Kundomdömen om Trianon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 261 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Christina,
Lindesberg

+
Den trevliga atmosfären och det varma bemötandet.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-18


10 av 10

Per-Olof,
Skellefteå

+
Servicen . Ägarna fanns alltid på plats för att hjälpa. Det fanns ett behagligt lugn över stället-alla verkade trivas storligen.. Läget var centralt med närhet till affärer o matställen samt ,inte minst, till den fantastiska stranden! Som gjort för småbarnsfamiljer. Frukosten var bra , fullt tillräcklig. Åk och upplev med andra ord!
-
INGA!

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Stefan,
Piteå

+
Trivsam miljö, trevliga ägare och fantastisk bartender
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

Kirsten,
Göteborg

+
Hög standard för ett 3-stjärnigt hotell. Bra poolområde. Mest vuxna som bokar ett sånt här mindre hotell och det är bra. Ägarna väldigt trevliga.
-
Variera frukosten. Samma bröd och pålägg i en vecka. Gärna vanlig youghurt istället för grekisk youghurt. Duschen var så liten. Ofräscht med duschdraperi som fastnar på kroppen för att duschen är så trång.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Åsa,
Piteå

+
Litet mysigt, bra läge ,hjälpsam personal.
-
Krokar till handdukar i toan.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

,

+
-
Låset på toaletten skall sitta på insidan, ej utsidan.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Matlda,
Västerås

+
Den trevliga personalen ägarna, bartendern den hemtrevliga känslan
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Linda,
Stockholm

+
Litet och mysigt och trevliga och hjälpsamma ägare. Tom i baren var den bästa bartendern vi mött på länge. Så glad o trevlig och gjorde supergoda drinkar
-
Kanske lite mer på frukosten. Och även någon annan yoghurt än bara grekisk, tänker för barnen. Och att AC borde ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Anne ,
Umeå

+
Den lugna familjära stämningen. Där alla gäster blir som en stor familj. Och ett stort lyft är bartendern som jobbar där.
-
Nån ville ha mat på kvällen men med det utbud av restauranger är det inte nödvändigt.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

,

+
Allt var toppen. Sköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

101 omdömen
Utmärkt
 
83
Väldigt bra
 
15
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-19

Inlägg av Superlimpan

Trevlig personal, servicevänliga. Jättebra bartender

Mycket fina rum, bra med närheten till alla restauranger och närheten till havet. Trevlig atmosfär på hotellet , bra priser på dryck och mat. Kunde gärna vara lite bättre teckning av Wifi men helt ok. AC kunde få ingå i bokningspriset

 
2019-09-13

Inlägg av Climber49368

Mysigt Hotell

Mysigt Hotell med vänliga och hjälpsamma ägare, Giannis och Anastasia. Fint poolområde och lätt att få solstolar. Fina rum med sköna sängar och stora balkonger. Lite liten dusch men annars ok. Frukosten är kanske i minsta laget, saknade nån annan yoghurt än bara den Grekiska och kanske lite mer frukt. Tom i barnen var en pärla! Jättetrevlig och rolig och gjorde sjukt goda drinkar :-) Supermarket och restauranger intill. Kommer absolut återvända!

 
2019-07-03

Inlägg av 45jimmyw Hedemora, Sverige

Underbart

Fantastiskt litet mysigt ställe centralt i byn. Ägarna väldigt trevliga och personalen så hjälpsamma. Bartendern på kvällarna är helt fantastisk. Rummen rätt små, men mysiga, fräscha och välstädade. Enda lilla negativa skulle väl vara ljudnivån på ac'n, men annars riktigt bra. Väldigt lugnt och tyst även fast det ligger så pass centralt. Det tar inte många minuter att gå ner till stranden. Och runtomkring ligger massor av restauranger som alla vi provade hade väldigt hög lägstanivå på mat och service. Lagom frukost, med flera olika sorters bröd, färsk frukt, kaffe, juice och pålägg. Helt enkelt en liten pärla, skulle mer än gärna välja detta lägenhetshotell om jag åker till Zakynthos igen.

 
2019-06-11

Inlägg av Alexols90 Stockholm, Sverige

En riktig liten pärla

Litet, charmigt, mysigt och välskött hotell mitt i Tsilivi. Hotellet ligger på huvudgatan men skyddas av lobbyn vilket gör att man inte störs så mycket av bilarna och det inte är någon insyn, vilket det är på många av dom andra hotellen i området. Nära till restauranger och till stranden. Ägarna av hotellet är mycket trevliga och hjälpsamma.

 
2019-06-04

Inlägg av 384perg_rann Eskilstuna, Sverige

Majresa till Grekland

Trevligt litet hotell bestående av 3 byggnader runt en pool med bar samt möjlighet till snacks/lunch.Rummet var trevligt och fräscht,städningen var ok.Frukost ingick och var helt ok.Personalen var mycket trevliga och tillmötesgående.