1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Loukas On The Waves

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 141 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Malin,
Stockholm

+
Bra poolområde nära strand och restaurang.
-
Bättre Wi-fi

Bekräftad gäst: 2019-08-21


9 av 10

Laila,
Nordmaling

+
Helhetsintrycket som var över förväntan
-
Internet måste bli bättre

Bekräftad gäst: 2019-08-14


9 av 10

,
Göteborg

+
Lugnt och personligt. Väldigt rent och välskött.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-13


10 av 10

Emma,
Göteborg

+
Läget vid stranden med den fantastiska utsikten! Även om det var ett enkelt hotell var det så välskött. Litet och familjärt. Grön och fin trädgård runt poolen. Och så närheten till restaurangen och stranden!
-
Vi saknade krokar på väggarna för att hänga kläder på ovanför skohyllan och i sovrummet. Fler smålampor som alternativ till takbelysningen.

Bekräftad gäst: 2019-08-13


9 av 10

Karin,
Stockholm

+
Trevlig personal och mycket hjälpsamma
-
AC på rummet borde ingå i grundpriset Frukosten var torftig och man blev inte mätt.

Bekräftad gäst: 2019-08-07


8 av 10

Ida,
Stockholm

+
Bra service, mysig omgivning
-

Bekräftad gäst: 2019-08-07


10 av 10

Marie o Ingegerd ,
Göteborg

+
Så otroligt trevligt och hjälpsamt värdpar
-

Bekräftad gäst: 2019-08-06


10 av 10

Anna,
Göteborg

+
Personalen, nära till ALLT!
-
ACn ingår inte i priset

Bekräftad gäst: 2019-07-30


7 av 10

Johan,
Västervik

+
Nära havet.
-
Duschen varierade i varmt och kallt när man duschar. Kom in mygg trots det var stängt. Stora springor vid dörrarna. Ac ingick inte i priset fick betala extra det var dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-24


10 av 10

Susanna ,
Stugun

+
Läget, lugnet, poolen, stranden, restaurangen!
-
Allt är perfekt!

Bekräftad gäst: 2019-07-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-06

Inlägg av Kristina K Mölndal, Västra Götaland, Sweden

Zakynthos

Fantastiskt läge, rent och trevligt. 3 restauranger i närheten och två supermarket 5 minuters promenad uppför en relativt brant backe. Nivåskillnader så inte så bra för rörelsehindrade annars helt underbart !!!

 
2019-07-24

Inlägg av Hassanna Getinge, Sverige

Perfekt för oss!

Läget är perfekt om man som vi söker lugn och ro och vill undvika stoj och stim. Vill man däremot ha hålligång så ska man bo någon annanstans! Vi hade en 2-rumslägenhet med havsutsikt och en stor balkong. Båda sovrummen hade AC mot avgift och fungerade bra. Köksutrustningen var tillräcklig då vi endast åt frukost i lägenheten. Sängarna var sköna och lagom hårda. Det enda som inte fungerade så bra var duschen som var svår att ställa in lagom värme på. Fin och lagom stor pool med gratis solstolar. En trappa ner från poolen så var man på stranden där man också hade gratis solstolar. Stranden är inte så stor och ibland blåser det ganska stora vågor. Det finns 3 restauranger alldeles nära hotellet och alla serverar bra mat. Ta en taxi till Tsilivi som kostar 8 euro om du vill ha fler restauranger att välja på. Vi valde Halfway House som var förstklassig! Man kan också ta buss eller taxi till Zakynthos stad (15 euro), det tar ca 15-20 minuter dit med taxi. Personalen på hotellet är trevlig och hjälpsam. Jag skulle kunna tänka mig att åka tillbaka till Zakynthos och då skulle jag välja Loukas igen! Rekommenderar det verkligen!

 
2019-05-30

Inlägg av emmastrom90

Fantastiskt lägenhetshotell!

Vi kom nyss hem från en vecka på detta hotell, som var helt fantastiskt, precis på en fin lugn strand med bra badmöjlighet, även för våran 3åring som älskade att leka i sanden och klättra på klipporna. Vi hyrde bil för att enkelt kunna ta oss in till centrum och olika sevärdheter. Rummen var super fräscha, städades noga varje dag, rent och snyggt överallt. personalen trevlig och hjälpsam, vi fick checka ut senare på avresedagen för att vårat plan gick sent på kvällen och lillen behövde sova middag, det löste dem bra! Ägarinnan vart så förtjust i våran son, det var inte så ofta det bodde små barn på hotellet så hon tycket det var jättekul, han fick en fin present på avresedagen också som var mycket uppskattat. Vi har inget att klaga på! men det kan vara att rekommendera att ha bil eller annat fordon för att ta sig runt, det var en bit in till huvudgatan, även om det fanns några butiker i närheten. Storslagen utsikt och morgonsol på uteplatsen när man satt och njöt av sin frukost, så mysigt och trevligt ställe!

 
2019-08-05

Inlägg av Marielovestotravel82 Oslo

What an amazing hotel!

This hotel is by far the most welcoming one we have ever visited. The people working here are all genuinly friendly and are doing their very best to make you have a wonderful stay. And, we sure did! The room we had was nice and spacious with a balcony facing the sea. Cleaning of the room happened everyday (very nice), and our breakfast was served at the local restaurant situated 10 metres from both our apartment and the sea. The hotel also has a nice pool. If you prefer the lovely sandy beach, you get sunbeds for free if you stay at Loukas. Snacks and drinks are being served upon your request. Nothing but an amazing holiday where we felt very taken care of by the staff, and we really wish to come back next year!

 
2019-07-20

Inlägg av ronjar198 Porvoo, Finland

Nice and small hotel

A pearl near the ocean 🌊 This hotel is a hidden gem among the busy island of zhakyntos. The hotel is just far enough from tsivili for it to be peaceful but in 20 min you can walk to a busy tsivili and dine in the main street. The hotel has its own beach and the sun beds are free of charge. 4g works fine and WiFi as well as you would expect during busy high season.