1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Loukas On The Waves

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Fantastisk sevice både på hotellet och stranden. Läget var toppen.
-
Att delge info om att när beställer frukost sker servering på restaurangen intill. Lite bättre bilder på tillhörande strand. Fantastiskt litet ställe men bilderna gör det inte riktig rättvisa.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


10 av 10

Linda ,
Göteborg

+
Trivsamt. Personalen var väldigt mysiga och måna om sina gäster. Nära havet och lungt läge .
-
Micro/ugn saknades. Liten tv.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


10 av 10

Klas,
Göteborg / Askim

+
Mycket bra städning, trevlig personal och allt var till full poäng.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-11


10 av 10

Eva,
Ronneby

+
Läget och att det är litet
-
Sängar och kuddar

Bekräftad gäst: 2019-06-11


10 av 10

Marianne,
Frösön

+
-
Hotellägaren genuina intresse att känna oss hemma och nöjda . Förstklassig service hela tiden

Bekräftad gäst: 2019-06-05


10 av 10

Marie,
Västerljung

+
Fantastisk utsikt, mycket vänlig o hjälpsam personal. Lugnt läge.
-
Saknade en liten kastrull o lite bättre stolar på balkongen. Bra om utrymme lämnas för skafferivaror. Finns plats om man stuvar om lite.

Bekräftad gäst: 2019-05-29


10 av 10

Katrina,
Jönköping

+
Fantastisk lägenhet med underbara sängar. Vi bodde i nya delen. Trevlig atmosfär. Läget perfekt.
-
Det enda vi saknade, men det mycket, var en liten gryta.

Bekräftad gäst: 2019-05-28


10 av 10

,

+
Väldigt serviceinriktad och mycket trevlig personal,vackert läge
-

Bekräftad gäst: 2019-05-22


10 av 10

Maria ,
Gnosjö

+
Läget precis vid havet. Stillsamt då det inte är så stort. Trevligt bemötande från all personal.
-
Bäddsoffan var i sämsta laget för två barn. Dom rullade in i varandra.

Bekräftad gäst: 2019-05-21


5 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

12 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-05-30

Inlägg av emmastrom90

Fantastiskt lägenhetshotell!

Vi kom nyss hem från en vecka på detta hotell, som var helt fantastiskt, precis på en fin lugn strand med bra badmöjlighet, även för våran 3åring som älskade att leka i sanden och klättra på klipporna. Vi hyrde bil för att enkelt kunna ta oss in till centrum och olika sevärdheter. Rummen var super fräscha, städades noga varje dag, rent och snyggt överallt. personalen trevlig och hjälpsam, vi fick checka ut senare på avresedagen för att vårat plan gick sent på kvällen och lillen behövde sova middag, det löste dem bra! Ägarinnan vart så förtjust i våran son, det var inte så ofta det bodde små barn på hotellet så hon tycket det var jättekul, han fick en fin present på avresedagen också som var mycket uppskattat. Vi har inget att klaga på! men det kan vara att rekommendera att ha bil eller annat fordon för att ta sig runt, det var en bit in till huvudgatan, även om det fanns några butiker i närheten. Storslagen utsikt och morgonsol på uteplatsen när man satt och njöt av sin frukost, så mysigt och trevligt ställe!

 
2019-01-07

Inlägg av amaengs

Lovely place, would highly recommend!

We stayed at Loukas for one week and just loved it! The apartment was very clean and equipped with everything you need for a vacation. We stayed in one of the apartments closest to the sea and the view was awesome. We also liked the location, since it was not that "touristy" as Tsvilisi. It had great surroundings with a few restaurants and two small supermarkets. The beach (rocky) was very close and you could use sunbeds for free. The staff was very friendly and helpful. If you want to see more of the island, I recommend renting a car (which you could do nearby) or taking the bus (bus stop is also very close to the Loukas). The only thing to be aware of is that the AC is charged 5€ per day if you use it. We really enjoyed our stay and will definitely be back one day!

 
2018-09-10

Inlägg av Mihai V

Very good quality for value

Seeing that there were no more reviews since 2017 I wasn't sure what to expect. What I got was extreme quality and service. In the week I've been there were only 2 things that weren't good, and it wasn't something that could've been fixed. The planes flying near, and the quality of the sea water when it was windy. Now being a small island I can guess the planes would affect any part of it. The pool was also available when I was too picky with the water in the sea. Overall great experience and I will come again.

 
2017-09-17

Inlägg av Helen B London, Storbritannien

Great holiday apartments

Just returned from a lovely fortnight at these apartments. Wonderful location, amazing views and such lovely staff. I was in a family room which was very spacious indeed. It was a great holiday and I would heartily recommend this as a holiday venue.

 
2017-09-17

Inlägg av DavidS30 Sidcup, Storbritannien

Ideal for a relaxing break.

The rooms were spacious and kept clean, also the bathroom was very modern, The staff were very friendly and helpful . The Breakfast was served from a menu, and meant you could have a choice of cooked or not, The restaurant had a good menu, and the bar was well stocked.