1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

The Bay Hotel & Suites

  • Privat hotellstrand
  • Lugnt och barnvänligt
  • Aktiviteter för hela familjen

The Bay Hotel and Suites är ett modernt hotell i grönskande omgivningar i byn Vasilikos. På hotellet finns det gott om aktiviteter för den som söker omväxling till havet och poolområdet. För barnen finns till exempel både lekplats och barnklubb.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Sviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 738 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

The Bay Hotel & Suites består av nio byggnader och ligger precis vid stranden i Vasilikos. Hotellområdet är lummigt och vid poolområdet finns en huvudpool, en separat barnpool och pool-/snackbar. Gratis solstolar och parasoller vid både poolen och på hotellets privata strand.

Bufférestaurang som serverar ett stort urval av internationella rätter och du kan välja att sitta antingen inne eller på utomhusterrassen. Gratis gym. Gratis sportaktiviteter som tennis, basket, beach volley. Biljard mot avgift. Spa med massage, bastu och jacuzzi mot avgift. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Nivåskillnader inom hotellområdet. Från The Bay Hotel & Suites är det gångavstånd till stränderna S:t Nicholas och Banana Beach där det finns solstolar och parasoller samt vattensporter mot avgift.

Måltider

Vissa dubbelrum: Frukostbuffé.
Vissa dubbelrum och sviter: Halvpension.