Kundomdömen om Loukas On The Waves

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 182 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Marie,
Stockholm

+
Personalen!(ägarna).Läget
-
Lyhört i lgh 1-8.Ljudisolera bättre mellan lgh/våningar

Bekräftad gäst: 2019-10-02


7 av 10

Martin,
Skellefteå

+
Läget, närhet till strand, personal, service.
-
Frukosten var inte mycket att hurra för!

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

Henrik,
Borås

+
Utsikten, lugnet, närheten till bra strand
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

Britt-Marie ,
Örsås Svenljunga

+
Lugnt läge . Lägenhet med havsutsikt , fantastisk soluppgång ! Havet nära . Mycket bra restauranger !
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

Maria,
Piteå

+
Läget, personalen, servicen, städning
-
Frukosten var väldigt begränsad i utbudet. Saknade äggröra/bacon, fruktsallad och vanlig youghurt. Kaffet var väldigt svagt. En annan negativ sak som inte har direkt med hotellet i sig att göra, var ett gammalt par som under hela veckan klagade på våra barn som lekte (snällt) i poolen. Så om man inte tycker om barn och vill ha knäpptyst dygnet runt, så bör man veta att det på detta hotell kan finnas barn som kan skratta och tjoa till när de har roligt.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

,

+
Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Leif ,
Linköping

+
Lugnt läge. Trevlig personal. Rent och snyggt. Bra pool. Nära lugn strand med gratis solstolar.
-
Allt bra.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


10 av 10

Rolf,
Skellefteå

+
Trevlig och engagerad personal!
-
När man har bokat frukost kunde den vara mera varierande under vistelsen. Tex. Grönt te saknades.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

Bogöran,
Falun

+
Stort o rymligt rum, bra personal, härlig strand.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

Thomas ,
Mariestad

+
Läget vid havet
-
Högre standard på frukosten

Bekräftad gäst: 2019-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

20 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-24

Inlägg av Palmis56 Halmstad, Sverige

Familjärt hotell

Vi bodde en vecka på detta hotell, i längan som förmodligen inte är renoverad. Längst ner mot poolen Inget större fel på rummet, lite små rum bara, strömmen försvann på kvällarna ett antal gånger varje kväll. AC fick man betala själv, inga större pengar Det uppvägdes av den lugna omgivningen med tre restauranger och en fin strand med klart vatten nedanför, lite sten i kanten på stranden sedan bara sand. Personalen var verkligen trevlig både på hotellet och restaurangen, vi åt frukost på restaurangen nedanför hotellet varje dag, enkelt men gott, Restaurangen hade fin mat också Kan verkligen rekommendera resmålet för den som uppskattar lugn o ro

 
2019-08-06

Inlägg av Kristina K Mölndal, Västra Götaland, Sweden

Zakynthos

Fantastiskt läge, rent och trevligt. 3 restauranger i närheten och två supermarket 5 minuters promenad uppför en relativt brant backe. Nivåskillnader så inte så bra för rörelsehindrade annars helt underbart !!!

 
2019-07-24

Inlägg av Hassanna Getinge, Sverige

Perfekt för oss!

Läget är perfekt om man som vi söker lugn och ro och vill undvika stoj och stim. Vill man däremot ha hålligång så ska man bo någon annanstans! Vi hade en 2-rumslägenhet med havsutsikt och en stor balkong. Båda sovrummen hade AC mot avgift och fungerade bra. Köksutrustningen var tillräcklig då vi endast åt frukost i lägenheten. Sängarna var sköna och lagom hårda. Det enda som inte fungerade så bra var duschen som var svår att ställa in lagom värme på. Fin och lagom stor pool med gratis solstolar. En trappa ner från poolen så var man på stranden där man också hade gratis solstolar. Stranden är inte så stor och ibland blåser det ganska stora vågor. Det finns 3 restauranger alldeles nära hotellet och alla serverar bra mat. Ta en taxi till Tsilivi som kostar 8 euro om du vill ha fler restauranger att välja på. Vi valde Halfway House som var förstklassig! Man kan också ta buss eller taxi till Zakynthos stad (15 euro), det tar ca 15-20 minuter dit med taxi. Personalen på hotellet är trevlig och hjälpsam. Jag skulle kunna tänka mig att åka tillbaka till Zakynthos och då skulle jag välja Loukas igen! Rekommenderar det verkligen!

 
2019-05-30

Inlägg av emmastrom90

Fantastiskt lägenhetshotell!

Vi kom nyss hem från en vecka på detta hotell, som var helt fantastiskt, precis på en fin lugn strand med bra badmöjlighet, även för våran 3åring som älskade att leka i sanden och klättra på klipporna. Vi hyrde bil för att enkelt kunna ta oss in till centrum och olika sevärdheter. Rummen var super fräscha, städades noga varje dag, rent och snyggt överallt. personalen trevlig och hjälpsam, vi fick checka ut senare på avresedagen för att vårat plan gick sent på kvällen och lillen behövde sova middag, det löste dem bra! Ägarinnan vart så förtjust i våran son, det var inte så ofta det bodde små barn på hotellet så hon tycket det var jättekul, han fick en fin present på avresedagen också som var mycket uppskattat. Vi har inget att klaga på! men det kan vara att rekommendera att ha bil eller annat fordon för att ta sig runt, det var en bit in till huvudgatan, även om det fanns några butiker i närheten. Storslagen utsikt och morgonsol på uteplatsen när man satt och njöt av sin frukost, så mysigt och trevligt ställe!

 
2019-08-05

Inlägg av Marielovestotravel82 Oslo

What an amazing hotel!

This hotel is by far the most welcoming one we have ever visited. The people working here are all genuinly friendly and are doing their very best to make you have a wonderful stay. And, we sure did! The room we had was nice and spacious with a balcony facing the sea. Cleaning of the room happened everyday (very nice), and our breakfast was served at the local restaurant situated 10 metres from both our apartment and the sea. The hotel also has a nice pool. If you prefer the lovely sandy beach, you get sunbeds for free if you stay at Loukas. Snacks and drinks are being served upon your request. Nothing but an amazing holiday where we felt very taken care of by the staff, and we really wish to come back next year!