1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunrise

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6 av 10 baserat på 2 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,0 / 10
Städning
 
5,5 / 10
Service
 
5,5 / 10
Faciliteter
 
5,0 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Annika,
Linköping

+
Rummet och läget
-
Dålig all in clusive. För lite personal i baren, en person, som dessutom var borta långa stunder. Mini all in clusive på både dryck och mat

Bekräftad gäst: 2019-07-09


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

308 omdömen
Utmärkt
 
149
Väldigt bra
 
68
Bra
 
43
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2017-06-19

Inlägg av Julian S

Mycket trevligt familjedrivet hotell.

Jag och min bror bodde där 7 dagar i juni 2017.Vart bra bemötta och fick ett jättefint rum. Mycket trevlig personal, var det något var det bara å fråga och jag fick den hjälp jag behövde. Maten var mycket genomtänkt och varierande dag till dag men alltid lika gott och höll enligt mig hög standard! nära till Tsvilivi och stranden! Skulle varmt rekomendera detta hotell meed en mycket trevlig personal styrka. när jag kommer tillbaka till zakinthos är det Sunrise jag sak bo på!

 
2017-06-13

Inlägg av Eje B Göteborg, Sverige

Gott om solsängar och lugnt runt poolen

Sunrise hotel, lugnt och lantligt beläget. Gångavstånd till Tsilivi och strand. Dåligt bemötande vid ankomst, ingen information när man skulle få checka in. Rummet välstädat vid ankomst men inte under vår vistelse. Rummet lyhört. Dålig sov kvalitet p.g.a. stenhårda sängar och störande ljud från baren fram till midnatt. "All inklusive ekonomi" tillräckligt stor, men om man inte kom tidigt till måltiderna vid frukost, lunch eller middag så var det slut på flertalet maträtter. Störande hög musik vid måltiderna i restaurangen. Gott om plats med solsängar runt poolen. Det fanns alltid lediga solsängar. Alltid lugnt runt poolen. Hade gärna önskat lite mer leende från en del av personalen.

 
2017-05-20

Inlägg av jessi71 Sundbyberg, Sverige

Semester

Hade jätte trevlig vecka på detta fina hotell. Trevlig personal och jätte god mat. Drycken var lite blaskig. Hade all inklusive ekonomi. Men man får vad man betalar för. Städning alla dagar i veckan, rent och fint. Bra utflykt ordnades av Katerina. Vädret var sådär åkte i mitten på maj,Kommer säkert åka tillbaka, men lite senare i maj.

 
2010-09-06

Inlägg av HakanAndersson Borås, Sverige

Restaurang eller möjlighet till enklare rätter finns inte!!

På hotellets egna hemsida och på Apollos beskrivning skall det finnas restaurang och även en snackbar med möjlighet till enklare rätter. Detta är helt fel. Det finns inte något sådant. Bara en bar med drycker. Katastroffrukost. Två brödskivor, en liten marmelad, ett glas juice och en kopp kaffe.

 
2019-08-24

Inlägg av LauraT181

structure recommended, good location and good service! structure careful and cared

Structure recommended to those who like me and my partner want to support to sleep, we had to make a reservation all-inclusive because it was part of the package and a couple of nights there is returned useful for dinner, environments clean all arranged well above all, to keep in Bada all tourists present, I must say great value for money, of course should be to their rules, one of the girls reception really very friendly and Pleasant, an attitude really appropriate to his work, as well as the girl of the bars truly nice, nice and always ready, the other girl reception, i'm sorry to say, a little more tricky, I hope best, the food good a bit repetitive but looking for in all ways to satisfy all, tend a bit to check too customers! two small flaws, the girl's room service that is entry more than once in the room despite had been said that was not possible, insisting for cleaning and the fact that we had to leave the room early morning in spite of the departure was planned for the afternoon, while in our friends who were in zante with US was given the opportunity to leave the room in the afternoon with no increases costs! said that the Council why offers a stay compared to the price proposed, at least to what we paid US! Congratulations keep so! thank you for your efforts !!!