Navagio strand

Zakynthos – restips

Sol, värme och härliga sandstränder, vad mer kan man väl önska? Om ditt svar är spännande utflykter och roliga aktiviteter så rekommenderar vi varmt Zakynthos – ett utmärkt resmål för såväl familjer som festprissar.

Boka din resa till Zakynthos

Kerigrotta

Utflykter och aktiviteter

Är energidepåerna fulla? Då så! På Zakynthos väntar gott om exkursioner och roliga aktiviteter. Till exempel kan du hyra en båt och utforska närliggande öar på egen hand eller utmana semestersällskapet på tennis.

Läs mer
Mmm... massage!

Unna dig en riktigt avkopplande semester

Se till att semestern ger dig den paus du behöver: besök någon av Zakynthos spaanläggningar, köp en fin present till dig själv, gå på utomhusbio eller varför inte låna en bok.

Läs mer
Argassi

Utforska Zakynthos

2000-talets upptäcktsresande, se hit! Vrak, bergsvandringar och oslagbara solnedgångar – Zakynthos har mycket att bjuda på för den som gillar natur och att på egen hand ströva omkring.

Läs mer här
S:t Dionysoskyrkan på Zakynthos

Historia och kultur

I behov av lite andakt? Erfar Zakynthos rötter och spana in dess kulturella arv: vackra småkyrkor, oftast undanstuvade i grönskande miljöer med bildsköna vyer.

Läs våra tips
Restaurang på Cameo Island utanför Zakynthos

Restauranger och barer på Zakynthos

Ute efter en smakrik restaurangupplevelse, en härlig drink eller en fartfylld utekväll? Här kan du ta del av våra tips på Zakynthos kulinariska utbud och läsa mer om dess nattliv.

Läs våra tips
Smuggler's Wreck på Navagio Strand

Öns härligaste havsdopp

Söker du avkoppling, fart eller äventyr? Sök då inte bortom Zakynthos vackra stränder – bland sandkornen under solen finner du det du önskar.

Läs om våra favoritstränder