Kundomdömen om Louis Zante Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
All underbar personal som var väldigt måna om gästerna.
-
Större och "roligare" pool.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


8 av 10

+
Den goda maten.
-
Lite lampor vid stranden. Lite mer underhållning på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2019-09-10


8 av 10

+
Personalen (förutom receptionen) som var trevliga,
-
Lär receptionisterna trevligt bemötande och tålamod.

Bekräftad gäst: 2019-07-30


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2287 omdömen
Utmärkt
 
1489
Väldigt bra
 
573
Bra
 
163
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2018-09-14

Inlägg av helenaclarsson Munka-Ljungby, Sverige

Bra hotell med lugnt och skönt läge

I var ett gäng som bodde här en vecka, vi var alla mycket nöjda med rum, personal, mat mm. Personalen var trevliga och hjälpsamma, frukosten var bra med ett brett utbud. Lunchbuffén var oxå bra. Kvällsbuffen hade olika teman varje kväll. Vi besökte mezzorestaurangen en kväll, mycket bra och kul att få testa mat man annars inte provat. Hotellområdet låg en bit från samhället men det var inga problem att gå dit via stranden. Vi hade en härlig vecka.

 
2017-11-22

Inlägg av Born83

Hotellet motsvarade inte våra förväntningar

Vi valde att åka hit för att fira min pappas 70-årsdag och hade bokat ett stort familjerum. När vi fick rummet kände vi på en gång att det inte var vad vi hade förväntat oss. Hamnade längst bort i ett hörn i hotellområdet, rummet var fullproppat med sängar utan övrig golvyta och väldigt omysigt, trädgården utanför såg det ut som ingen skött på evigheter. Vi klagade och fick byta dagen efter till ett rum med havsutsikt som var betydligt fräschare och finare. Beställde även frukt och champange till rummet men, fick då in en fruktkorg som inte var uppskuren. Frukten var till och med finare på buffén. Var inte vad vi önskat oss för att fira min pappa med, dyrt var det också. Hotellområdet i sig var fint och det var lätt att hitta solstolar. Poolområdet var jättefint och låg nära stranden. Lite synd att behöva betala extra för solstolar på stranden. Precis utanför hotellet kläcktes det havssköldpaddor och simmade ut i havet vilket var häftigt och se. Lunch och middag kunde varit bättre då den var väldigt smaklös och inge vidare kryddad. Var ett stort utbud men saknade den riktiga Grekiska maten. Frukosten var väldigt bra med ett stort utbud. Restaurangen på hotellet som man kunde byta en buffe kväll emot var så bra, rekommenderas varmt. Hyrde bil med bilbarnstol från hotellet vilket fungerade väldigt bra och vi kunde lätt åkta runt ön under 1 dag och upptäcka mer. Lekområdet för barn var äldre och var i behov av en upprustning, fick stickor av träbåten och växte även andra stickiga växter på området. I sin helhet var det en lyckad semester men hade lite högre förväntningar på hotellet än vad det erbjöd.

 
2017-10-11

Inlägg av annatW344OG Helsingborg, Sverige

Trevlig Hotel

Hotellet är mycket trevligt beläggen i grön område med närhet till otroligt fin strand , maten på hotellet är mycket god och varierat , alla kan sekret hitta något gott de vill ha , dessert bordet är gigantisk ! Allt serveras på en trevlig restaurang . Finns even möjlighet att äta i snacks bar , det är mer en restaurang där man velja många rätter . Personal är trevlig och tillmötesgående .

 
2017-08-11

Inlägg av Ackieda Göteborg, Sverige

Trevligt hotell

I det stora hela var detta ett trevligt hotell. Personalen var mycket trevliga.Läget är väldigt fint med närheten till stranden och sköldpaddorna. Det fanns gott om solstolar så vi behövde inte hyra nere på stranden någon gång. Vi hade all inclusive och det var generöst med snacks, frukt och mellanmål. Frukosten var bra. Det fanns en kock som stekte omelett utifrån gästernas önskemål. Lunchen var bra. Trevligt att sitta på strandrestaurangen. Bra dryckesvariation. Däremot var vi besvikna på middagarna. Åker ni till Grekland för att äta grekisk mat så är detta inte restaurangen för er. All mat låg i sås och hade ingen kryddning. Hotellet hade temakvällar såsom Mellanöstern, italiensk, mexikansk, grekisk afton. Sammanfattningsvis ett bra hotell men gå och ät på någon av strandrestaurangerna för att få äta grekiskt.

 
2017-07-30

Inlägg av Frida K

Mycket bra!

Fint och fräscht hotell med det bästa och det mest lugna strandläget i laganas. Vi bodde i huvudbyggnaden med en jättefin balkong med havsutsikt. Rummet var ok, lite "kalt" och lite tråkigt inrett. Men fin städning och fräscht rum i övrigt. Hade personligt föredragit ett annat alternativ än bara ett lakan att sova med för oss som gärna kryper ner med ett riktigt täcke. Personalen är helt fantastisk med grym service. Maten toppenbra! "Uteköket" rekommenderas att prova vid varje måltid. Perfekt både för familjer, vänner och som ett par!