Kundomdömen om Olea All Suite

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 13 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Hanna,

+
Fantastisk utsikt och service, bästa hotellet vi bott på! Min pojkvän blev överraskad på rummet med en hel tårta när han fyllde år, som kocken bjöd på.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-21


10 av 10

Jesper,
Visby

+
Väldigt fint.
-
Regnade in när det stormade som mest.

Bekräftad gäst: 2018-10-03


9 av 10

Anders,
Lidingö

+
Eftersom många av sviterna har egen pool, så kändes det aldrig trångt vid hotellets större pool (och bar).
-
Servicen på hotellet är mycket imponerande, men informationen kring detaljer, såsom att varje rum har ett eget WiFi, kunde ha varit tydligare. Det fanns ett fel i bokningen mellan Apollo och hotellet, där hotellet först menade att middag ingick — något som de sen tog tillbaka. Enligt Apollo-bokningen ingick dock enbart frukost. Det kan vara bra att klara ut vad som gäller för kommande resenärer.

Bekräftad gäst: 2018-07-18


10 av 10

Magnus,
Tyresö

+
-
Sjuts till en bättre strand

Bekräftad gäst: 2018-07-18


7 av 10

,

+
egna poolen
-
enklare matutbud

Bekräftad gäst: 2018-07-11


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-21


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

255 omdömen
Utmärkt
 
226
Väldigt bra
 
15
Bra
 
10
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-07-20

Inlägg av RPNH Stockholm, Sverige

UNIKT premiumboende

Vi är just hemkomna från en spontanvecka på Zakynthos där vi valde OLEA all suite hotel som överträffar det mesta och de flesta i alla avseenden. Önskar du premium, komma bort från traditionell turism och hyllar privacy, är detta hotellet för dig! Vi uppgraderade till presedential suit våra sista dagar och det var värt allt och lite till. Även som vegetarian och vegan fanns det en hög flexibilitet i att erbjuda oss olika alternativ. Högt i tak när det gäller service och bemötande är bara förnamnet och du får från första stund full uppmärksamhet och fantastiskt personligt bemötande. Njuter du av ett unikt formspråk och minimalism har du kommit helt rätt och det i en miljö där olivträden från slutet av 1800-talet är bevarade och integrerade med design och arkitektur. Tyvärr är stranden och byn som ligger på 10 minuters promenad avstånd ned, inget som attraherar och allt annat än genuin och charmig. En god plan för hur och vad man önskar uppleva, är att rekommendera, men som sagt, vi bokade allt dagen före avresa! Likaså, boka alla arrangemang via Oleas kontakter, för såväl säkerhet som kvalitet av upplevelse! Bilderna från hemsida eller instagram talar sitt tydliga språk och Olea är än mer vackert och njutbart i verkligheten!

 
2018-10-05

Inlägg av Kicki L Stockholm

Fint hotell med fantastisk personal

Besökte hotellet för att fira en 40 årsdag. Personalen fixade med ballong bubbel och tårta. Så fint! Vi var där off season så det var väldigt lugnt på hotellet, personalen var fantastiska trevliga hjälpsamma och kom med små överraskningar till rummet. Buffén och frukost var god, vi testade flow and wine restaurangen en kväll o maten var väldigt god och utsikten där var väldigt fin, rekommenderar att äta där.

 
2018-09-26

Inlägg av FeliciaK667 Stockholm, Sverige

Underbart hotell!!

Ett underbart hotell med fantastisk service och personal. Jättebra behandlingar på spat som absolut är värt ett besök under vistelsen!! Maten var fantastisk även den och vi är så nöjda med vår vistelse. Toppbetyg

 
2018-07-17

Inlägg av MRunestam Tyresö, Sverige

Fint Designhotell med bra service

Jag och min fru spenderade en vecka på detta hotell. Fick det vi behövde, lugn och ro samt trevligt bemötande och bra service. Hotellet är nybyggt och hade bara varit öppet i en dryg månad vid vårt besök. Det mesta är klart och allt fungerar utmärkt. Vi hade ett rum med egen pool vänd mot solnedgången, utsikten var fantastisk och man kunde vara helt för sig själv på uteplatsen. Dessa rum är få, dom flesta vätter mot hotellområdet och är också väldigt fina men inte lika ”anonyma”. Hotellet ligger en bit från stranden, man erbjuds skjuts ner om man vill, men om jag skall tycka att något är mindre bra så är det just stranden - inget att lägga någon tid på enligt mig. Maten var bra. Vi har haft en mycket bra vecka som motsvarade våra ganska högt ställda förväntningar. /Magnus & Maria Runestam

 
2019-10-13

Inlägg av Georgia Kleiw K Zakynthos, Grekland

Holidays in Zakynthos at Olea

Five star service, great location & view!!! Many amentities and very good value for money. Luxury rooms with district service. Nature in harmony with it's surroundings. A place that really worth to visit.