1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Loukas On The Waves

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

,

+
Fräscht, väl underhållet, städas noga varje dag. Personalen är trevlig och välinformerad och serviceminded.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

,

+
närheten till havet samt väldigt lungt område
-

Bekräftad gäst: 2018-09-25


10 av 10

Victoria,
Åtvidaberg

+
Rent, fint. Nära pool och strand. Litet och familjärt. Vi hade inbyggt myggnät i balkongdörr. Trevlig personal.
-
Om man behövde laga mat behövs en kokplatta till. Fanns bara en. Står i beskrivningen att det är fler.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


10 av 10

Emma,
Stockholm

+
Läget! Vi valde en lägenhet med markterass och havsutsikt och vi fick verkligen vad vi blev lovade. Lägenheten i sig var fräsch och med alla faciliteter man kunde tänka sig. De som ägde hotellet var SÅ vänliga. Jag lyckades bli förkyld under resan och ägaren kunde tänka sig att ta mig med till ett apotek samma dag, hon erbjöd sig själv. Väldigt familjärt och de gör allt för att du ska få en god vistelse.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-19


10 av 10

,

+
Fantastiskt läge vid havet! Utsikten, lugnt, mysigt, familjärt, fräscht, grönområden, personalen på hotellet. 10/10.
-
Tv-kanalerna, några fler internationella och någon barnkanal. Nu endast grekiska kanaler. Hotellfrukost möjligheter.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


9 av 10

,

+
Personalen var suverän !!! Bytte till mjukare madrasser i vårt och andra gästers rum efter påpekande om att sängarna var väldigt hårda. Läget är så strandnära man kan komma. Rejäla balkonger. Väldigt lugn omgivning. Det enda negativa är att det är backigt när man skall till och från transferbussen.
-
Tala om var man skall bli upphämtad vid avresa,!!! Fick dubbla budskap vid förfrågan av Apollo. De sa att man skulle bli upphämtade på samma ställe som vi blev avsläppta på???. så var det inte... hade vi följt denna uppmaning så hade vi missat bussen. Tack vare hotellets personal så blev det rätt.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Ronny,
Klövedal

+
Världens bästa personal. Städningen var första klass Servicen var kanonbra
-
Hittar inga

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

T,
Stockholm

+
Litet familjedrivet hotell med stor trädgård och nära havet.
-
Allt är bra som det är.

Bekräftad gäst: 2018-09-12


10 av 10

Mats,
Kvibille

+
Personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

11 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-01-07

Inlägg av amaengs

Lovely place, would highly recommend!

We stayed at Loukas for one week and just loved it! The apartment was very clean and equipped with everything you need for a vacation. We stayed in one of the apartments closest to the sea and the view was awesome. We also liked the location, since it was not that "touristy" as Tsvilisi. It had great surroundings with a few restaurants and two small supermarkets. The beach (rocky) was very close and you could use sunbeds for free. The staff was very friendly and helpful. If you want to see more of the island, I recommend renting a car (which you could do nearby) or taking the bus (bus stop is also very close to the Loukas). The only thing to be aware of is that the AC is charged 5€ per day if you use it. We really enjoyed our stay and will definitely be back one day!

 
2018-09-10

Inlägg av Mihai V

Very good quality for value

Seeing that there were no more reviews since 2017 I wasn't sure what to expect. What I got was extreme quality and service. In the week I've been there were only 2 things that weren't good, and it wasn't something that could've been fixed. The planes flying near, and the quality of the sea water when it was windy. Now being a small island I can guess the planes would affect any part of it. The pool was also available when I was too picky with the water in the sea. Overall great experience and I will come again.

 
2017-09-17

Inlägg av Helen B London, Storbritannien

Great holiday apartments

Just returned from a lovely fortnight at these apartments. Wonderful location, amazing views and such lovely staff. I was in a family room which was very spacious indeed. It was a great holiday and I would heartily recommend this as a holiday venue.

 
2017-09-17

Inlägg av DavidS30 Sidcup, Storbritannien

Ideal for a relaxing break.

The rooms were spacious and kept clean, also the bathroom was very modern, The staff were very friendly and helpful . The Breakfast was served from a menu, and meant you could have a choice of cooked or not, The restaurant had a good menu, and the bar was well stocked.

 
2017-08-13

Inlägg av Nikos M Aten, Grekland

Great rooms by the sea!!

Friendly staff, new renovated appartments, awesome view, great service...no complaints at all! I would highly recommend loukas apartments to anyone, family, couples or just friends that want to have a good time.