1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Cavo Orient

 • Lugna omgivningar
 • Poolområde med utsikt mot havet
 • Boka dubbelrum med delad pool

Cavo Orient är ett nybyggt hotell som ligger i lugna omgivningar bland olivträd och cypresser i byn Tragaki på Zakynthos. Här är enkelt att hitta ett äkta semesterlugn. Hotellet är placerat precis vid kusten och från det inbjudande poolområdet har du en vidsträckt havsutsikt. Som alltid på våra Mondo Selected-hotell erbjuds morgonyoga flera gånger i veckan och Club Polly & Mino för de yngsta.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer/2-4 personer. Dubbelrum, Beachside för 2-4 personer. Dubbelrum med delad pool för 2 personer/2-3 personer/2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lugn oas med fantastisk utsikt
På hotell Cavo Orient väntar en vilsam semester. Poolområdet har gratis solstolar och parasoller och här har du en hänförande utsikt och en svalkande bris från havet. Här finns också en barnpool med solskydd för de yngre gästerna. Nedanför hotellet finns en solplatå med ett mindre antal solstolar och parasoller och en smal strand med klippor och stenar.

Apollos kaffe- och juicebar Mondo Coffee ligger granne med poolen. Här har vi samlat hälsojuicer, lokala delikatesser och vin av hög kvalitet. Dessutom har kaffespecialisten Johan & Nyström utbildat cafépersonalen konsten att göra riktigt gott baristakaffe.

Restauranger
Hotellets bufférestaurang ligger på andra våningen och har panoramafönster med utsikt mot havet. Här serveras en väl utvald frukost- och lunchbuffé varje dag. På kvällen dukas en intim middagsbuffé upp med varierat utbud. Vissa kvällar serveras traditionella grekiska rätter. Varje kväll avslutas med ett läckert dessertbord med kakor och bakverk från hotellets bageri.På hotellet finns även en snackbar som serverar enklare rätter och snacks.

Vill du uppleva området utanför så finns två välkänt bra restauranger i närheten av hotellet. Den ena serverar i huvudsak fisk och skaldjur, medan den andra är av traditionell grekisk karaktär. Fråga gärna receptionen eller vår personal på plats om fler tips.

Sport och träning
På våra Apollo Mondo Selected ska det vara enkelt att leva hälsosamt. Cavo Orient har ett litet gym med bra utrustning för dig som gillar att träna på egen hand, och fem dagar i veckan erbjuder vi gratis morgonyoga med skandinavisktalande instruktörer. Ibland håller vi gruppträningspass och du kan alltid hitta utmärkta cykelbanor och löparrundor i området. Gåstavar, cykel- och löpvagnar finns att låna mot deposition i receptionen, och hotellet hjälper dig gärna om du önskar hyra en cykel. Tider och aktuellt veckoprogram hittar du på hotellrummet.

Club Polly & Mino och simskola

På Cavo Orient erbjuds ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. I barnklubben står roliga aktiviteter i centrum, med möjlighet att lära sig massa nytt som att hälsa på grekiska eller laga en lokal rätt. Läs mer om Club Polly & Mino och Swim School by Apollo. På hotellet finns också en liten lekplats.

Boka vårt barnpaket
Du som reser med små barn kan förboka sulky, barnstol och barnsäng. Boka hela barnpaketet eller enskilda delar i samband med att du beställer resan, eller lägg till det genom att logga in på Min bokning.

Övrig information

Hotellet har nivåskillnader och trappor på området. Hotellet ligger vid kusten och stranden nedanför består främst av klippor. Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Parkering finns. Närmaste supermarket ligger ca 500 meter från hotellet. Lokal trafik. Busshållplatsen, med buss som kör in till Zakynthos stad och Tsilivi två gånger om dagen, är placerad ca 50 meter från hotellet.

Här kan du läsa allt om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Helpension inklusive dryck.

Dryck som ingår är vatten, läsk, öl och vin samt kaffe och te till lunch och middag. Måltiderna intas i bufférestaurangen.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Hög kundnöjdhet
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime 
 • Gratis gym och wifi

Direkttransfer till och från hotellet!

Som gäst på Cavo Orient kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Cavo Orient och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Cykel- och löpträna

Vill du träna på Cavo Orient kan du ladda ner cykel- och löpkartor ner:

Olive Grove
Into the Clouds
The 4 Saints of Agia
Ocean and Mountains
Black Cave Mountains