1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Ilirija

  • Tillhör Ilirija Resort
  • Flera faciliteter och aktiviteter

Hotell Ilirija ligger bland pinjeträd vid slutet av Biograds vackra hamnpromenad. Tillsammans med grannhotellen finns en saltvattenspool, tennisbanor, sportaktiviteter och flera restauranger. Biograds mysiga gamla stadsdel ligger på lagom avstånd – det är bara att följa den fina hamnpromenaden.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Läget och servicen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 271 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Ilirija är en del av Ilirija Resort och ligger längs Biograd rivieras lummiga hamnpromenad. På Ilirija finns en restaurang. Hotellet har ett litet gym, bastu, jacuzzi massage och skönhetscenter mot avgift. Dagaktiviteter vid poolen samt kvällsunderhållning. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception som är öppen dygnet runt. Lekplats. Parkering.

Ilirija Resort
Hotellbyn Ilirija Resort består av hotellen Adriatic, Ilirija och Kornati, och ligger i lummiga omgivningar slutet av Biograds hamnpromenad. Till området hör en klapperstensstrand och vid kajen finns badstegar som också går att bada från. Totalt finns fyra pooler att nyttja. Hotell Adriatic har ett poolområde med sötvattenspool och framför hotellet finns en badplatå med en stor saltvattenspool. På hotell Ilirija finns en inomhuspool. Ca 250 meter från hotellen finns en mindre vattenpark med vattenrutschkanor mot avgift. Poolhanddukar mot avgift.

Till området hör flera restauranger, dessa ingår inte i halvpension. Marina Kornati Restaurant ligger i Biograds hamn och serverar fisk- och skaldjur. Taverna Ražnjević ligger ca 10 minuter bort med bil (hotellen kan ordna transfer mot avgift) och à la carte-restaurangen på hotell Adriatic serverar båda menyer med lokala dalmatiska rätter. Flera barer med utsikt mot vattnet.

Gäster boendes på hotellen har tillgång till områdets alla pooler, faciliteter och sportaktiviteter. Cykeluthyrning. På hotell Ilirija finns gym, inomhuspool och skönhetscenter. Tennisbanor och fotbollsplan i närheten mot avgift. Till Biograds centrum är det ca 300 meter.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.