1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Crvena Luka

  • Egen vik med kristallklart vatten
  • Flera restauranger & glassbar
  • Lägenheter för upp till 6 personer

Hotell Crvena Luka ligger vackert inne i en liten vik, med helt kristallklart vatten och skuggande pinjeträd. För den aktive finns gym både inne och ute, vid stranden finns flera vattensporter att välja bland och i närheten finns gott om vackra promenadstråk.


Rumstyper

Superiorrum för 1-2 personer. Trerumslägenheter för 2-6 personer. Trerumsvillor för 2-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Trerumslägenheten var fantastisk, extra super plus med tvättmaskin och totalt mörkläggande jalusi...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 155 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Crvena Luka är en stor resort som ligger inbäddad i en lummig grönska med pinjeträd några kilometer söder om Biograd Riviera. Hotellet ligger i en egen vik med grovkornig sandstrand och klippor och på andra sidan syns Kornatiöarna. Här är atmosfären lugn och avslappnad och det finns gott om möjligheter att hitta en egen liten badvik med klippbad.

Vid stranden finns hotellets poolområde, där poolen har infinity-känsla. En del av poolen är en aning grundare (0,80 meter djup). Gratis solstolar och parasoller. Hotellet har huvudrestaurangen Il Dodge som serverar buffé, à la carte-restaurangen Il Moro och pizzerian Mamma Rosa. Vid stranden ligger beachbaren Movida. Det finns också en Movie bar, en takbar och ett café där det serveras bakverk och egengjord glass. 

Hotellets Wellness & Spa Centre Energy Clinic har inomhuspool, massage, bastu, ångbastu och olika spabehandlingar. Crvena Luka har både inomhus- och utomhusgym som är gratis. Gratis kanot. Tennis, bordtennis, boccia, minigolf, multicourt, vattensporter alla mot extra avgift. I närheten av hotellet finns gott om vackra promenadstråk, skogsvägar och stränder för den som vill träna. Lekplats.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi. Tvättservice. Parkering. Till Biograd Riviera centrum är det ca 3 kilometer, och där finns närmaste supermarket.

Måltider

Superiorrum: Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Lägenheter och villor: Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Hiss finns endast i huvudbyggnaden.