1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Palazetto Suites

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ingemar,
Norrköping

+
Läget
-
Vi hade helpension med fri mat och fria drycker. Men jag kunde inte få alkoholfri öl utan fick köpa de i affär. t till alla måltider. Svagt

Bekräftad gäst: 2018-09-26


8 av 10

Ulrika,
Fellingsbro

+
Det allra bästa var grabbarna i restaurangen i vår lilla matsal, super bra service, trevligt bemötande och lugnt och skönt när vi åt. Vårt rum 252 var jätte fint och stort och vår AC fungerade bra, tyvärr inte hos våra vänner som bodde i rummet bredvid nr 253. Vi var jätte nöjda med allt.
-
Saknade att det aldrig var någon i receptionen på vårt hotell även om det inte var långt att gå. Vi saknade en pärm från Apollo på bort hotell, det låg pärmar från andra bolag.

Bekräftad gäst: 2018-09-12


8 av 10

Bengt,
Göteborg

+
Barnfritt, inga badkläder i restaurangdelen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-11


9 av 10

Beatrice,
Sundbyberg

+
Utsikten! Läget och stort fint rum.
-
Personalen kunde ibland upplevas som lite besvärade över att hjälpa till med saker de tydligen inte förväntade sig vilket jag upplevde som normalt exempelvis som att på resedagen när man checkat ut och skulle vänta på stranden innan transferbussen kom att förvara ens pass och värdesaker.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


1 av 10

Melanie,
Stockholm

+
Att stranden precis låg bredvid samt Läget.
-
Så okunnig personal, dålig service, dåligt omhändertagande. Tyvärr hamnar allt på minus. När man bokar på Apollo så ser det ut och låter som lyx, men när man kommer dit ser man sanningen i allt. 2 hotell som samarbetar, på ena där vi bodde fick vi inte äta, vi var tvungna att gå till den andra för det var där all inclusive serverades. Rummen är ett skämt, man bokar en svit, men med en ej fungerande jacuzzi, två 90 sängar ihop, trots att jag bad om en King size säng. Bemötande utav personalen i receptionen var värdelös då jag behövde förlänga tiden på mitt rum eftersom flyget åker sent 4 dagar före, som svar får jag att detta borde du gjort från första dagen. Istället för att försöka hitta en lösning så häller dom kokande vatten på dig. Maten var värdelös, dom återanvänder mat från frukost till lunch, och från lunch till middag. Ex om det blir över pasta så rör dom ihop en pasta gratäng till middag, samma sak gjorde dom med kött och kort. Riktigt dålig stil, då vi betalat all inclusive. Spriten är ett skämt. Den så kallade "privata poolen" är också ett skämt med skitsnack om att det är havsutsikt. Det stämmer inte. Man ser toppen utav palmerna oavsett vilken balkong du får. Och detta mjölkar dom folk pengar på och tar extra betalt. Uschhhh aldrig mer palazetto suites!!!! Annars är Zakyntos riktigt fint...

Bekräftad gäst: 2018-08-22


9 av 10

Therese,
Bålsta

+
Fint hotell , bra städning , stort och rymligt rum
-

Bekräftad gäst: 2018-08-01


2 av 10

Felicia,
Stockholm

+
Utsikten
-
Mer varierad ätbar mat, bättre information om vad som gäller med mat och dryck.

Bekräftad gäst: 2018-08-01


8 av 10

Esther,
Örbyhus

+
Personalen i restaurangen! (I palazettos restaurang) Supertrevliga! Dem verkade hålla koll på alla gäster vart de kom ifrån osv, roligt och trevligt!!
-
Bättre info angående restaurangerna och vart man kan äta, vi förstog inte utan fick gå till receptionen för att fråga vart vi skulle äta. Men trevligt att man kunde välja vart man ville äta! Men somsagt, kanske lite tydligare info! Samt att det skulle vara +18 på hotellet, men ändå barn som simmade i poolen... inget som störde oss på nått vis men kan tänka mig att vissa andra kan störa sig på det.

Bekräftad gäst: 2018-07-25


7 av 10

Marie ,
Göteborg

+
Sängarna och läget
-
Nya kockar som inte leker med mobilen när dom lagar mat. Maten var katastrof smaklös och hafsigt gjord. Sämsta mat på alla mina resor jag gjort.

Bekräftad gäst: 2018-07-10


7 av 10

Eva,
Uppsala

+
Litet och trivsamt, bra städning
-
Personal i receptionen. Bör bli upplyst om att när man bokar resan och bokar all inclusive så ska alla måltider ätas på systerhotellet som är ett barnfamiljehotell med stor stökig restaurang.

Bekräftad gäst: 2018-05-23


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.