1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Trianon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Att det var litet och familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


10 av 10

Marie ,
Skellefteå

+
Personalen jättetrevliga städning och service väldigt bra.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


10 av 10

Kerstin,
Burträsk

+
Familjärt och trevligt. Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


9 av 10

Maria,
Skellefteå

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


7 av 10

Denise,
Skellefteå

+
Ett litet och familjärt hotell med inte så många rum
-
Fler solsängar, AC borde ingå och det ska inte behövas betalas en extra avgift på 6€/ dag, poolhanddukar

Bekräftad gäst: 2018-10-02


7 av 10

Victoria,
herrljunga

+
Fina rum. Närheten till stranden och restauranger
-
Det är ett lägenhetshotell men laga mat går inte. Finns alldeles för lite bestick, ingen vass kniv, osthyvel, stekspade, skärbräda. Stekpanna och kastrull fanns men de fungerade inte på den platta som vi fick fråga efter för att få tillgång till.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

Margaretha,
Skellefteå

+
Trevlig personal, stora fina rum
-
Trycket på duscharna o varmvattnet, lite stötte garderober där man kan lägga kläderna

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

Maud,
Kåge

+
Trevlig och hjälpsam personal. Rummen rena och fina.
-
Mer varierad frukost och fler solbäddar.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


9 av 10

,

+
-
Bättre logistik i frukostmatsalen

Bekräftad gäst: 2018-09-26


9 av 10

Bengt,
Borlänge

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

92 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
14
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-02-18

Inlägg av magnusk415 Västerås, Sverige

Mycket prisvärt.

Otroligt trevligt bemötande av ägare/ägarinna. Lagom stort med strand, restauranger och affärer på gångavstånd. Vi hade nyrenoverade rum. TV med grekiska kanaler, kyl, ac ( mot avgift) liten kokplatta. Alltid välstädat. Lite problem med vattentrycket på eftermiddag/kväll. Lite dåligt utbud vid frukost om du tänker hotellfrukost men ändå helt OK.

 
2018-09-30

Inlägg av BirgittaN705 Umeå, Sverige

Helt ok!

Trevligt hotell med trevliga rum som känns moderna. Litet kök med kyl och frys fack som behövde avfrostas och en induktionsplatta , stekpanna saknades och vi lånade två vinglas från baren, det var ok .Tag med lite diskmedel för ni måste diska själva diskhandduk och propp och disk svamp finns.Saftybox är gratis och finns på rummet. Frukosten var fräsch, den fylldes på eftersom det tog slut, så inget stod framme någon längre tid.Stäng toafönstret innan ni ska sova annars väcks ni av tupparna som gal tidigt och högt.Men ett stängt fönster hjälper.

 
2018-09-03

Inlägg av Maria J

Mysigt familjärt hotell

Lagom stort och mysigt hotell med fint poolområde. Frukosten ingick och var enkel men helt okej, det ända jag saknade var vattenmelon. Ligger centralt men det är ändå tyst och lugnt och det är bara en kort promenad till stranden.

 
2018-08-27

Inlägg av Mikael P Landskrona, Sverige

Lugnt och familjärt

Väldigt rent och fint hotell med en personal som är väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Hotellet är perfekt om man vill ha service och en lugn atmosfär- Pluset är personalen och läget nära restauranger och gångavstånd till stranden. Lite minus är utbudet på frukosten som var ur svensk synpunkt begränsad. Blev också lite överraskad att få betala 6 Euro per dag för AC detta borde ingå i ett charterpaket! Men den utgiften faller nog mer på att researrangören skulle informerat om . Stort sett ett utmärkt ställe som vi gärna återvänder till

 
2018-08-15

Inlägg av MicaelaWass Göteborg, Sverige

Fräscht hotell med bra läge

Ett toppenhotell jag varmt kan rekommendera. Sköna sängar, inte för hårda, och en AC som verkligen gav en behaglig temperatur i rummet gjorde att man sov mycket bra. Balkongen var mycket rymlig, man fick enkelt plats för fyra personer (trots att rummet var för 2). Servicen och bemötandet var i toppklass. Frukosten var bra, men kanske inte det allra största utbudet (bröd, yoghurt, flingor & ägg). Det enda negativa var att duschen var i minsta laget och vattentrycket var obefintligt, men så är det generellt i Grekland vad jag har varit med om. Summering: Jag hade mer än gärna åkt tillbaka! Ps. Missa för allt i världen inte grillkvällen, det var den bästa maten vi åt på hela veckan! (Bortsett från restaurangen Calypso - missa inte den heller, ligger inne i "stan")