Kundomdömen om Timos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 111 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

,

+
Det var lugnt. Nära till stranden och centrum
-
Mjukare sängar. Våran lilla spisplatta var trasig, duschdraperi så det inte blev stora pölar på golvet

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

Eva,
Skellefteå

+
Trevlig personal Nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


10 av 10

,

+
personalen är otroligt trevlig och vill verkligen hjälpa varenda gäst! ligger centralt till vattnet men ändå lugnt och inte mkt trafik eller hög musik. rent och fräscht.
-
större meny eftersom man inte får ta med mat utifrån och äta vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-09-18


9 av 10

Hans,
Skellefteå

+
Lugnt, inget stoj och skrän på natten Bekvämt med eget pentry
-
Lite mer utrustning i pentryt, brödkniv, sax, glas o d Småfåtöljer eller liknande för umgänge med rumsgrannar,

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

Inger,
Skellefteå

+
Väldigt trevlig perdonal, hemkänsla !! Nära stranden !! Åker gärna dit igen
-
Köket ej fullt utrustat !!

Bekräftad gäst: 2019-09-17


3 av 10

Nina,
Hökerum

+
Personalen
-
Behöver en rejäl upprustning. Något så simpelt som kaffebryggare kan tyckas vara en självklarhet i en lägenhet.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

Mats,
Söderhamn

+
Familjärt, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-04


1 av 10

Omid,
Göteborg

+
-
Sluta och jobba med dom!

Bekräftad gäst: 2019-08-20


8 av 10

Peter,
Jönköping

+
Bra läge, trevlig personal och kanonbra att man sålde vatten och bröd på hotellet.
-
Luftkonditioneringen var seg, det tog ett par timmar att få ner temperaturen i rummet. Det kunde varit lite mer utrustning i köket. Det fanns t ex ingen brödkniv och den enda kastrullen var en 5-liters.

Bekräftad gäst: 2019-07-09


10 av 10

Adrian,

+
Hotellet är bättre än vad man tror, rummen är inte dom fräschaste men dom duger! Nära till stranden och nära till huvudgatan vilket va riktigt bra.
-
Fräscha upp rummen lite

Bekräftad gäst: 2019-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

25 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
9
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-16

Inlägg av martinaryl Linköping, Sverige

Hotellet med det bästa läget!

Hotellet ligger ett stenkast både från stranden och den populära bargatan i Laganas. Trots detta är gatan väldigt lugn och hotellet likaså. Finns gott om supermarkets nära. När vi var här i augusti var det gott om solstolar vid den trevliga poolen. Poolen är ganska stor i förhållande till hotellets storlek. Det är sol vid poolen under hela dagen. Vid receptionen finns en bar där man kan köpa kalla drycker med/utan alkohol, bröd, glass och enklare maträtter. Vi köpte mest glass där. Fanns även vatten att köpa för billigt pris, så man slapp bära hem det från affärerna. Vår lägenhet hade ett väldigt fräscht badrum, där det tyvärr inte fanns något duschdraperi så det blev väldigt blött när man duschade. Köket var väldigt enkelt, så räkna inte med någon direkt matlagning. Fanns bara en kokplatta. Endast AC i sovrummet, som inte var den mest effektiva. ACn kostar 35 euro/vecka. Sängarna var tyvärr stenhårda och man sov direkt på resårmadrassen. Det förvånar mig alltid att det inte finns bäddmadrass i sängarna. Med tanke på den låga stjärnstatus hotellet har så var hotellet över förväntan, och jag kan verkligen rekommendera det med tanke på läget. Inget hotell för den som ställer höga krav på komforten.

 
2019-05-09

Inlägg av nelott Stockholm, Sverige

Ett helt ok hotell!

Läget är perfekt med bara ett par minuters gångavstånd till både hav och huvudgata, och trots detta ligger hotellet på en lugn och mysig gata som inte störs av ljuden från närliggande gator och hotell. Något man bör vara medveten om innan man reser hit är att det är mycket fest och fylla i hela Laganas, och just därför skulle jag inte rekommendera familjer med små barn att bo varken här eller på något annat hotell i närheten av huvudgatan. Det bor även mycket ungdomar på just detta hotell som kommer hem sent om nätterna/tidigt på morgnarna. Receptionspersonalen var den enda personalen vi stötte på under tiden vi bodde här, och de var alltid otrevliga mot oss. Speciellt mannen, han var alltid misstänksam när vi kom hem om nätterna och brukade förfölja oss för att se till så att vi gick in på våra rum. Detta beteende var helt obefogat och helt oacceptabelt enligt oss. Har heller aldrig varit med om hårdare sängar, de gick knappt att sova på. Jag sov hellre på min uppblåsbara badmadrass.

 
2019-02-06

Inlägg av Quest260838

Bästa hotellet på Zakynthos

Ett familjeägt hotell med nära till stranden och centrum. Ägarna och personalen är mycket vänliga och serviceinriktade. De hjälper till och fixar det mesta. Har bott på hotellet flertalet gånger sedan 2006 och kommer återvända dit då det är det bästa hotellet på Zakynthos.

 
2017-09-28

Inlägg av berka66 Skiathos, Grekland

Mor o dotter semester

Trevligt litet hotell med fina rum. Trevlig personal o rent o fint. Mycket bra läge både till stranden o huvudgata. Det som saknas är lite underhållning på kvällen o en bar i poolområdet . Färskt bröd varje morgon på hotellet

 
2017-07-09

Inlägg av gbot7 Milton Keynes, Storbritannien

Perfekt vistelse

Jag och 9 av mina vänner bodde på detta hotell och vi kände oss som en del av familjen. Mrs Timos var som vår mamma och såg efter oss under hela vistelse. Tack för en härlig vistelse, vi ses snart , / Mvh Mr Ananas