1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Louis Zante Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Bengt,
Södertälje

+
Läge, service.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-03


8 av 10

Tommy,
Björklinge

+
Trevligt bemötande av personal. Buffé samt läget, strandnära.
-
Hotellet är gammalt och renoveringen är 10 år gammal. kranar och vvs i vårt dubbelrum (818) var förmodligen original från -70-talet. Toalettstolen släppte från golvfästet och min fru var nära att göra sig väldigt illa.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


8 av 10

,

+
Närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-11


7 av 10

Erika,
Hjo

+
Läget
-
Mer varierad mat. Renovera rummen

Bekräftad gäst: 2018-08-07


8 av 10

Gunilla,
Hjo

+
Nära till stranden.Sköna sängar!
-
Rummet var ganska slitet och såg mycket finare ut på bilden!

Bekräftad gäst: 2018-08-07


10 av 10

,

+
Vi har bott på detta hotell i 12 år i rad 2 veckor varje sommar .i år tog vi med barn och barnbarn.nu förstår dom vi varför vi återkommer.jättenöjda.vi känner personalen.sköldpaddor.jag sponsrar 120 Bor i varje år.vi älskar stället.MVH Hasse
-

Bekräftad gäst: 2018-08-01


8 av 10

Susanne,
Stockholm

+
Läget, stranden och maten.
-
KvällsShowerna var inte alls bra.

Bekräftad gäst: 2018-07-25


8 av 10

Bertil,
Kungälv

+
-
Sänglampor för läsning när det är mörkt och för att inte störa rumskamraten

Bekräftad gäst: 2018-07-03


5 av 10

Per,
Skara

+
-
Visa tydligare information på hemsidan, vi hade bokat annat resmål om vi visste vad som väntade

Bekräftad gäst: 2018-06-19


7 av 10

Linda,

+
Läget vid stranden.
-
Inget varmvatten i kranen på handfatet. Rummen är väldigt lyhörda.

Bekräftad gäst: 2018-05-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2023 omdömen
Utmärkt
 
1321
Väldigt bra
 
509
Bra
 
142
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2018-09-14

Inlägg av helenaclarsson Munka-Ljungby, Sverige

Bra hotell med lugnt och skönt läge

I var ett gäng som bodde här en vecka, vi var alla mycket nöjda med rum, personal, mat mm. Personalen var trevliga och hjälpsamma, frukosten var bra med ett brett utbud. Lunchbuffén var oxå bra. Kvällsbuffen hade olika teman varje kväll. Vi besökte mezzorestaurangen en kväll, mycket bra och kul att få testa mat man annars inte provat. Hotellområdet låg en bit från samhället men det var inga problem att gå dit via stranden. Vi hade en härlig vecka.

 
2017-11-22

Inlägg av Born83

Hotellet motsvarade inte våra förväntningar

Vi valde att åka hit för att fira min pappas 70-årsdag och hade bokat ett stort familjerum. När vi fick rummet kände vi på en gång att det inte var vad vi hade förväntat oss. Hamnade längst bort i ett hörn i hotellområdet, rummet var fullproppat med sängar utan övrig golvyta och väldigt omysigt, trädgården utanför såg det ut som ingen skött på evigheter. Vi klagade och fick byta dagen efter till ett rum med havsutsikt som var betydligt fräschare och finare. Beställde även frukt och champange till rummet men, fick då in en fruktkorg som inte var uppskuren. Frukten var till och med finare på buffén. Var inte vad vi önskat oss för att fira min pappa med, dyrt var det också. Hotellområdet i sig var fint och det var lätt att hitta solstolar. Poolområdet var jättefint och låg nära stranden. Lite synd att behöva betala extra för solstolar på stranden. Precis utanför hotellet kläcktes det havssköldpaddor och simmade ut i havet vilket var häftigt och se. Lunch och middag kunde varit bättre då den var väldigt smaklös och inge vidare kryddad. Var ett stort utbud men saknade den riktiga Grekiska maten. Frukosten var väldigt bra med ett stort utbud. Restaurangen på hotellet som man kunde byta en buffe kväll emot var så bra, rekommenderas varmt. Hyrde bil med bilbarnstol från hotellet vilket fungerade väldigt bra och vi kunde lätt åkta runt ön under 1 dag och upptäcka mer. Lekområdet för barn var äldre och var i behov av en upprustning, fick stickor av träbåten och växte även andra stickiga växter på området. I sin helhet var det en lyckad semester men hade lite högre förväntningar på hotellet än vad det erbjöd.

 
2017-10-11

Inlägg av annatW344OG Helsingborg, Sverige

Trevlig Hotel

Hotellet är mycket trevligt beläggen i grön område med närhet till otroligt fin strand , maten på hotellet är mycket god och varierat , alla kan sekret hitta något gott de vill ha , dessert bordet är gigantisk ! Allt serveras på en trevlig restaurang . Finns even möjlighet att äta i snacks bar , det är mer en restaurang där man velja många rätter . Personal är trevlig och tillmötesgående .

 
2017-08-11

Inlägg av Ackieda Göteborg, Sverige

Trevligt hotell

I det stora hela var detta ett trevligt hotell. Personalen var mycket trevliga.Läget är väldigt fint med närheten till stranden och sköldpaddorna. Det fanns gott om solstolar så vi behövde inte hyra nere på stranden någon gång. Vi hade all inclusive och det var generöst med snacks, frukt och mellanmål. Frukosten var bra. Det fanns en kock som stekte omelett utifrån gästernas önskemål. Lunchen var bra. Trevligt att sitta på strandrestaurangen. Bra dryckesvariation. Däremot var vi besvikna på middagarna. Åker ni till Grekland för att äta grekisk mat så är detta inte restaurangen för er. All mat låg i sås och hade ingen kryddning. Hotellet hade temakvällar såsom Mellanöstern, italiensk, mexikansk, grekisk afton. Sammanfattningsvis ett bra hotell men gå och ät på någon av strandrestaurangerna för att få äta grekiskt.

 
2017-07-30

Inlägg av Frida K

Mycket bra!

Fint och fräscht hotell med det bästa och det mest lugna strandläget i laganas. Vi bodde i huvudbyggnaden med en jättefin balkong med havsutsikt. Rummet var ok, lite "kalt" och lite tråkigt inrett. Men fin städning och fräscht rum i övrigt. Hade personligt föredragit ett annat alternativ än bara ett lakan att sova med för oss som gärna kryper ner med ett riktigt täcke. Personalen är helt fantastisk med grym service. Maten toppenbra! "Uteköket" rekommenderas att prova vid varje måltid. Perfekt både för familjer, vänner och som ett par!