Kundomdömen om Ilirija

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 64 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Pär-olof,
Landskrona

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Ann,
Linköping sverige

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Gulli Agneta Viola,
Halmstad

+
Läget och servicen
-
Var bra som det var utomsängarna som var stenhårda.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


3 av 10

Emma Charlotta,
Luleå

+
Bra läge och bra frukost.
-
-Bör vara mer barnvagnsanpassat då vi såg flera barnfamiljer med barnvagn. -"gymmet" borde ses över, utrustningen var trasig -borde finnas möjlighet till sen utcheckning, alternativt duschar som inte är direkt vid inomhuspoolen (så alla ser på när man duschar) -wifi funkade inte på vårt rum (104), hade fyra olika enheter med oss och funkade inte på någon.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Karin Anneli,
Stockholm

+
Läget till strand och gå gata.
-
Beskrivning gav intryck av att rummet skulle ha havsutsikt. Utsikten var istället en parkering!!!!

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Josefine,
Lindome

+
Poolerna
-
Bättre städning. Rummet var riktigt sunkigt och heltäckningsmattan luktade mycket mögel! Städerskan bytte inte ens ut våra använda glas eftersom det tydligen inte var hennes jobb.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Marwan,
Norsborg

+
Kanske att hotellet ingår in en hotell by Har även en fin utsikt över hav och marina men synd att vi fick utsikt över parkeringen . Inomhus pool är ett plus
-
Beskrivning av stranden anser jag vara felaktig Då den inte är av klappersten men hårda runda stenar

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Richard,
Lidköping

+
Närheten till havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Gunhild Birgitta,
Gävle

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


6 av 10

Ove,
Mariannelund

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

275 omdömen
Utmärkt
 
88
Väldigt bra
 
91
Bra
 
62
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-10-06

Inlägg av Janne F

Semester

En resa med mina döttrar och syster. En vecka helt underbart.Trevlig personal på hela hotellet.Frukosten var bra,mycket att välja på.Nära till stranden vilket var bra.Nära till det mesta så som shopping och restauranger.

 
2019-09-21

Inlägg av 771stephanp Protaras, Cypern

En vecka i Biograd

Hotellet är ett trevlig mellanklasshotell. Erbjuder goda möjligheter till rekreation med långa promenader längs stranden. Restaurang och bar håller en bra standard. I hotellerbjudandet ingår halvpension. Personalen är trevlig och ger ett välkomnande bemötande Väl värt ett besök.

 
2019-08-17

Inlägg av Suljo B Göteborg, Sverige

Inte värt pengarna

Vi bodde i svit/familjerum 430 på plan 4, tydligen är vissa rum ombyggda vissa inte, våran tydligen var inte det. Det som var bra är läge, service och maten var fantastisk. Resten var mindre bra, ex. utsikten som ska vara en stor tillgång är inte bra pga. insynsskydds glas på balkongen? Stor men hård säng i sovrummet, soffan så hård och opraktisk att det inte går att sitta på den. Det var varmt i sovrummet då ventilation finns bara i vardagsrummet, båda tv-n för högt monterade och små. Väldigt mycket oljud från omgivningen långt i natten speciellt musiken från hotell restaurangen ute. De skriver att de har gym, det kan man glömma, litet och det finns knappt något användbart i den samt själva ute bassängen som är liten och sällan fanns lediga solstolar. Tråkigt också att hotellet inte har ägna solstolar på stranden, de finns att hyra men kostar för mycket. Hiss var ofta trasig, det finns 2 st men bara för 4 personer, så vi fick ta trappan för det mesta. Måste tillägga det tråkiga opraktiska badkaret som man ska duscha i.

 
2019-07-27

Inlägg av Lasse9 Luleå, Sverige

Fint läge, resten behöver förbättras.

Vi bodde en vecka på hotellet. Det första man ska säga är att hotellet inte är billigt och därmed höjs våra krav på vad vi förväntar oss. + Läget är helt perfekt. Det är gångavstånd till både restauranger, stranden samt butikerna i det lilla centrum som finns. +Frukosten är mycket bra med mycket olika allternativ av pålägg, bröd, ägg. Även pannkakor till barnen. +Hotellet har en innomhuspool samt att man får använda infinitypoolen på grannhotellet. Dock finns det inga parasoll till solstolarna som ligger vid poolen. + det anordnas dagligen aktiviteter för barn med sång och gymnastik utomhus. +bra daglig städning med trevlig personal. - strömmen gick totalt 6 gånger under vår vecka och var borta från 10minuter till flera timmar. Då fungerar inte AC och rummet blir fort som ett element. Även hissen fastnade flera gånger med folk i. - hotellet är inte barnvagnsanpassat. Mycket små ytor i frukosten så det är svårt att komma fram med vagnen. Lobbyn är i två nivåer utan hiss eller ramp. För att komma ut mot vattnet måste du gå ut bakvägen och gå runt hotellets kvarter. - ingen möjlighet till sen utcheckning trots att vi frågade fem dagar i förväg. De lovade oss möjlighet till dusch ändå. Visade sig vara i inomhuspoolens duschar där man står bredvid poolen så alla badande tittar på dig. -Rummen på hotellet är mycket små. Ingen möjlighet att röra sig om man vill ha barnvagnen på rummet. -för lite solstolar vid poolerna. Ingen som kontrollerar om folk bokar stolar. Detta resulterar i att utomhusplatserna är upptagna redan vid 07.00. Sedan dyker folk upp vid 10-11 tiden. -AC funkar sådär på rummet, man kan inte ställa in temperatur själv utan då måste man gå ner till receptionen så att de får ändra. -Wi-fi på vårt rum (104) funkade inte alls. Vi hade med oss tre olika mobiltelefoner samt en surfplatta men det funkade inte på någon enhet. I receptionen funkar det dock. Verkar även vara en ”skugga” för de vanliga mobilnätet eftersom det inte funkade så bra heller. -stod att hotellet hade gym men det visade sig vara två ihopslagna hotellrum med dålig och trasig utrustning. Sammanfattningsvis hade vi rätt höga förväntningar men blev väldigt besvikna. Skulle inte bo på detta hotell igen.

 
2018-06-07

Inlägg av 9igs Örebro, Sverige

Väldigt bra Hotell

Det här hotellet har ett perfekt läge nära stranden ,kan man få balkong mot hamnen så har man sol hela efm. Väldigt bra frukost och middagsbuffe .Vi gick till vattnet på 3 min och badade från stegar så man behövde inga badskor väldigt bekvämt