1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Olea All Suite

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Hanna,

+
Fantastisk utsikt och service, bästa hotellet vi bott på! Min pojkvän blev överraskad på rummet med en hel tårta när han fyllde år, som kocken bjöd på.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-21


10 av 10

Jesper,
Visby

+
Väldigt fint.
-
Regnade in när det stormade som mest.

Bekräftad gäst: 2018-10-03


9 av 10

Anders,
Lidingö

+
Eftersom många av sviterna har egen pool, så kändes det aldrig trångt vid hotellets större pool (och bar).
-
Servicen på hotellet är mycket imponerande, men informationen kring detaljer, såsom att varje rum har ett eget WiFi, kunde ha varit tydligare. Det fanns ett fel i bokningen mellan Apollo och hotellet, där hotellet först menade att middag ingick — något som de sen tog tillbaka. Enligt Apollo-bokningen ingick dock enbart frukost. Det kan vara bra att klara ut vad som gäller för kommande resenärer.

Bekräftad gäst: 2018-07-18


10 av 10

Magnus,
Tyresö

+
-
Sjuts till en bättre strand

Bekräftad gäst: 2018-07-18


7 av 10

,

+
egna poolen
-
enklare matutbud

Bekräftad gäst: 2018-07-11


10 av 10

charlotte,
svendborg

+
Alt - tip/ top både på faciliteter og rigtig god og serviceminded personale
-

Bekräftad gäst: 2018-07-02


9 av 10

Heta,
Espoo

+
Hieno uima-allas, ystävällinen henkilökunta, upea ravintola kukkulan päällä, monipuolinen aamiainen ja mukava huone.
-
Hotellin baarin cocktail-tarjonta oli aika vanhanaikaista ja olisi ollut kiva kos drinkeissä olisi käytetty tuoreita paikallisia raaka-aineita eikä esim limemehutiivistettä, sillä baarin hinnat olivat kuitenkin kohtuu korkeat (drinkki 12€). Sängyssä oli myös joku outo muovitettu alilakana, jonka vuoksi sänky oli aika hiostava. Lisäksi kuntosali oli ihan minikokoinen ja hotellin spa oli noin tuplahintainen Suomen hintatasoon verrattuna.

Bekräftad gäst: 2018-07-24


10 av 10

Miia,
Hyvinkää

+
Hotelli aivan upea ja palvelu parasta mitä koskaan saatu!!
-

Bekräftad gäst: 2018-06-26


10 av 10

Sidsel,
Oslo

+
Arkitekturen og maten!
-
Lettere og mindre dyne på sengen. Bytt ut skiltet til house keeping med et som ikke vrir seg i vinden!

Bekräftad gäst: 2019-06-11


10 av 10

Aydin,
Sarpsborg

+
Privatlivet og at det ikke var barn der
-

Bekräftad gäst: 2019-06-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

187 omdömen
Utmärkt
 
163
Väldigt bra
 
13
Bra
 
8
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-10-05

Inlägg av Kicki L Stockholm

Fint hotell med fantastisk personal

Besökte hotellet för att fira en 40 årsdag. Personalen fixade med ballong bubbel och tårta. Så fint! Vi var där off season så det var väldigt lugnt på hotellet, personalen var fantastiska trevliga hjälpsamma och kom med små överraskningar till rummet. Buffén och frukost var god, vi testade flow and wine restaurangen en kväll o maten var väldigt god och utsikten där var väldigt fin, rekommenderar att äta där.

 
2018-09-26

Inlägg av FeliciaK677 Stockholm, Sverige

Underbart hotell!!

Ett underbart hotell med fantastisk service och personal. Jättebra behandlingar på spat som absolut är värt ett besök under vistelsen!! Maten var fantastisk även den och vi är så nöjda med vår vistelse. Toppbetyg

 
2018-07-17

Inlägg av MRunestam Tyresö, Sverige

Fint Designhotell med bra service

Jag och min fru spenderade en vecka på detta hotell. Fick det vi behövde, lugn och ro samt trevligt bemötande och bra service. Hotellet är nybyggt och hade bara varit öppet i en dryg månad vid vårt besök. Det mesta är klart och allt fungerar utmärkt. Vi hade ett rum med egen pool vänd mot solnedgången, utsikten var fantastisk och man kunde vara helt för sig själv på uteplatsen. Dessa rum är få, dom flesta vätter mot hotellområdet och är också väldigt fina men inte lika ”anonyma”. Hotellet ligger en bit från stranden, man erbjuds skjuts ner om man vill, men om jag skall tycka att något är mindre bra så är det just stranden - inget att lägga någon tid på enligt mig. Maten var bra. Vi har haft en mycket bra vecka som motsvarade våra ganska högt ställda förväntningar. /Magnus & Maria Runestam

 
2019-07-16

Inlägg av christX4061BL Paris, Frankrike

Good start

This hotel was modern and well furnished, the honeymoon suite offered a nice view and amenities, also we had our check in earlier than expected and check out later due to availibility. The spa was relaxing as we took a couples massage and felt very good afterwards. Breakfast was good with a large choice. For dinner we tried the fine restaurant and paid 100€ for 2 without drinks or desert but sadly didnt enjoy the quality of the food but service was perfect. On the other hand we had lunch at the bar near the pool and enjoyed a lot. The service was good and staff very professionnal, special thank you to Vicky who gave us good advises and adresses. I still think there are not enough staff members to feel really special. For example to ask something we always had to wait, or for the buggy it was not always available or with a wait of 10-15 min. For the standart of the hotel I think more employees would make the customers feel more special. Overall i recommend this hotel because of the kind people and amenities, just avoiding the fine restaurant and knowing there could be some wait but i think it can improve.

 
2019-07-14

Inlägg av pfoufou Zakynthos, Grekland

Amazing hospitality

I had one of the best experience here. The room was comfortable-great beds- and clean. All the staff was amazing, polite,kind and always have one smile for you from front desk, housekeeping, driver,waiters. Special thanks to Sofia and Elena in cocoon restaurant to care us. Thank you! We will back soon.