga omgivningar slutet av Biograds hamnpromenad. Till området hör en klapperstensstrand och vid kajen finns badstegar som också går att bada från. Totalt finns fyra pooler att nyttja. Poolhanddukar mot avgift. Hotell Adriatic har ett poolområde med sötvattenspool och framför hotellet finns en badplatå med en stor saltvattenspool. På hotell Ilirija finns en inomhuspool. Ca 250 meter från hotellen finns en mindre vattenpark med vattenrutschkanor mot avgift.

Till området hör flera restauranger, dessa ingår inte i halvpension. Marina Kornati Restaurant ligger i Biograds hamn och serverar fisk- och skaldjur. Taverna Ražnjević ligger ca 10 minuter bort med bil (hotellen kan ordna transfer mot avgift) och à la carte-restaurangen på hotell Adriatic serverar båda menyer med lokala dalmatiska rätter. Flera barer med utsikt mot vattnet.

Gäster boendes på hotellen har tillgång till områdets alla pooler, faciliteter och sportaktiviteter. Cykeluthyrning. På hotell Ilirija finns gym och skönhetscenter. Tennisbanor och fotbollsplan i närheten mot avgift. Till Biograds centrum är det ca 300 meter.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.