Kundomdömen om Zante Park Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 10 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

,
Skellefteå

+
-
Maten var tråkig, kändes som det var ungefär samma mat till lunch och middag varje dag. Mer variationer till alla måltider skulle behöva förbättras.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

Kristin,
Skellefteå

+
Personalen, städningen, maten.
-
Skippa den höga , enerverande musiken vid poolområdet, skönare sängar. I mitt tycke är det här hotellet snarare ett 3-stjärnigt hotell. Hotellpersonalen och maten får dock 5 stjärnor

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

Jonatan,
Göteborg

+
Spat, poolområdet
-
Utrustningen i gymmet

Bekräftad gäst: 2019-06-11


7 av 10

Lars,
Kungsbacka

+
servicen
-
stenhårda sängar borde bytas

Bekräftad gäst: 2019-06-04


9 av 10

Kenneth,
FALKENBERG

+
Poolområdet Grillaftonen med dansuppvisning
-
Fler grekiska rätter

Bekräftad gäst: 2019-05-21


1 av 10

Natalie ,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-31


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-19


10 av 10

Hans ,
Uppsala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-22


9 av 10

Linda,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-22


10 av 10

Peter,
Halmstad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

499 omdömen
Utmärkt
 
157
Väldigt bra
 
156
Bra
 
108
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2018-09-14

Inlägg av Thomas B

VD

Hotell med bra standard, men omdömet dras ned av otrevlig personal vid incheckningsdisken och personal som aldrig tittar upp och hälsar. Vårt superior-rum hade extremt hårda sängar, knappt fungerande dusch och där kylen i minibaren håller en vaken på natten.

 
2018-06-19

Inlägg av 967oskarf Stenungsund, Sverige

Semester

Vi hittade en sista minuten resa till detta hotellet. 5000/person allinclusive inkl flyg och de kändes som ett ok pris. Så här i efterhand nästan lite dyrt hade aldrig betalat fullpris för att bo där. Personalen verkade hata sitt jobb dom flesta var sura och inte särskilt serviceminded. Snackbaren vid poolen var ett skämt, mackorna som serverades var under all kritik. Ölen i baren var avslagen och inte särskilt god och de var den enda som bjöds på, drinkarna var heller inget att ha bara blandat ihop lite fulsprit utan några riktiga ingredienser. Övrig mat som serverades höll ganska låg kvalitet, ätbart men inte mer än så, vi åt där bara hälften av alla mål och resten på andra restauranger. Vi var utan poolhanddukar i två dagar då dom tycktes glömma ge oss nya, till slut fick vi själva gå och be om nya. Tvål tycktes också glömmas att fyllas på. Gymmet var ok hade dock trasig utrustning som antagligen hade varit så en lång tid så inget underhåll där dessutom konstiga öppettider så de gick inte att träna när man ville. Hotellet lämpar sig möjligen för barnfamiljer som söker enkelhet och inte är ute efter de lilla extra för då är de helt fel ställe

 
2017-08-07

Inlägg av jowinge

Förskräckligt område

Ön är väldigt vacker i sig men området Laganas saknar charm. Laganas är fyllt av neonbarer och fulla ungdomsgäng. Dessa gäng fick supa och härja fritt i poolen tillsammans med stackars föräldrar med småbarn. Hotellet har en byggnad på andra sidan vägen som alla under 30 år får bo i. Jag och min flickvän blev väckta halv sex på morgonen av att grannarna kom hem från sin krogrunda och skrek (undvik den byggnaden). Hotellet i sig är däremot fräscht och maten är bra.

 
2017-05-19

Inlägg av ulrale Göteborg, Sverige

Mer än nöjda

Vi var lite oroliga när vi bokat och såg att hotellet fått en del dåliga omdömen. Som tur var håller vi inte med. Hotellet var väldigt fräscht, likaså rummen och det pågick hela tiden uppfräschning, som byten av parasoller etc. Personalen otroligt trevliga och personliga i sin service. Maten god och All Inclusive gav verkligen valuta för pengarna. Laganas är tydligen en riktig partydel av ön, men vi var där tidigt på säsongen och hotellet ligger inte på största partygatan, så vi hade det lugnt och skönt. Vi hade en del dagar med blåst och regn, men det fanns saker att göra ändå.

 
2016-06-11

Inlägg av LenaL513 Gävle, Sverige

Bra men kan bli bättre

Vi fick ett vänligt mottagande men tyvärr inte den rumstyp vi bokat och betalt för. Det visade sig omöjligt att få byta direkt, man måste invänta en chef som skulle anlända dagen därpå. Ingen bra början att inte kunna packa upp och installera sig. Dessutom ganska stark lukt av gammal rök. Person med rätt att fatta beslut borde finnas tillgänglig. Byte av rum blev inte klart förrän fram emot lunch dagen därpå.Vi blev mycket nöjda med den nya sviten som innehöll den sittgrupp vi önskat och bokat. Maten var enkel men god. Tyvärr inte tillräckligt varm, där måste en förbättring ske. Vi var nöjda med vår vistelse men det kunde ha varit bättre.